Lunaskar Krallığı

matrax_16

Üye
Şimdi kimse alınmasın.
15 günde ne etkinlik gördünüz?
Seçimlerden önce kendi ırkında ilk 50 her clasta rankta olan clandan neden TOPLAMDA 4 oyuncu rankta?
GM'ler kaç gb ye kadar günlük hesap soramıyordu ?
1 Aylık krallık yarasın arkadaşlara .

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Krallık kasalarına etkinliklerde kullanmaları için Kral oldukları zaman 20, her hafta 10 GB yönetim tarafından veriliyor.
Ayrıca kralı sizler seçiyorsunuz bir dahaki seçim kral yapmasınız ozaman mutlu değilseniz.

matrax_16

Üye
Krallık kasalarına etkinliklerde kullanmaları için Kral oldukları zaman 20, her hafta 10 GB yönetim tarafından veriliyor.
Ayrıca kralı sizler seçiyorsunuz bir dahaki seçim kral yapmasınız ozaman mutlu değilseniz.
20+10+10+10+10
Katılıyorum musti bey'e.

LAURENCE

Üye
Gerekli cevap verilmiş seçtikleri kralı sorgulasınlar oyunu değil bence :))

N3v3N

Üye
Krallık sisteminin kalkması lazım. Onceki lunaskar kralinin etkinlik yaptığına şahit olmadım. Ondan öncekiler çok iyiydi her akşam etkinlik yaparlardi... Olay kral olayım paralari cebe indireyim moduna dönmeye başladı.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Krallık sisteminin kalkması lazım. Onceki lunaskar kralinin etkinlik yaptığına şahit olmadım. Ondan öncekiler çok iyiydi her akşam etkinlik yaparlardi... Olay kral olayım paralari cebe indireyim moduna dönmeye başladı.

Getirilen bir sistemin tamamen kaldırılması düşünülmüyor.

Oyları siz oyuncular veriyorsunuz, biz yönetim olarak üzerimize düşen ''etkinlik için harcamaları'' gereken miktarları oyuncuların yararlanması için krallık kasalarına iletiyoruz.

Bunların dışında 1 aylık krallığı boyunca her Kral olan kişiye 10 GB kendi kasasına alma imkanı sağlıyoruz, bu tamamen kendilerine aittir. İster alırlar ister etkinlik yaparak devam ederler.

levbom

Üye
valla bu ırka fazla bile etkinlik yapıyorlar. ne yani kral işi gücü bırakıp size paramı dağıtacak.
eventları açıyor yeter bence herkese. bide tek tek para dağıtıp sürekli flood kirliliği yapmasalar daha iyi olacak.
aliye 3m veliye 5m verse ne olur vermese ne olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt