İstek macro ptleri bıktık artık!!!!

SREMM

Üye
arkadaşlar dün iftardan sonra bir slotta kasmaya başladık sağolsunlar sabah uyanan okçu macrocular partilerini kurup KS atıp slotu elimizden aldılar sonrasında bakşa bi kanala geçip yine parti kurduk gene aynı şekilde makrocuk okçular gelip slotu elimizden aldılar... peki biz bunlara nasıl dur diyeceği veya yönetimin bu konuyla alakalı bir tutumu olacakmı ?

şu saat itibari ile halen kendileri lunaskar kingdom 9 kanalında sotthslayer ilk orta slotunda makro ile kasmaya devam ediyorlar

resimde de görüldüğü üzere hepsi bir clan üyesi... lütfen bir yaptırımda bulunun...

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    5 MB · Görüntüleme: 123

VictoryLoves

Üye
Şüphe duyduğunuz oyuncuları kontrol edilmesi adına bildirebilirsiniz. Ancak bir görsel ile ceza almalarını bekleyemeyiz.
Kurallara uymadıklarını düşünüyorsanız, lütfen rapor edin. Burada paylaşmanız bir yaptırıma sebep olamaz.

SREMM

Üye
raporlamalarımızı yapıyoruz zaten eğer gerçek olmadığı düşünen bir yönetici var ise gidip kendi gözleri ile görebilirler.... bu görseli çoğaltabilir veya video ile ispatlayabiliriz...

EllaS

Üye
Şimdi güzel kardeşim, ettiğin onca ailevi küfre rağmen slotta da sana birşeyleri anlatmaya çalıştım fakat ya ben anlatamadım ya da sen anlamadın. Sabahtan beri bizde clan olarak expimizi kasıyoruz, malum bir ara oyuna res geldi 5-10 dk sonra tüm sunucular açıldı. Velhasıl kelam boş bulduğumuz slota oturduk, biz geldiğimizde toplanmaya çalışıyordunuz biz daha hızlı reaksiyon aldık ve slota başladık. ''KS'' dediğin olayın basından itibaren exp neredeyse 20k dan aşağı hiç düşmedi. Gelelim asıl meseleye, slotta dinden bahsedip ailevi değerlere küfür ediyorsun. Ardından seninle münakaşa eden 8 kişiye macro diye iftira atıyorsun. Oyun anlamında yaptırımı önemli değil fakat kul hakkına giriyorsun umarım geç olmadan farkedersin. Birilerine güç yetiremeyince karalama kampanyası yapmakla olmaz o işler. Bir de merakımdan soruyorum kendi nickinizi karalayacak kadar neyden korkuyorsunuz acaba ?!!

SREMM

Üye
buna oyun yöneticileri karar versin macro kullanıp kullanmadığınıza o zaman iftira atılıp atılmadığını da o zaman göreceğiz bu konuya açıklık getirecek oyun yönetimine şimdiden teşekkürler...

Lasrok

Üye
Merhaba,

Oyuncuların oyun içerisinde birbirlerine ks atması yasak değildir. Makro kullanımı ve küfür konusu için oyun içerisinden veya site üzerinden bilet oluşturabilirsiniz, yetkili ekip tarafından incelenecektir.

SREMM

Üye
bilgilendirme için teşekkürler hemen biletimi oluşturuyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt