Lütfen artık kullanıcıları bilgilendirin

505

Üye
Öncelikle ben oyunun beta olduğunun ve bu sebeple hatalar olabileceğinin farkındayım. Daha önce bu seviyede testler yapmamış olabilir ve bu sebeple beklenmeyen hatalar ile uğraşıyor olabilirsiniz, bu kısmı aklı başında her insanın anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
Sonuçta ortada 20 senedir güncelleme alan ve artık stabil şekilde çalışan bir oyun değil daha sadece 5.-6. gününde ve betada olan bir oyun var buraya kadar her şey kabul edilebilir.

Ancak kabul edilemez olan ve düzenli olarak oyuncu kaybetmenizi sağlayan şey şu ki, bizleri neredeyse hiç bilgilendirmiyorsunuz. Yapılan tek bilgilendirme sunucu problemlerinin olduğu ve bunun üzerine çalışıldığı ancak bunun zaten biz de farkındayız, pazarın bile açılmadığı ya da kurulamadığı bir oyun oynuyoruz şu an ve bir problem olduğu zaten aşikar ancak bizi bu sürecin ne kadar bu şekilde daha devam edeceği konusunda ne zaman bilgilendireceksiniz? Oyuncular olarak ciddiye alınmayı ve cevap almayı hak ediyoruz, kendimizi buna göre ayarlayalım ve ona göre davranalım. Net bir tarih veremeseniz de ortalama bir tarih verilebilir olmalı, ben bu oyunu oynamaktan keyif alıyorum bu haliyle bile ama bize karşı bu kadar sorumsuz davranılmasını neredeyse hiç bir açıklama yapılamaması ve süreç ile ilgili soruların hepsinin cevapsız bırakılmasını kabullenemiyorum.

Baykahraman

Üye
Bu konuda topluluk yöneticisi arkadaşların en azından günlük bilgilendirmeler yapması gerektiğini düşünüyorum. Böylesine çok zaman almayacak bir detay sizi takip eden ve destekleyen kullanıcıların daha fazla sağlam bir şekilde arkanızda durmanıza olanak verecektir. Tabi bu bilgilendirmeleri yaparken dikkat edilmesi gereken bir unsuru gözden kaçırmamak gerek. Açıklamak gerekirse oyuna muhtemel eklenecek olan etkinlikler üzerine değil de hali hazırda neler yapıldığı üzerine olmalıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt