Macrodan sınırsız ban yedim bu hiç adil değil lütfen yardımcı olun :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forumrise

Üye
Macrodan ceza yiyenleri duyuyorum 1 gün skill kapama 1 gün ban :S

ben sınırsız ban yedim 63 oluyodu charım o kadar emek verdim 400 liralık rise cash almıştım hile kullancak biri bu kadar cash tutmaz charında lütfen emeklerimi hiç etmeyin yardımcı olun :S

amacım bu oyuna zarar vermek değil oyuncuları rahatsız etmek değil bütün soothsayer, oracle slotları macrocuyken benim sınırsız ban yemem çok üzücü :S

Oyun içi nickim PuaPua
1 ay ban a bile razıyım ama bir daha böyle bir char kasmam çok zor :S Oyunu oynayabilmek için yıllık izin bile kullandım :S

rasulalkan

Üye
kardeşim adamlar yayında üstüne basarak söylediler [ elimizde delil olmadan kimseye ban yada makrodan yaptırım yapmıyoruz ]. sen siteden hesabına girip destek bileti oluştur bütün kirli çamaşırlarını sana söylesinler. tek çakal sizsiniz zaten ya.

forumrise

Üye
Bir çok oyunda bu geçerli fakat bir çok oyunda bu tarz hatalar oluyor ve destek bölümünden durum farkedilip duruma göre geri dönüş oluyor. Ben kendimi biliyorum pc mi biliyorum bu zamana kadar hiç bir oyun için hile indirmedim ve rise dada herhangi bir 3. parti yazılımı kullanmadım. Logitech in orjinal programı hariç hiç bir şey yok bunu bildiğim için burda konu açıyorum ve düzeltilmesi için çabalıyorum. Knight gibi oyunlarda çok gördük sebepsiz yere ban yiyenleri ve daha sonrasında açtılar. Ordada sebepsiz ban olmaz diyolar. Senin gibi

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Öncelikle merhaba,

Bu tarz konular için forum üzerinden destek vermiyoruz. Oyun içi veya Resmi Site üzerinden destek bileti açabilirsiniz.

Basit Klavye / Mouse makrosu için ilk ban olarak KALICI yasaklama almazsınız ama kendinizi bir sorgulamanızı öneririm önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt