Lunaskar Radiant Sorunsalı

Lunaskar Irkındaki Radiant Armorlardan Memnunmusunuz ?

• Evet

Oy: 1 20.0%
  • Hayır

Oy: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

borsakaplani54

Yeni Üye
Lunaskar Irkındaki Radiant Armorları protean tarafına göre renk açısından hiç bir albenisi yoktur bu bariz bir şekilde ortadadır.

Karakteri kozmetik açıdan en önde tutması gereken bir Unique Sınıfındaki zırh Rogue Imperiallerden dahi geri plandadır. Rogue Imperiallerin

Bunun ana sebebinin renk paletinden kaynaklandığını düşünüyorum bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ?

HighresScreenshot00216.png

Rogue İmperial ve Rogue Radiant Renk farkı
HighresScreenshot00210 (2).png

Edit Ekstra olarak Lunaskar Irkında Radiant giyildiği zaman karakterin içi gözükmüyor.

HighresScreenshot00210 (3).png

RainOfFire

Üye
Kendi oynadigim mage sinifiyla alakali birseyler soylemek istiyorum.

Genel olarak mage sinfinin armor tasarimlari malesef basarisiz ozensiz oylesine alelade yapilmis gibi goze hitap etmiyor. Kadin tarafinda tek goze hos gelen imperial armorlar benim gozumde. Erkek tarafinda elle tutulur bi elder set var , imperiali de fena degil. Hic radiant setli erkek mage gormedim. mecburen magazadaki kiyafetlerle oynuyoruz hem ordan alacagimiz 450 hp buffina muhtaciz hem de goruntu olarak daha iyiler.

Witch_King

Üye
Kendi oynadigim mage sinifiyla alakali birseyler soylemek istiyorum.

Genel olarak mage sinfinin armor tasarimlari malesef basarisiz ozensiz oylesine alelade yapilmis gibi goze hitap etmiyor. Kadin tarafinda tek goze hos gelen imperial armorlar benim gozumde. Erkek tarafinda elle tutulur bi elder set var , imperiali de fena degil. Hic radiant setli erkek mage gormedim. mecburen magazadaki kiyafetlerle oynuyoruz hem ordan alacagimiz 450 hp buffina muhtaciz hem de goruntu olarak daha iyiler.
Magelerin her şeyi rezalet. Luna gibi end game unique staff bildiğin wood staff gibi. Hysterial güzel durur diyosun bi takıyorsun stafın ucu gözükmüyor. Spiked bilmemne onlara girmiyorum bile. Skill animasyonlarıda berbat zaten. Yapmak için mage yapmışlar işte.

Burtto

Üye
niye yeni armor yapmayıp sadece mor a boyamışlar anlamadım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt