İstek Lütfen Bu tarz oyunculara gereken cezayı verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xtarap.exe

Üye
Yaptığı çok gereksiz ve ayip yani slota hary çekip milleti zora sokmak nedir ???

BrhnGndz

Üye
Dc olduktan sonra partiden attığı için slota harpy çektik hocam. Suçsa atın ban problem değil.

xtarap.exe

Üye
Dc olduktan sonra partiden attığı için slota harpy çektik hocam. Suçsa atın ban problem değil.
Gereksiz bir olay olduğunu adın gibi biliyorsun seni parti de tutmak gibi bir zorunluluğu yok adamın izlediğim kadarıyla hakaret vari konuşmalarınız mevcut yaptığınız mantıklı bile değil acınası

BrhnGndz

Üye
Gereksiz bir olay olduğunu adın gibi biliyorsun seni parti de tutmak gibi bir zorunluluğu yok adamın izlediğim kadarıyla hakaret vari konuşmalarınız mevcut yaptığınız mantıklı bile değil acınası
konuşmaları koyun ortaya, clan lideriniz ile konuştum hocam.

Faraza

Üye
Sevgili Rise Online Oyuncuları ve Yönetimi;

Videoyu paylaşan arkadaş , bizlere kara leke çalmaya çalışan bu arkadaş acaba neden?? Bu çirkin harekete maruz kaldığını açıklamamıştır.

Roden arkadaşım ve ben saat 3 sularında bu dragnel yalancısı ve çetesinin partysindeydik. 1 buçuk saat boyunca partyde düzgün atak yapan pot harcayan bir tek biz vardık - defalarca kendilerini afk arkadaşlarının atak yapmadığı konusunda uyardık - dinlemediler ben 200 pot harcadım Drottin ve diğer okçu manası bile azalmadı - sonra bu durumu protesto etmek maksadıyla ben de z -r atağa döndüğüm anda - Dragnel Kişisi 2 saattir bulunduğum party de benim üstüme 10 tane adam girmiş çıkmış olmasına rağmen büyük bir yalan ile DC ARKADAŞ GELDİ - KUSURA BAKMA atıyorum diyerek beni partyden attı - kendisine daha önce bak bu Drottin atak yapmıyor at bunu dedim tenezzül edip cevap vermediği için ben de onun pm sine yanıt vermedim - tam beklerken partyden attı karakter yattı bu yalanı söylemesini üzerine o hareketi yapmasını kasıtlı olarak bekledim.

Şimdi Sevgili arkadaşlar clandan adam geldi - dc adam geldi gibi türlü yalanlarla kankitellalarına sevimlilik yapayım partydeki diğer adamlar dış kapının mandalı önemli değil at gitsin bir davranış yanlıştır - karaktersizliktir . Herkes emek vermektedir. Ayıptır. Ne var evet arkadaşım heye attım ne yapacaksın? Ne olacak sorduklarında beni partyden mi attılar diyeceksin diye gülmeler felan 3 kuruşluk oyun zevkini bu tarz karaktersiz hareketlerle sürekli çirkinleştiren arkadaşlara evet bir ders vermek için bizi kaale almaları için yaptıkları hareketin doğru olmadığını göstermek için rahatsızlık verdik.

DragneL

Üye
Oyunda düzen huzur bırakmıyorsunuz sizin yüzünüz den parti de adamlar öldü rica ettim efendi gibi söyledim cekmeye devam ettin üstüne hakaretler ettin lütfen gereken ceza bunun gibi olanlara verilsin düzen bozulmasın

BrhnGndz

Üye
Oyunda düzen huzur bırakmıyorsunuz sizin yüzünüz den parti de adamlar öldü rica ettim efendi gibi söyledim cekmeye devam ettin üstüne hakaretler ettin lütfen gereken ceza bunun gibi olanlara verilsin düzen bozulmasın
Hakaret küfür yok hocam ayıp oluyor.

xtarap.exe

Üye

Videoyu paylaşan arkadaş , bizlere kara leke çalmaya çalışan bu arkadaş acaba neden?? Bu çirkin harekete maruz kaldığını açıklamamıştır.

Roden arkadaşım ve ben saat 3 sularında bu dragnel yalancısı ve çetesinin partysindeydik. 1 buçuk saat boyunca partyde düzgün atak yapan pot harcayan bir tek biz vardık - defalarca kendilerini afk arkadaşlarının atak yapmadığı konusunda uyardık - dinlemediler ben 200 pot harcadım Drottin ve diğer okçu manası bile azalmadı - sonra bu durumu protesto etmek maksadıyla ben de z -r atağa döndüğüm anda - Dragnel Kişisi 2 saattir bulunduğum party de benim üstüme 10 tane adam girmiş çıkmış olmasına rağmen büyük bir yalan ile DC ARKADAŞ GELDİ - KUSURA BAKMA atıyorum diyerek beni partyden attı - kendisine daha önce bak bu Drottin atak yapmıyor at bunu dedim tenezzül edip cevap vermediği için ben de onun pm sine yanıt vermedim - tam beklerken partyden attı karakter yattı bu yalanı söylemesini üzerine o hareketi yapmasını kasıtlı olarak bekledim.

Şimdi Sevgili arkadaşlar clandan adam geldi - dc adam geldi gibi türlü yalanlarla kankitellalarına sevimlilik yapayım partydeki diğer adamlar dış kapının mandalı önemli değil at gitsin bir davranış yanlıştır - karaktersizliktir . Herkes emek vermektedir. Ayıptır. Ne var evet arkadaşım heye attım ne yapacaksın? Ne olacak sorduklarında beni partyden mi attılar diyeceksin diye gülmeler felan 3 kuruşluk oyun zevkini bu tarz karaktersiz hareketlerle sürekli çirkinleştiren arkadaşlara evet bir ders vermek için bizi kaale almaları için yaptıkları hareketin doğru olmadığını göstermek için rahatsızlık
Sizi illaki kasmak zorunda değiliz sizden rica edilip pt den attık ve skil ataklariniza bakıp takip ettik biz adam kayırmiyoruz kendi clanimizca kasıyoruz

MadFury

Üye
Sizi illaki kasmak zorunda değiliz sizden rica edilip pt den attık ve skil ataklariniza bakıp takip ettik biz adam kayırmiyoruz kendi clanimizca kasıyoruz
Böyle bir şey banada olmuştu rica ettik muhabbetiyle partiden atılması değişik çünkü rica edersin ve devamında kişinin rızası varsa bu mantıklı olur

Faraza

Üye
Beni partyden atıp karakterimi yatırma bahaneni de yazar mısın buraya? Söylediklerimi inkar mı edeceksin. Şu mübarek ramazan günü yalanı bir bırakın . Edepsizlik ettiniz üstüne biz sizi rahatsız edince mağdur edebiyatı yapmayın burada. Delikanlı olun doğruyu konuşun Allah şahit. DC ADAM geldi diyip atmadın mı benim karakterimi partuyden ben afk değildim - senin bana yaptığın edepsizliğe inat ben de sana cevap vermedim ! inadına Z R atak yaptım ve cevap vermedim ! kimse keriz değil enayi değil kendi kankinin charını kastırmak için elalemi mal gibi kullanamazsın. Herkes emek veriyor . Yazık günah ayıp.

Kamuoyuna çok basit bir sorum olacak? Durduk yere niye slota bir şey çekelim. Bir haksızlık bir terbiyesizlik yapılmamış olsaydı niye bu tavrı gösterelim? Olay basit !

Kendi kankanı almak için türlü yalan söylemek - hatta yalana tenezzül bile etmeden insan gibi söylemeden insanları partylerden atmak ne kadar - hoş bir hareket isee bizim yaptığımız da o kadar hoş bir hareket!

BrhnGndz

Üye
Böyle bir şey banada olmuştu rica ettik muhabbetiyle partiden atılması değişik çünkü rica edersin ve devamında kişinin rızası varsa bu mantıklı olur
Direkt attı hocam. Ben de öyle yazdım rica etseniz çıkardık diye. Keendilerinin ağzı pislik gibi . Bir tane küfrüm varsa koysunlar.

Faraza

Üye
Bu çok büyük bir yalandır ! Bir mage bir priest 5 dakika da bir atak vererek okçuları afk veya zr ile canı isterse atak yaparak milleti kullanıyorsunuz sonra clanınızdan başka adama yaranmak için diğer adamları harcıyorsunuz Clan politikanız çok güzel bu çirkin duruma tek maruz kalan biz değilizdir millet notunuzu verecektir zaman içerisinde.

_jAkz_

Üye

Şimdi Sevgili arkadaşlar clandan adam geldi - dc adam geldi gibi türlü yalanlarla kankitellalarına sevimlilik yapayım partydeki diğer adamlar dış kapının mandalı önemli değil at gitsin bir davranış yanlıştır - karaktersizliktir . Herkes emek vermektedir. Ayıptır. Ne var evet arkadaşım heye attım ne yapacaksın? Ne olacak sorduklarında beni partyden mi attılar diyeceksin diye gülmeler felan 3 kuruşluk oyun zevkini bu tarz karaktersiz hareketlerle sürekli çirkinleştiren arkadaşlara evet bir ders vermek için bizi kaale almaları için yaptıkları hareketin doğru olmadığını göstermek için rahatsızlık verdik.

Partiden oyuncu atmak ya da partiye oyuncu almamak ceza sebebi değil fakat bu yaptığınız hareket ceza sebebi. Chatten uyarmama rağmen bizzat sen ''Gerekirse yeni char açar gelirim, banlarlarsa banlasınlar, sahura kadar burdayım'' diye yazmadın mı? Video alıyoruz dediğimde durmayıp ''artık size exp yok, size exp kastırmam'' demedin mi ? Şimdi diyorsun ki karalama çalışması bla bla. Karalama çalışması olması için ortada olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek gerekiyor benim bildiğim. Şimdi elimizdekilere bakalım;

Partiden atıldığı için slota yaratık çeken biri var ve bunun videosu var. Konunun içeriği de tam olarak bununla alakalı.

E burda karalama nerde? Neden şimdi kıvırıyorsun? Oyunda atıp tutuyordun? Roden arkadaşa da gaz veriyordun-ki kendisi ile pmden konuşup olayı çözdük sayılır, kendisi saygılı bir arkadaş- ''Roden helal sana exp için karakterini satmadın, sahura kadar devam'' diye diye. Şimdi kalkmışsın burda süt dökmüş kedi oluyorsun.

Yaptığının arkasında dur hocam. Arkadaşına da söyledim iftar için yemek hazırlıyordum arayıp heal lazım ölüyoruz dediler diye geldim. Ben işlerimi bırakıp geldiysem senin yüzünden sen de yaptığının cezasını çekeceksin.

Faraza

Üye
Arkadaşın partyden rica ederek atma yöntemini açıklıyorum- 2 saattir durduğum partye benim üstüme 10 adam girdi çıktı - dedi ki insan aklıyla dalga geçer gibi DC ADAM GELDİ .

xtarap.exe

Üye
Bu çok büyük bir yalandır ! Bir mage bir priest 5 dakika da bir atak vererek okçuları afk veya zr ile canı isterse atak yaparak milleti kullanıyorsunuz sonra clanınızdan başka adama yaranmak için diğer adamları harcıyorsunuz Clan politikanız çok güzel bu çirkin duruma tek maruz kalan biz değilizdir millet notunuzu verecektir zaman içerisinde.
Biz adam akıllı yer istedik mi istedik senin ölmen kalkman bizi ne ilgilendirir kardeşim sen keyfine bak bize bu terbiyesizliği yaptınizmi yaptınız başka muhabbete gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt