Macro yasak değil mi? slotlar şimididen macrocu dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yvangquay

Üye
Selam,

Slotlar şimdiden macro'cu okçuların işgaline uğramış. Macro yasak değil mi? Sınıflar arası eşitsizlik değil mi?

Örneğin aşağıdaki party, zaten yazışından belli 1'e basa basa yazmış. Diğer oyuncular da afk macro açıp gitmiş.

macro.png

Dilefruz

Üye
Selam,

Slotlar şimdiden macro'cu okçuların işgaline uğramış. Macro yasak değil mi? Sınıflar arası eşitsizlik değil mi?

Örneğin aşağıdaki party, zaten yazışından belli 1'e basa basa yazmış. Diğer oyuncular da afk macro açıp gitmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 5270
Merhaba,
Konu ile ilgili video alarak, nick ile beraber oyun içi destek sisteminden talep açarmısınız lütfen.

RedSquirrel

Üye
Ben hala anlamıyorum. Macro yasak mı değil mi :) Yönetim bu duruma net bir açıklık getirmeli artık.

TheKRZM

Üye
Merhaba,
Konu ile ilgili video alarak, nick ile beraber oyun içi destek sisteminden talep açarmısınız lütfen.
Macroyu video ile nasıl kanıtlasın allah aşkına azıcık mantıklı cevap verin ya. Kopyala yapıştır cevap vermekten bıkmadın mı arkadaşım. MAcro tespiti için adamı bir yere TP edersin aynı anda atağa devam ediyorsa şutlarsın işini yapacak olursan video'ya gerek yok yeterki işini yapmak iste.

GamingDeaF

Üye
beni işinize dahil edin. o macro kullananların gözünün yaşına asla bakmam. işimi seve seve yaparım..
bir Asas oyuncusu olarak 2 gün el ile exp kastım. geçen gece erken uyudum. sabah el titremesi ile uyandım. şuan işyerdeyim ellerim hala titriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt