Öneri Mağaza hk.

pasa53

Üye
Merhabalar,

Mağazada Türkçe dil desteği seçili olduğu halde içeriğinde bulunan her şeyin detayları ve başlıklarının İngilizce olduğunu görüyorum bunların Türkçe olması oyuncular için daha verimli olacağını düşünüyorum . Oyunun açılmasını heyecanla bekliyoruz. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Teşekkürler.

İyi Çalışmalar.

Murat YILDIRIM

Ekli dosyalar

• resim_2022-04-10_210820888.png
    resim_2022-04-10_210820888.png
    647.6 KB · Görüntüleme: 67

Sukuna

Üye
Merhabalar,

Mağazada Türkçe dil desteği seçili olduğu halde içeriğinde bulunan her şeyin detayları ve başlıklarının İngilizce olduğunu görüyorum bunların Türkçe olması oyuncular için daha verimli olacağını düşünüyorum . Oyunun açılmasını heyecanla bekliyoruz. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Teşekkürler.

İyi Çalışmalar.

Murat YILDIRIM
Oyuncular biraz eğitim seviyesini arttırsa? Azıcık birşeyler öğrenseler, azıcık ingilizce kelimeler öğrenseler? Oyun tamamen olmayacak olsa da bir parça globallikte içeriyor ki bunla beraber kullanılan terimler bütün MMORPG oynayanların maruz kaldığı ingilizce kelimeler çoktan hepsi öğrenilmiş olmalı. Bunu mesele etmek bile komik değil mi? Cost-Teleport-Bonus-Available-Weight-Reduce-Day ne var bu kelimelerde?

ADİGE

Üye
Oyuncular biraz eğitim seviyesini arttırsa? Azıcık birşeyler öğrenseler, azıcık ingilizce kelimeler öğrenseler? Oyun tamamen olmayacak olsa da bir parça globallikte içeriyor ki bunla beraber kullanılan terimler bütün MMORPG oynayanların maruz kaldığı ingilizce kelimeler çoktan hepsi öğrenilmiş olmalı. Bunu mesele etmek bile komik değil mi? Cost-Teleport-Bonus-Available-Weight-Reduce-Day ne var bu kelimelerde?
Hayatımda gördüğüm en saçma forum mesajlarından biri :D Adam türkçe destek istemiş nazikçe haklı olarak, gelmişşsin oyuncular ingilizce öğrensin diyorsun, ,inanılmaz ya :D

Sukuna

Üye
Hayatımda gördüğüm en saçma forum mesajlarından biri :D Adam türkçe destek istemiş nazikçe haklı olarak, gelmişşsin oyuncular ingilizce öğrensin diyorsun, ,inanılmaz ya :D
Bir türk oyunu olarak, içeriğin tamamen türkçe olmasını istemesi çok doğal güzel kardeşim, verdiğim tepki şahsa değil, şahsın sahip olduğu düşünce şekline ki böyle düşünen çok arkadaşımız var, ben kendi mensubu olduğum halkın bunları bilememesine veyahut, maruz kaldığı halde henüz bir parçasını öğrenememiş olmasına, hiç merak etmeyip google'da aratmamasına kızıyorum bütün mesele bu. Yani neyi ne niyetle yazıyor olduğumu anlayamadın mı? 'Hayatımda gördüğüm en saçma mesaj'mışta bilmem ne, Allah aşkına yani, lütfen.

MrYESiL

Üye
Fikir beyan etmek iyidir. Önemli olan karşı görüş bildirirken rencide etmemek. Oradaki başlıkların resimlerine bakınca bile anlaşılıyor ama Türkçe oynadığı için %100 Türkçe destek istemiş arkadaş. Gayet normal.

ZerenQ

Üye
Bir türk oyunu olarak, içeriğin tamamen türkçe olmasını istemesi çok doğal güzel kardeşim, verdiğim tepki şahsa değil, şahsın sahip olduğu düşünce şekline ki böyle düşünen çok arkadaşımız var, ben kendi mensubu olduğum halkın bunları bilememesine veyahut, maruz kaldığı halde henüz bir parçasını öğrenememiş olmasına, hiç merak etmeyip google'da aratmamasına kızıyorum bütün mesele bu. Yani neyi ne niyetle yazıyor olduğumu anlayamadın mı? 'Hayatımda gördüğüm en saçma mesaj'mışta bilmem ne, Allah aşkına yani, lütfen.
Size göre "şahsın sahip olduğu düşünce şekli" gayet normal bence. Türkçe seçeneği seçerseniz Türkçe içerik, Fransızca seçerseniz Fransızca içerik görürsünüz bu kadar basit. Web sitesi sadece Türk oyuncular için değil yabancı oyuncular için de tam bir keşmekeş. Türkçe'yi seçince yarı İngilizce, İngilizce'yi seçince yarı Türkçe görüyorsunuz her şeyi. Ne yapsın yabancılar da Türkçe mi öğrensin? Şirketin çeviri ve yerelleştirmeye önem vermediği çok bariz, bu durum Türkler için çok büyük dezavantaj oluşturmaz ama oyunun globale yayılmasına büyük ket vurduğu muhakkak.

ADİGE

Üye
Canım benim opsiyonel olabilir dil seçeneği, duygu ve düşüncelerini daha sakin aktarabilirsin, sevgiler...

pasa53

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler. Az çok ingilizcemiz var aşırı bir yabancılık çektiğim söylenemez. Bu tarz oyunlara yeni başlayacak arkadaşlar içinde oyun içi ve site tarafında çevirme gereği duymadan oyuna daha konsantre ve dikkati dağılmadan anlaşılır adımlarla ilerlemesi büyük etken.

ZerenQ arkadaşımızın da dediği gibi hangi seçeneği seçersek içeriğin o doğrultuda görülmesini ister çoğunluk bunun akabinde baştan savma değil de daha özen gösterilmiş kaliteli içerik üretilmiş olacaktır. Böylelikle oyuncular için pozitif bir düşünce ve bağlılık olacağı düşüncesindeyim. Yanlışlıklar ve hatalar olacak şeyler olmayacak bir şey değil düzeltilebilir.​

Oyunda Görüşmek Dileğiyle. :)

İyi Eğlenceler.

Mutlubey90

Üye
Hocam sen eski ko oyuncu olabilirsin öğrenmiş olabilirsin unutma sadece bu oyunu oynayacak olanlar eski ko oyuncuları yok Z kuşağı ingilizce oyun oynamamış olabilir bende tam Türkçe istiyorum olamazmı İngilizcem sıfır benimde ezbere oynuyorum belki :)

Otchiwa

Üye
Oyun tamamen ingilizce olmalı, evrensel bir dil oluşturmak oyunlar için daha mühim. Türkçe dil desteği insanımızı tembelleştiriyor. Dil gerçekten zorunluluk yanlış anlamayın beni dostlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt