Macro Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mystic07

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar 2 gündür farklı slotlarda ks atarak macro açan adamlar denk geliyor iki gündür bu adamları videolayıp atıyorum otomatik bot mesajı yolluyor yönetim ve gerekeni yapmıyor.

Soruyorum bunun nedeni nedir? neden bir karakterin macro olduğu videodan bile belliyken adam mana basmayı unutuyor arada vurmuyor karakter ama her moba kafa çeviriyor vs vs gibi belli eden durumlar varken adamı niye banlamıyorsunuz? neden yani biz oyuncular oyundan soğusun diyemi?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyun içerisinde KS ile karşılaşabilirsiniz bu MMORPG de olağan bir durumdur biliyorsunuz.

Bahsettiğiniz tarzda hile kullanan/kullanmaya çalışan oyuncuları Alfa/Beta/Erken erişim süreçlerinde de dahi oyunda barındırmadık ve barındırmamaya devam ediyoruz. Sizin için hile olan birisi maalesef %100 olmayabiliyor, kontrolleri 2-3 farklı yöntem ve sistem ile yapılıyor.

Otomatik mesaj olarak çalışmıyor bilet sistemimiz 100 biletten 95 tanesine özel yanıt veriliyor. Geriye kalan 5 mesaj ise aynı tarz mesajı atan, aynı mesajı atan kullanıcılara nadiren de olsa atılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt