Mağaza'dan satın aldığım binekler oyunda çıkmıyor.

esnaf

Üye
Premiumdan gelenle birlikte 4 tane binek var. Mağazadan satın alıp oyuna aktardım. Inventory' e geldi ancak skill bara koyup bastığımda patlıyor ama binek çıkmıyor. P'ye bastığımda da sadece 1 tane pet açık ve sahip olduğum durumunda. 5-6 kez destek talebi açtım. Death Valley'de binilmez, Mağazadan satın alıp oyuna aktarmalısınız gibi basit cevaplar alıyorum.

TheJimmyQ

Üye
Merhaba Oyun içinden petleri varsayılan olarak atadınız mı ? bazı oyuncular bu konuda problem yaşamıştı gördüğüm kadarıyla çünkü hangisini varsayılan atarsanız onu çağırabilirsiniz.

esnaf

Üye
Merhaba Oyun içinden petleri varsayılan olarak atadınız mı ? bazı oyuncular bu konuda problem yaşamıştı gördüğüm kadarıyla çünkü hangisini varsayılan atarsanız onu çağırabilirsiniz.
oyun bakımdan çıkar açılırsa denicem, muhtemelen onla alakalı. Sağ tık yapıp varsayılan atamam gerekiyor galiba. teşekkür ederim.

TheJimmyQ

Üye
oyun bakımdan çıkar açılırsa denicem, muhtemelen onla alakalı. Sağ tık yapıp varsayılan atamam gerekiyor galiba. teşekkür ederim.
rica ederim eğer tekrardan problemi aşamazsan lütfen oyun içinden bana ulaş bir şekilde çözümünü buluruz ^^ iyi oyunlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt