İstek Mağaza %10 indirim halen başlamadı ?

Müzisyen

Yeni Üye
Markette %10 indirim olacağı söyleniyordu.. Ne zaman başlayacak acaba halen beklemekteyiz. Telafi edilsin lütfen..

Market ürünleri denilmiş yoksa oyun içerisindeki npc'lerde mi? İndirim yapıldı ???

fotoğrafta görmüş olduğunuz üzere 9 temmuzda başlaması gerekiyordu.. ?

Buradan Rise Online Yetkililerine sesleniyorum. Bu konuya ilişkin bir cevap (açıklama) yapılmasını talep ediyorum.

Bizler bu oyunu oynuyoruz, kimi oyuncular para yatırıyor. Lütfen bizlere gerekli açıklamaları çok görmeyin..

Rise Online Oyuncuları adına buraya bu konuyu açıyorum

Ekli dosyalar

• 79CAE4D3-86BC-4820-952C-FFB614BC549C.png
    79CAE4D3-86BC-4820-952C-FFB614BC549C.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

hunt2rk1ll2r

Üye
https://forum.riseonlineworld.com/konular/bayram-etkinligi-basliyor.12837/

Bayram etkinliği discord üzerinden yapılmasına rağmen konu içerisinde de görebileceğin gibi doğru dürüst duyuru yapılmadan Tüm market ürünlerinde %10 indirim açıklaması yerini bi anda yeni cash alımlarına %10 bonusa çevirdi. Maalesef bi düzenlemede yapılmayacak gibi. Yani boss event yaparsın dc problemi olur sunucu kaldırmaz yük testi dersin bunu anlarız evet erken erişim sürecindeyiz ve oynayan insanlar bu tarz sorunları ve oyunda bulunan bir çok bug'u göze alarak oynuyor. Fakat bu yaklaşımın erken erişimle de zerre ilgisi yok tamamiyle organizasyon veya iletişim sıkıntısı. O kadar dile getiren olmasına rağmen düzgün bir cevapta yok. Maalesef bu konuda veya başka konudaki çözüm odağının yavaş yavaş kaybolduğuna inanmamıza sebep oluyor bu tarz yaklaşımlar. Hayırlısı diyelim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt