Gereksiz bir olay olduğunu adın gibi biliyorsun seni parti de tutmak gibi bir zorunluluğu yok adamın izlediğim kadarıyla hakaret vari konuşmalarınız mevcut yaptığınız mantıklı bile değil acınasıDc olduktan sonra partiden attığı için slota harpy çektik hocam. Suçsa atın ban problem değil.
konuşmaları koyun ortaya, clan lideriniz ile konuştum hocam.Gereksiz bir olay olduğunu adın gibi biliyorsun seni parti de tutmak gibi bir zorunluluğu yok adamın izlediğim kadarıyla hakaret vari konuşmalarınız mevcut yaptığınız mantıklı bile değil acınası
Oyunda düzen huzur bırakmıyorsunuz sizin yüzünüz den parti de adamlar öldü rica ettim efendi gibi söyledim cekmeye devam ettin üstüne hakaretler ettin lütfen gereken ceza bunun gibi olanlara verilsin düzen bozulmasınDc olduktan sonra partiden attığı için slota harpy çektik hocam. Suçsa atın ban problem değil.
Hakaret küfür yok hocam ayıp oluyor.Oyunda düzen huzur bırakmıyorsunuz sizin yüzünüz den parti de adamlar öldü rica ettim efendi gibi söyledim cekmeye devam ettin üstüne hakaretler ettin lütfen gereken ceza bunun gibi olanlara verilsin düzen bozulmasın
Sizi illaki kasmak zorunda değiliz sizden rica edilip pt den attık ve skil ataklariniza bakıp takip ettik biz adam kayırmiyoruz kendi clanimizca kasıyoruzSevgili Rise Online Oyuncuları ve Yönetimi;
Videoyu paylaşan arkadaş , bizlere kara leke çalmaya çalışan bu arkadaş acaba neden?? Bu çirkin harekete maruz kaldığını açıklamamıştır.
Roden arkadaşım ve ben saat 3 sularında bu dragnel yalancısı ve çetesinin partysindeydik. 1 buçuk saat boyunca partyde düzgün atak yapan pot harcayan bir tek biz vardık - defalarca kendilerini afk arkadaşlarının atak yapmadığı konusunda uyardık - dinlemediler ben 200 pot harcadım Drottin ve diğer okçu manası bile azalmadı - sonra bu durumu protesto etmek maksadıyla ben de z -r atağa döndüğüm anda - Dragnel Kişisi 2 saattir bulunduğum party de benim üstüme 10 tane adam girmiş çıkmış olmasına rağmen büyük bir yalan ile DC ARKADAŞ GELDİ - KUSURA BAKMA atıyorum diyerek beni partyden attı - kendisine daha önce bak bu Drottin atak yapmıyor at bunu dedim tenezzül edip cevap vermediği için ben de onun pm sine yanıt vermedim - tam beklerken partyden attı karakter yattı bu yalanı söylemesini üzerine o hareketi yapmasını kasıtlı olarak bekledim.
Şimdi Sevgili arkadaşlar clandan adam geldi - dc adam geldi gibi türlü yalanlarla kankitellalarına sevimlilik yapayım partydeki diğer adamlar dış kapının mandalı önemli değil at gitsin bir davranış yanlıştır - karaktersizliktir . Herkes emek vermektedir. Ayıptır. Ne var evet arkadaşım heye attım ne yapacaksın? Ne olacak sorduklarında beni partyden mi attılar diyeceksin diye gülmeler felan 3 kuruşluk oyun zevkini bu tarz karaktersiz hareketlerle sürekli çirkinleştiren arkadaşlara evet bir ders vermek için bizi kaale almaları için yaptıkları hareketin doğru olmadığını göstermek için rahatsızlık
Burada calistira bilirsen ne alaBaşlat menüsündeki cheatenginenin eşgali
Böyle bir şey banada olmuştu rica ettik muhabbetiyle partiden atılması değişik çünkü rica edersin ve devamında kişinin rızası varsa bu mantıklı olurSizi illaki kasmak zorunda değiliz sizden rica edilip pt den attık ve skil ataklariniza bakıp takip ettik biz adam kayırmiyoruz kendi clanimizca kasıyoruz
İyi ki çalışmamış diyelimBurada calistira bilirsen ne ala
Beni partyden atıp karakterimi yatırma bahaneni de yazar mısın buraya? Söylediklerimi inkar mı edeceksin. Şu mübarek ramazan günü yalanı bir bırakın . Edepsizlik ettiniz üstüne biz sizi rahatsız edince mağdur edebiyatı yapmayın burada. Delikanlı olun doğruyu konuşun Allah şahit. DC ADAM geldi diyip atmadın mı benim karakterimi partuyden ben afk değildim - senin bana yaptığın edepsizliğe inat ben de sana cevap vermedim ! inadına Z R atak yaptım ve cevap vermedim ! kimse keriz değil enayi değil kendi kankinin charını kastırmak için elalemi mal gibi kullanamazsın. Herkes emek veriyor . Yazık günah ayıp.Oyunda düzen huzur bırakmıyorsunuz sizin yüzünüz den parti de adamlar öldü rica ettim efendi gibi söyledim cekmeye devam ettin üstüne hakaretler ettin lütfen gereken ceza bunun gibi olanlara verilsin düzen bozulmasın
Direkt attı hocam. Ben de öyle yazdım rica etseniz çıkardık diye. Keendilerinin ağzı pislik gibi . Bir tane küfrüm varsa koysunlar.Böyle bir şey banada olmuştu rica ettik muhabbetiyle partiden atılması değişik çünkü rica edersin ve devamında kişinin rızası varsa bu mantıklı olur
İşimiz olmaz burada emek veriyoruz boş iş onlarİyi ki çalışmamış diyelim![]()
Bu çok büyük bir yalandır ! Bir mage bir priest 5 dakika da bir atak vererek okçuları afk veya zr ile canı isterse atak yaparak milleti kullanıyorsunuz sonra clanınızdan başka adama yaranmak için diğer adamları harcıyorsunuz Clan politikanız çok güzel bu çirkin duruma tek maruz kalan biz değilizdir millet notunuzu verecektir zaman içerisinde.Sizi illaki kasmak zorunda değiliz sizden rica edilip pt den attık ve skil ataklariniza bakıp takip ettik biz adam kayırmiyoruz kendi clanimizca kasıyoruz
Sevgili Rise Online Oyuncuları ve Yönetimi;
Videoyu paylaşan arkadaş , bizlere kara leke çalmaya çalışan bu arkadaş acaba neden?? Bu çirkin harekete maruz kaldığını açıklamamıştır.
Roden arkadaşım ve ben saat 3 sularında bu dragnel yalancısı ve çetesinin partysindeydik. 1 buçuk saat boyunca partyde düzgün atak yapan pot harcayan bir tek biz vardık - defalarca kendilerini afk arkadaşlarının atak yapmadığı konusunda uyardık - dinlemediler ben 200 pot harcadım Drottin ve diğer okçu manası bile azalmadı - sonra bu durumu protesto etmek maksadıyla ben de z -r atağa döndüğüm anda - Dragnel Kişisi 2 saattir bulunduğum party de benim üstüme 10 tane adam girmiş çıkmış olmasına rağmen büyük bir yalan ile DC ARKADAŞ GELDİ - KUSURA BAKMA atıyorum diyerek beni partyden attı - kendisine daha önce bak bu Drottin atak yapmıyor at bunu dedim tenezzül edip cevap vermediği için ben de onun pm sine yanıt vermedim - tam beklerken partyden attı karakter yattı bu yalanı söylemesini üzerine o hareketi yapmasını kasıtlı olarak bekledim.
Şimdi Sevgili arkadaşlar clandan adam geldi - dc adam geldi gibi türlü yalanlarla kankitellalarına sevimlilik yapayım partydeki diğer adamlar dış kapının mandalı önemli değil at gitsin bir davranış yanlıştır - karaktersizliktir . Herkes emek vermektedir. Ayıptır. Ne var evet arkadaşım heye attım ne yapacaksın? Ne olacak sorduklarında beni partyden mi attılar diyeceksin diye gülmeler felan 3 kuruşluk oyun zevkini bu tarz karaktersiz hareketlerle sürekli çirkinleştiren arkadaşlara evet bir ders vermek için bizi kaale almaları için yaptıkları hareketin doğru olmadığını göstermek için rahatsızlık verdik.
Biz adam akıllı yer istedik mi istedik senin ölmen kalkman bizi ne ilgilendirir kardeşim sen keyfine bak bize bu terbiyesizliği yaptınizmi yaptınız başka muhabbete gerek yokBu çok büyük bir yalandır ! Bir mage bir priest 5 dakika da bir atak vererek okçuları afk veya zr ile canı isterse atak yaparak milleti kullanıyorsunuz sonra clanınızdan başka adama yaranmak için diğer adamları harcıyorsunuz Clan politikanız çok güzel bu çirkin duruma tek maruz kalan biz değilizdir millet notunuzu verecektir zaman içerisinde.