Lütfen oyundan atma ve rollback olayına bir çözüm

Killerduke

Üye
Sabah 9'dan beri her saat başı oyundan düşüyoruz. Oyundan düştüğümüz yetmiyor kastığımız exp oyuna tekrar girince geri düşmüş oluyor. Ayrıca mağazadan aldığımız ve oyun içi elde ettiğimiz XP scrollar silinmiş oluyor. Şöyle örnek vermem gerekirse, 1 level'de görevden aldığım ve basmaya kıyamadığım %20 xp kağıdını kullandım. Basalı 5 dakika olmuştu ki oyundan düştüm. Şuan ne XP kağıdı basılı, ne de inventoryde XP kağıdı var. Aynı şey mağazadan aldığımız XP artıran scrolların da başına geliyor. Lütfen artık kalıcı çözüm...

Paris

Üye
Merhabalar, Erken erişim bir oyun olduğu için bazı süreçlerde hatalarla karşılaşılabiliyor. Kayıplarla ilgili yakın süreçte genel bir telafi yapılacak.

HazyShade

Üye
Merhabalar, Erken erişim bir oyun olduğu için bazı süreçlerde hatalarla karşılaşılabiliyor. Kayıplarla ilgili yakın süreçte genel bir telafi yapılacak.
Yapmayın abi bunu. Oyunun hatasını bildirmiş arkadaş. Yetkilisi çıkar o oldu bu oldu, böyle olacak der. Sen yorum yapmak istiyorsan ben de yaşadım/yaşamadım, şöyle oldu dersin.
Kuru kuruya oyunu savunmaya başlayan bir kitle oluştu.
Oyun Resmi açılışını yaptı, "Erken Erişim" kavramının konu ile alakası yok.
Hataları uygun bir dille ( sert veya sitem dolu da olabilir) iletip, tepkiyi ölçmelerine izin verin yahu.

Topluluk Yöneticisi, oyuncu kitlesinin durumunu takip eden ilgilisi vardır, bırakın adamlar işini yapsın, oyuncu da haklıysa yaşadığı sorunu dile getirsin. Hemen hazır cevapla konuların amacını şaşırtmayın.

Scelik68

Üye
Yapmayın abi bunu. Oyunun hatasını bildirmiş arkadaş. Yetkilisi çıkar o oldu bu oldu, böyle olacak der. Sen yorum yapmak istiyorsan ben de yaşadım/yaşamadım, şöyle oldu dersin.
Hataları uygun bir dille ( sert veya sitem dolu da olabilir) iletip, tepkiyi ölçmelerine izin verin yahu.

Topluluk Yöneticisi, oyuncu kitlesinin durumunu takip eden ilgilisi vardır, bırakın adamlar işini yapsın, oyuncu da haklıysa yaşadığı sorunu dile getirsin. Hemen hazır cevapla konuların amacını şaşırtmayın.
Zaten sıkıntı da o adamlar her soruna Biga. Aynı cevabı veriyor. O kadar bakım res oluyor hiç bir şekilde ne yaptılar ne ettiler hangi olayı fixlediler haberimiz yok. Açıklamalar tatmin edici değil, yönetim şekli yanlış buluyorum. İnan bu oyuna benim daha inancim var ama bu şekilde olmaz.

Paris

Üye

Merhabalar, yukarıda belirttiğim direkt olarak yetkililerin cevabıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt