Lunaskar Eziyor

jobulani

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar

Bu satırları size hastaneden yazıyorum. Çünkü Protean beni hasta etti. Bu bir isyan konusudur. Son bir haftadır Protean olarak girdiğim hiçbir etkinliği alamadıktan sonra bu konuyu dile getirmek istedim. Lunaskar ırkı, oyunu net bir şekilde domine etmiş durumda. Dün gece Blood Valley'e giren Protean'lı kardeşlerim neden bahsettiğimi anlamışlardır. Adamlar resmen oyun oynatmadı. Towndan çıkartmadılar bile. Protean'dan bir cacık olmayacağını anlayan herkes Lunaskar basıyor. BP ler ve ödül kutuları adamlara yağıyor. Bu sayede gelişmeleri bize göre daha kolay oluyor. İsyan ettiğim kısım burası değil aslında. Protean'da troll ve oyun bilgisi az olan oyuncuların kalması. Etkinliklerde AFK bırakanlar bizde, elinde oltayla savaşa giren bizde, bp olup karşı tarafı mob sanıp 8 kişi arasına dalan bizde, size buff yok diyip grup zindanda +ac atmayıp takıma sc bastırtan bizde, yine grup zindanda (şu incili yerde bi bug var inci çıkmıyor bi şeyler oluyor) onu yapıp zindanı bitirtmeyen bizde... Hani seçmece anlatabiliyor muyum?:) Lunaskar güçlü diyorum eyvallah da bizdekilerin de (lafım emek veren oyunculara değil) elle tutulcak tarafı yok.

Ne yapalım peki ey dostlar? 37M verip Lunaskar mı geçelim? Böyle böyle Protean'da oyuncu kalmayacak iyice çer çöp dolacak. Israrla Lunaskar basmıyorsak az da olsa hala bi denge peşinde olduğum için. Dün ama o kadar sinirlendim ki etkinlikte, hani ramak kalmıştı Lunaskar basmama. Neyse.....

Sonuç olarak 'Lunaskar çok güçlü abi bizi dövüyorlar' tarzı ağlamak yerine, Lunaskar'lı oyuncuların emeğine sağlık diyorum. Yol yakınken Protean saçmalığından dönmüşler. Yapacak bi şey yok. Yönetimden tek isteğim; Protean seçen oyuncular için şöyle ırk alımı öncesi basit matematik testi falan yapılsın. Beyin aktivitesi bir gıdım çalışsın yeter çok bi şey beklemiyorum.

Saygılar sevgiler.

birol2003

Üye
DV de BP point aktarımında tersine bir akış sağlanmazsa bu denge olmaz bence,

Örn.
Lunaskar kill to Protean 30 BP
Protean kill to Lunaskar 50 BP

Sayıca az olan taraf her zaman fazla BP almalı ki denge sürekli sağlansın, bu sayede dengeyi yönetim yada oyun değil oyuncu kendisi sağlar.

MaRaKeSH

Üye
Dostum yazdığın şeye canı gönülden üzülerek katılıyor olsamda proteanı bu kadar gömmende hoş bir durum değil. Sonuç itibari ile preteanda çok güçlü klanlar ve oyuncular var ve lunaskarın bizi ezdiği falanda yok. Irk bir seçimdir en kötü seçimler bize denk gelmiş hatta insanlık ölmüş bile diyebiliriz :) . Daha dün 3-4 iyi klan protean kısmına geçti bile takip ediyormusunuz bilmiyorum. Yani bu aslında ırk meselesi değil bu biraz meta biraz oyuncu seçimi diyelim. Protean oyuncusu olarak karşı ırkın daha güçlüymüş gibi görünmesine tepkisiz kalamadım yanlış anlamazsan sevinirim

jobulani

Üye
Dostum yazdığın şeye canı gönülden üzülerek katılıyor olsamda proteanı bu kadar gömmende hoş bir durum değil. Sonuç itibari ile preteanda çok güçlü klanlar ve oyuncular var ve lunaskarın bizi ezdiği falanda yok. Irk bir seçimdir en kötü seçimler bize denk gelmiş hatta insanlık ölmüş bile diyebiliriz :) . Daha dün 3-4 iyi klan protean kısmına geçti bile takip ediyormusunuz bilmiyorum. Yani bu aslında ırk meselesi değil bu biraz meta biraz oyuncu seçimi diyelim. Protean oyuncusu olarak karşı ırkın daha güçlüymüş gibi görünmesine tepkisiz kalamadım yanlış anlamazsan sevinirim
Yok yanlış anlamadım. Son günlerde üst üste kötü deneyimler yaşadım Protean ile ilgili. Biraz da fevri oldu farkındayım ama oyunu umursamazca oynayan kitleye dayanamıyorum. Zaten işten güçten kafam bi dünya eve geliyorum, burda da troller denk gelince iyice deliriyorum. İsyanımın sebebi biraz da bu. Sağlam oyunculara zaten sözümüz yok. Bakalım 70 lvl ı bekliyoruz. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

MaRaKeSH

Üye
Yok yanlış anlamadım. Son günlerde üst üste kötü deneyimler yaşadım Protean ile ilgili. Biraz da fevri oldu farkındayım ama oyunu umursamazca oynayan kitleye dayanamıyorum. Zaten işten güçten kafam bi dünya eve geliyorum, burda da troller denk gelince iyice deliriyorum. İsyanımın sebebi biraz da bu. Sağlam oyunculara zaten sözümüz yok. Bakalım 70 lvl ı bekliyoruz. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Emin ol çok bunaltıcı oluyor özellikle etkinliklerde. karşı ırk tamamen okçu ve magelerden oluşuyor. buda çıldırtma noktasına getiriyor. Gözlemlediğim en bariz şey proteanda çok fazla str pri olduğu ve itemsiz kullanıcı olduğu. başka bir forumdada yazdım 10k bp sınırı çok yetersiz bu en az 50k olmalı hatta 10k bp ninde doğru çalıştığına inanmıyorum

Aziz

Üye
Bunlar olacaktır. Bir zaman sonra protean da öne geçebilir. Benim istediğim ve arzuladığım oyuna ilerideki aşamada cross realm mantığı olması. Pazarlar ayrı ancak DV ya da etkinlik kısmında cross realm olursa eğer bu tarz sıkıntılar giderilebilir.

KhoneMai

Üye
Emin ol çok bunaltıcı oluyor özellikle etkinliklerde. karşı ırk tamamen okçu ve magelerden oluşuyor. buda çıldırtma noktasına getiriyor. Gözlemlediğim en bariz şey proteanda çok fazla str pri olduğu ve itemsiz kullanıcı olduğu. başka bir forumdada yazdım 10k bp sınırı çok yetersiz bu en az 50k olmalı hatta 10k bp ninde doğru çalıştığına inanmıyorum
Haklısın bro görevlerle zaten rahat 10k BP kasabiliyosun

webali

Üye

Karşı ırk net daha güçlü ve bilinçli abicim, sen daha parti kurmadan adamlar monuları kesip 250-300 puan kazanıyor bile.

MaRaKeSH

Üye
Karşı ırk net daha güçlü ve bilinçli abicim, sen daha parti kurmadan adamlar monuları kesip 250-300 puan kazanıyor bile.

orda matematiksel bir saçmalık var zaten her girdiğimde savaşa 200-250 önde görünüyor karus sanki önce onlar giriyor savaşa gibi defalarca o farktan çevirdiğimiz oldu ama her seferindemi denk gelir

Jacques

Üye
orda matematiksel bir saçmalık var zaten her girdiğimde savaşa 200-250 önde görünüyor karus sanki önce onlar giriyor savaşa gibi defalarca o farktan çevirdiğimiz oldu ama her seferindemi denk gelir
Ben karustan proteana ırk bastım crystall etkinliğinde bile karuslar direkt karşıya koşar beklemek falan yok proteanda paşaların keyfi gelecekte önce bi ayılacaklar sağa sola bakacaklar sonra çıkacaklar protean kitlede sıkıntı var tekrar ırk basıcam dayanılacak gibi değiller.

webali

Üye

Kesinlikle haklısın her defasında dikkat diyorum partiler kurulmadan adamların puanı dediğin gibi 250-300 oluyor, en üzücü olanda konuyu açan arkadaşımın dediği gibi onların kutu vs. alıp itemlenmesi. Hata var ise etkinliklere ara verilsin. Ben işimden gücümden zaman ayırıp etkinliklere giriyorum ve kaybediyorum.

Kaybetmek sorun değil haksız yere kaybetmek insanın canını sıkıyor.

MaRaKeSH

Üye
Blood valley etkinliğine zindana girer gibi herkes kendi pt si ile girse nasıl olur

samess

Üye
bundan dolayıdır ki şu anda etkinliklerde lunaskar 1000 küsür- protean 600-700 aralığında eskiden dengeliydi gene şu an baya fark açıldı çoğu kişi ırk bastı, neticesinde 300 kişi bu etkinliğe giremiyor tekrar dengeye gelecek protean basılacaktır.

BySavas

Üye
ben deli gibi oynuyorum hatta proteanların monularının sürelerini not alıp onların monularını 3 kere sadece ben kestim buda 150 puan demek :D iyi oynamanı öneririm planlı bir şekilde.

BP SINIRI 50K OLARAK DÜZENLENİRSE TADİNDAN YENMEZ.

Son düzenleme:

0TT0MAN

Üye
oyunda 50 lık 1500 hp veren sc ler pazarda 5,5 m 2 etkınlıkte parası cıkıyor ve hatta 1000 lık pot bıle alabılıyorsun etkınlıklerde + ac ıstemektense gırer gırmez sc bassan daha ıyı vesselam

Akc

Üye
DV de BP point aktarımında tersine bir akış sağlanmazsa bu denge olmaz bence,

Örn.
Lunaskar kill to Protean 30 BP
Protean kill to Lunaskar 50 BP

Sayıca az olan taraf her zaman fazla BP almalı ki denge sürekli sağlansın, bu sayede dengeyi yönetim yada oyun değil oyuncu kendisi sağlar.
Gerçekten mantıklı bence bu olay fakat dengesinin iyi ayarlanması lazım.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Mesleklerle uğraşan oyuncular rahat toplama yapabilmek için daha az kalabalık ırkı tercih edecekler ve etkinlikleri de kaçırmak istemeyecekler. Böylece mesleklerin ırk dengesine de katkısı olacak.

JusTTory

Üye
Türkiye'nin en iyi clanlari proteanda :) :) konu gereksiz olmuş ırk dengesizligi var evet ancak günün değişik saatlerinde baskınlık iki tarafta da oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt