Macro kullanimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neyapmali

Üye
Katılım
14 Haz 2022
Mesajlar
5
Puanları
3
Merhaba,
Oyunun icinde macro olmayani dovuyolar pozisyonuna gelinmis olmasina ragmen benim karakterim sanirim ceza aldi.
Turk isi turk trafik polisi gibi isliyor anladigim kadariyla. Gorurse ceza yiyosun gormezse yada o esnada bakmiyorsa herkes macrosuna devam ediyor.

Ceza mi aldim yoksa almadim mi aldiysam kac gun gercekten bilmiyorum suan ancak exp kasarken bir Allah kulu getirin bilgisayar basinda ben hessabimi vermeye hazirim.

Problemim su; tum oyundan yasakliyamiyorsaniz bu macroyu ya insanlari birakin exp kassinlar yada daha etkin bir denetim getirin kimse kullanamasin.

Sooth lara bakin bir tane elle kesen oyuncu yok. Kac tane ana avrat kufur eden oyuncu rapor ettim simdiye kadar hep otomatik mesaj aldim cevap olarak. Acaba o kufur edenlere ne oldu suan gercekten cok merak ediyorum.

Okuyanlara tesekkurler.
 

ilkades

Üye
Katılım
6 Haz 2022
Mesajlar
17
Puanları
3
Mouse klavye vb. makro kullanan kimseye ceza verme hakları yok bence. Eğer gerçekten adaletli şekilde ceza vericeklerse adminler oyunu tek başlarına oynayabilir :) malum herkes kullanıyor.. fakat 3. parti yazılımsal makrolar için bişey diyemem.
 

Neyapmali

Üye
Katılım
14 Haz 2022
Mesajlar
5
Puanları
3
Hayir hocam logitech standart macro kullaniyordum. Yani bu koxp gibi hile degil.
Helal olsun ya diyecek birsey bulamiyorum suan gercekten
 

ilkades

Üye
Katılım
6 Haz 2022
Mesajlar
17
Puanları
3
Bence itiraz etmelisin fakat burdan değil. Burdan sonuç alamazsın. Oyun içi ticket olarak yazmalısın.
 

Neyapmali

Üye
Katılım
14 Haz 2022
Mesajlar
5
Puanları
3
Bence itiraz etmelisin fakat burdan değil. Burdan sonuç alamazsın. Oyun içi ticket olarak yazmalısın.
Hic umurlarinda olacagini sanmiyorum ama ticket gonderdim tabii ki.
Bir daha piremium alacagimi zannetmiyorum. Bir oyun bence bu sekilde yonetilmemeli cunku.
 

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Katılım
21 Eki 2020
Mesajlar
1,461
Puanları
112
Merhaba,

Mesajınızda zaten kendiniz söylüyorsunuz makro kullandım ve cezalandırıldım diye. Makro için veya küfür için fark etmez her kural ihlalinde her kullanıcı birebir eşit durumdadır.

Anlık olarak kontrol yapılıyor her GM tarafından bu kontrollerden birine denk gelmiş olabilirsiniz veya bir kullanıcı sizden şüphelip makro olarak raporlamış bunun neticesinde ceza almış olabilirsiniz.

Süresi ve tam olarak ne ceza aldığınızı sorgulamak için oyun içi veya resmi site üzerinden destek bileti açabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt