İstek Macbook Üzerinden Rise Online Oynamak

flue

Üye
Arkadaşlar merhaba, daha önceden açılan konuları okudum. Bişeyler de denedim kendi çapımda ama beceremedim.

M1 Macbook kullanıcısıyım.
Ne kullanıyorsam lisanslı ve jailbreak ya da crack gibi kafalara girmeden kullanıyorum.
M1 Macbook'da Rise Online oynamak için de Parallels'den bahsediliyor. Fakat yıllık 99 dolırs premium ücretinden bile fazla, onun yerine karakterime yatırım yaparım daha iyi :)
Yok mu illegale bulaşmadan bu oyunu M1 işlemcili herhangi bir Macbook'ta stabil bir şekilde oynamak?
Satıp Windows'a da dönemem, tasarımcıyım. Macos gerçekten stabil ve ekstradan bilgisayar da satın almak ateş pahası :)
Öneriler için şimdiden teşekkürler.

AnkaraTR

Üye
Selam dostum bende m1 MacBook kullanıcıyım kesinlikle hiç bir şekilde bu oyunu oyanamayzsın parallels denen zımbırtı bende var fakat oynayamıyorum arm 64 hatası veriyor antıceat den geçemiyorsun bu oyunu sadece windows ile oynayabilirsin.

AnkaraTR

Üye
ha söylemeyi unuttum MacBook intel işlemci ile bootcamp ile oyuna girebiliyorsun ama intel işlemcili :)

Denek

Üye
Merhaba yıllar önce ben de mac 27' için aynı sorun yaşamıştım fakat çözümünü bootcamp ile çözdüm. Proje zamanı Mac, oyun zamanı Windows açıyordum ve hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Arama motoruna "mac e windows kurmak" yazarsanız karsınıza cıkacak "Support Apple" resmi linklerinden detaylı bilgi alabilirsiniz, ayrıca video lu açıklamalarıda izleminizi öneriririm çok faydalı olucaktır. Harddiski 2 ye bölmek, açılışta hangi sistem çalışşsın, bootcamp sırasında dosyaları yedekleme, ilk kez windows yüklüyorsanızda gerekli tüm bilgiler bulunmakta.

Şimdiden iyi oyunlar :giggle:

ilkades

Üye
Macbook üzerinde oynamanı tavsiye etmem. Masaüstü pcler için bile yeterince zorlayıcıyken o macbookta düşünemiyorum. Bence zarar verme.

AnkaraTR

Üye
Kardeşim m1 işlemcili macbookun gücünü hafife alma :) bunda aklına gelemeyecek oyunların çoğunu oynuyorum hiç bir kasma donma olmadan :)

AnkaraTR

Üye
bu soruna hala bir çözüm bulamayan rise online yönetimine de selam olsun m1 macbooklar da oyun hala oynanmıyor.

ilkades

Üye
Kardeşim m1 işlemcili macbookun gücünü hafife alma :) bunda aklına gelemeyecek oyunların çoğunu oynuyorum hiç bir kasma donma olmadan :)
ya bende biliyorum neler yapıp olabileceğini ama o işlemcinin ömründen yiyeceksin güçsüz demedim. bunlar için değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt