İstek lure sorunu

Earlend

Üye
Merhabalar,
Death valleyde bulunan bir çok mobu mageler dönememektedir.
Archdemon - Death Lord - Undead King gibi.. mobları hiçbir şekilde lureyemez,kesemez kolay kolay.
O yüzden hyplanan atack range ile atack damagelerin toparlanması gerekiyor bunun üzerine biraz yoğunlaşmanızıı istiyorum.
Ravenler,Scavering mele istilasında şu anda..
o yüzden sizden ricam kontrol edilmesi.

ForVictory

Üye
ya ağa güncellemeden önce patır patır dönerken niye hiç biriniz "Biz çok kolay dönüp kesebiliyoruz diğerlerine haksızlık oluyor düzeltin" demediniz...

Banisseur

Üye
Buglaya buglaya 100k exp alırken iyidi brocum:D şimdi mi geldi aklınıza adalet

Earlend

Üye
mage ne yapsın harpysıne kadar coktunuz oyunda tabı mage kalmadı guncellemeden sonra sımdı boyle dersınız

LosTurcos

Üye
65 oldu alayı zaten 8 melee zorla kesiyor onları bırakın da azcık

X A

Üye
Şaka gibisiniz onlarıda toplu kesmeyiverin bir zahmet.

Earlend

Üye
yav 1 tane warıyor bosun altına yatıyor dıgerlerı okcu olmus bwolda bos bırakmıyor 1 tane warı bosa nasıl dayanıyor mage tırt oldu gm de gormuyor galıba ya da ısıne mı gelmıyor anlamıyorum ?

mmogod

Üye
Archdemon - Death Lord - Undead King gibi. moblar melee ekiplere özel moblardır

Makarov

Üye
Oyunun ağzına sıçmışlar, Birde Vionra adlı arkadaşımız bana özelden diyor ki siz kendinizi düşünüyorsunuz ondan böyle konuşuyorsunuz. Evet bizde kıyas yapacak beyin yok biz sadece örgütlenip kendimizi düşünüyoruz. Anlatıyorum halâ yok böyle iyi mele ne yapacak diyor. Kardeşim banane ne yapacağından siz anormal misiniz. 15 kişi 1 haftadır sağa sola gidip bir şeyler kesmeye çalışıp ölüp çıkıyoruz bana yok doğru çizgileri keserseniz bilmem ne olur diye akıl veriyor. Arkadaşım oyunu bıraktırırsınız bu hareketlerle sadece.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt