İstek Lütfen Blood Valley Etkinliği kapatılsın

Mitraileusse

Üye
Açıldığı günden beri giremeyen o kadar çok oyuncu arkadaşım varki ne yaparsan yap giremiyosun bunun dışında atılan kutular pazarı o kadar kötü etkiledi ki çıkan dropları satamaz olduk bu etkinlik şuan oyuna zarar veriyorhazır olmadan açılmaması gerektiğini düşünüyorum Ciddi anlamda çok sinir bozucu birşey umarım bu konu dikkatinizi çeker ..

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Çalışmalarımız devam etmektedir, kısa süre içerisinde etkinlik hataları ile ilgili güncelleme gelecektir.
İyi forumlar.

morganlefay

Üye
Açıldığı günden beri giremeyen o kadar çok oyuncu arkadaşım varki ne yaparsan yap giremiyosun bunun dışında atılan kutular pazarı o kadar kötü etkiledi ki çıkan dropları satamaz olduk bu etkinlik şuan oyuna zarar veriyorhazır olmadan açılmaması gerektiğini düşünüyorum Ciddi anlamda çok sinir bozucu birşey umarım bu konu dikkatinizi çeker ..
Etkinliklerin neredeyse %90 ına girebiliyorum , bazı şeyleri deneme yanılma yoluyla bulmanız, taktik üretmeniz lazım. Genel geçer şeylerden çıkın.
Ayrıca kutulardan çıkan droplar etkilemedi piyasayı, çoğu kişi belli seviye itemini yaptı sonrası lükse giriyor o sebeple sürekli aynı itemleri aynı fiyattan satamamanız normal.
Örnek vereyim; herkes runicte arch sword, vixen çıkarıyor +1 i ni 60 70 m den satabiliyorken şuan 25 30 m ye düştü. Bunun sebebi arz aynı ama talep düşüyor. Necromancer staff var mesela +8 i 4-5 gb arası, neredeyse her mage arıyor ama satan yok. Alışılmışın dışına ihtiyaca yönelik farm yapın biraz.

Kutu konusunda dün GUEEE isimli yayıncı 200 adet royal 100 adet golden chest kırdırdı 1 tane unique item atmadı. Dün dcde kutulara drop koymamışsınız sizin yüzünüzden kutu fiyatları düşecek diyen bile vardı. Kimseyi memnun edemezsiniz bu oyunda.

Tolgun

Üye
Etkinliklerin neredeyse %90 ına girebiliyorum , bazı şeyleri deneme yanılma yoluyla bulmanız, taktik üretmeniz lazım. Genel geçer şeylerden çıkın.
Ayrıca kutulardan çıkan droplar etkilemedi piyasayı, çoğu kişi belli seviye itemini yaptı sonrası lükse giriyor o sebeple sürekli aynı itemleri aynı fiyattan satamamanız normal.
Örnek vereyim; herkes runicte arch sword, vixen çıkarıyor +1 i ni 60 70 m den satabiliyorken şuan 25 30 m ye düştü. Bunun sebebi arz aynı ama talep düşüyor. Necromancer staff var mesela +8 i 4-5 gb arası, neredeyse her mage arıyor ama satan yok. Alışılmışın dışına ihtiyaca yönelik farm yapın biraz.

Kutu konusunda dün GUEEE isimli yayıncı 200 adet royal 100 adet golden chest kırdırdı 1 tane unique item atmadı. Dün dcde kutulara drop koymamışsınız sizin yüzünüzden kutu fiyatları düşecek diyen bile vardı. Kimseyi memnun edemezsiniz bu oyunda.
Taktik üretsen ne olcak baska biri giremicek? Ne anladik ozaman sen kirsen bile baska biri giremicek.

Mitraileusse

Üye
Şu konu
Selamlar,

Çalışmalarımız devam etmektedir, kısa süre içerisinde etkinlik hataları ile ilgili güncelleme gelecektir.
İyi forumlar.

Çok teşekkür ederim ilginiz gerçekten mükemmel oyun ile ilgili sıkıntımız gerçekten yok bu kadar oyuncunun beklentisini karşılamak zaten çok zor bi durum biliyoruz ve oyunun her daim arkasındayız ..

Mitraileusse

Üye

Sen bi taktikle girebliyorsun ama 1211351 oyuncu giremiyor ben sıkıntımızı dile getiriyorum çoğunluk benim durumumda şuan. piyasanın nasıl etkinlediğini anlamamak için necro basma gereği duyucak degilim ayrıca ciddi anlamda tek amacım şu lanet olası karakterime takı bonusu katabilmek . Ayrıca izlediğim çoğu yayıncı kutu konusunda karlı olmasa bile zararda degil %60 40 falan oda kötü geçerse sabah izlediğim bir yayıncı 2 tane uniq aldı misal bu şansa bağlı

RickSancheZz

Üye
etkinlik geldiğinden beri girmeye çalışıyorum dün 2. kez girmiş bulunuyorum, etkinlik çok zevkli umarım kapasite arttırılır belli kriterleri karşılayan herkes girer.

karizmatik137

Üye
Etkinliğe hem giriyorum hemde giremiyorum bence bir sorun yok etkinlikler çok keyifli herşey mükemmel olsun istiyorsunuz.

tigger

Üye
Etkinliğe hem giriyorum hemde giremiyorum bence bir sorun yok etkinlikler çok keyifli herşey mükemmel olsun istiyorsunuz.
Bu durumun mükemmellikle ne alakası var? Ortada bir etkinlik var kimisi girebiliyor kimisi giremiyor. Giren içeriği alıyor giremeyen alamıyor; haksız rekabet. Ortada şans faktörü olmaması lazım ki yok, bu bir hata.

zukcu

Üye
Dün blood valley açılmış galiba? Belirlediğiniz günlerin dışında habersizce etkinliği açmak sizce doğru mu ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt