İstek Macrodan emek hırsızlığına karşı olun yardım

koptu2

Üye
oyunda lunaskarda bütün slotlar macro olmaya başladi pri̇est hari̇ci̇ warri̇or , rogue , mage full macro i̇le kasyirlar repot edi̇yoruz ancak hi̇ç bi̇r deği̇şi̇kli̇k olmuyor lütfen bu konu i̇le i̇lgi̇li̇ bi̇r çözüm bulun emek hirsizliği olmasin ben pri̇esti̇m 5 saat sandalyeden kalkamiyorum bu gerçekten haksizlik lw kasmak zor herkez oynadiği kadar başari elde etsi̇n lütfen i̇lgi̇leni̇n -

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları destek bileti üzerinden bildirip, bizlere yardımcı olabilirsiniz. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir.

Dilefruz

Üye
destek bileti nasıl gönderilir gibi video atsanız bizde ögrensek
Merhaba,
Oyun içerisinde bu kısımdan ilgili konuyu seçerek bildirimde bulunabilirsiniz.

ticket.jpg

X A

Üye
Charın üzerine sağ tıkladığınızda makro raporla diye seçenek çıkıyor ben her makrocuyu mutlaka report ediyorum.

pirpanz61

Üye
yetkili biriyler görüşmek istiyorum acil olarak bıktık artık bu macro kullananlardan adam hem hakaret ediyo hem slot çalıyor hem macro kullanıyor görüntü kaydı elimde var yetkili biri dönüş yapsın ekran kaydı ve görüntü kayıtarı elimde gereği yapılsın arkadaşım bu da ders olsun... Böyle birşey olmaz bizde kullanalım ozaman...

Colman

Üye
Macro kullanım oyuncu kitlesinin kalitesini düşürüyor

aykutbrt1

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları destek bileti üzerinden bildirip, bizlere yardımcı olabilirsiniz. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir.
Abim güzel abim kral reis bu böyle devam etmez güzel abim raporlansalarda o insanlar kullanmaya devam edicek yeni hesap acar yine oynar makroyla tamam raporlayalim raporlayalim da sadece raporlamayla olmaz bu başka bir çözüm bulmanız lazım oyunun ilk günlerinden beri makro dolu her yer daha şimdiden başladıysa boyleee üç dört aya ne hileler çıkar allah bilir sizi destekliyorum oyunu oynamayı çok istiyorum özellikle Türk yapımı olduğu için ama böyle de oynanmaz ki be güzel kardeşim gmler yetersiz demek ki makro kullanan bu kadar çok olduğuna gmler yetersiz yani uyariyoa felan olacak iş değil bu raporlamayla olacak iş değil siz daha iyi biliyorsunuz bizden yani böyle devam ederse oyuncu sayısının artacağını düşünmüyor hadi arttı diyelim başka konularda modlar diyor genie tarzi birşey getirme dusuncemiz yok e genie getirmiyorsunuz makro kullanıyor herkes be farkı kaldı?

risepriest

Üye
Bütün slotlarda macro mevcut bilet atmamıza gerek yok bence buyrun bütün kanallarda 1 saat gezin. İbreti alem olsun diyede all chat üzerinden banlayın herşey düzelir.

Tamamen haklı arkadaşımız. Ben bir çok rapor oluşturdum hatta adamın üzerine tıklayıp makro raporla da dedim fakat banlanan kimseyi görmedim bugüne dek.

Gezerek kendilerinin banlamaları lazım. Zaten slotlar belli

Slarent

Üye
Merhaba,

Selam Fischer. Fotoğraflı kanıtlı bir şekilde , oyunun anlasmalı yayıncılarının gece 5'deki makro görüntülerini size ileteli 4 gün oluyor. Değişen hiç birşey yok

risepriest

Üye
Adamlar okçu açıp makro ile kasıyorlar babal gibi sonra firma herkese Job Change satıyor parayı kazanıyor. Makroya dokunmama sebepleri bunlar genelde.

2 gün sonra açılır Job Change.

Aedesius

Üye
Macro kullanım oyuncu kitlesinin kalitesini düşürüyor
Kesinlikle macronun oyuna en büyük zararı bu. Birlikte görev yapacağımız muhabbet edeceğimiz arkadaş edinip clan kuracağımız insanlar kendilerine oyunda bir yer bulamadıkları için gidiyor. Yerine ise “gb bin lira olmuş su expin *** bitse de cz ciqak party vs party movieee cekek foruma ataq 100binlik char vs 150binlik char” kafasında hayatımda denk geldiğim en enteresan oyuncu grubu geliyor. T E D İ R G İ N İ M (cunku oyunu cidden sevdim communityi de sevmek istiyorum)

DangerousWaste

Üye
bakın belki linçlencem ama her gördüğünüzüde makro sanmayın ben sabah ekibiimle 9da kalkıp slota oturuyorsam dcde sohbet muhabbet dönerek xp kasıyorsam sizde yapabilirsiniz dimi Makro olan ve olmayan herkesi aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değildir bence okçuyu slotu kolay dönülsün diye açtım makrosuz oynuyorum benide illaki görüp gitmişsinizidir dediğiniz tek şey şu makro

DangerousWaste

Üye
Ve makrodan topu topu 7 8 kişiyi banlatmışımdır makro her yerde kendini hemen belli eder z v r yapanları bile makro zannediyorsak işimiz yaş hocam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt