Mage Alan skilleri hakkında

Makinakimya

Üye
Merhaba, Rise online'i alfa 1 den beri takip ediyor ve keyifle oynamaya devam ediyoruz. Biz yaklaşık 15 kişilik yakın çevremiz ile birlikte mage 70 ve 60 skillerinin alanlarının darlığından şikayetçiyiz. Bildiğiniz üzere karşı ırkta oynaya warrior ve roguelar magelere çok yüksek hasarlar çıkarabiliyorlar. Bu anlamda Mage oynamak gerçekten zor ve mage karakteri çok kırılgan. Bu gerçeğe rağmen karşı ırkı toplu bir biçimde yakaladağımızda novalarımızla çok etkili olabiliyoruz. Ancak yine de mage 60-70 alanları hakkında ciddi problem olduğunu düşünüyoruz. Mage alan skillerinin radius'larının artırılmasını talep ediyoruz. Zira bazen öyle sahneler oluyor ki karşı ırk bir kaç adım atarak bile kolayca novalarımızdan sıyrılıyor.

Karşı ırkın supportlarının bile bizi görmediği 3-4 partiye 60-70 alanlarını vurduğumuz birçok sahnede 4-5 kişiye hasar vurduğumuzu ve
öldürdüğümüzü gördüğümüzde gerçekten şaşkın bir şekilde kalakalıyoruz. Bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyoruz. Bizler en güçlü sınıf mage olsun demiyoruz. Gerekirse alan skillerinin vurduğu hasarlar düşürülebilir veya range kısılabilir. ancak alan skillerinin yarı çapı kesinlikle yetersiz.,
Hiç bir oyun zekası gerektirmeyen okçu sınıfında bile alan skillerinin mevcut olup mage gibi hassas ve uyum gerektiren bir sınıfın alan skillerinin yarıçapını daraltmanın hiç bir anlamı olmadığını düşünüyoruz.

Saygılarımızla.

metnhdl

Üye
kesnlikle map çooook çoook büyük ama alan çok kısa alanın kesinlikle geliştirilmesi gerekli.

Yolcu

Üye
Dostum mage alanını küçülttüklerini biliyorum ama bende mage oynarım yalnız alan skil atma mesafesi neredeyse okçu gibi. Defans tek atma konusuna gelince sonuna kadar haklısın çok iyi geliştirilmiş karakterler olmalı ki tek atsın bence o bile yanlış bir karakter en az 2 skill yemen ölmemeli ki bu 3 skilden aşağı olmamalı sonuçta boş mage karakterler değilki tek atsın. 500 def 2000-3000 arası can tek yiyor asastan iyi bir wariorda tek atıyor en fazla iki vuruyor. mage olunca hiç mi şansın olmasın asas warior geldi tekkkk yat aşağı ne güzel :)

MirlivaKenan

Üye
Ben pcden kaldırdım oyunu 15 dakika evel, gereksiz saçma boş adaletsiz bir oyun. Geliştirici ekibindeki bir kaç kişi eski knight online asas oyuncusu yüzde 1 milyon ihtimalle. Bu ülkede hangi iş düzgün yapılıyor ki, oyun düzgün olsun. Profesyonellikten uzak, ne skill rangeleri ne damageleri ne cooldownları ne yapılış süreleri hiç bir şekilde denenmemiş, sınıflar arası denge gözetilmemiş, 2021 teknoloji dünyasında 1990ların tarzında yapılmış bir oyun. Bir şey yapıyosun insan oturur bir dener, ne solo oyuncu düşünülmüş, ne sınıfların animasyonu yetenek özellikleri, hiç bir şey abi, sıfır. Adam mage'e master skili koymuş 5 saniye boyunca yetenek kullandırtmasın diye, o range e herhangi bir oyuncu girdiğinde sana tek atmış oluyor, bugün sabah czde townda beklerken tam tamına 5 kere görünmez bir asas tarafından 3k damage yiyerek öldüm. Adam direk tek atıyor, yani görünmezlik verdiğin sınıfa neden bu kadar hasar veriyosun, 35 dakka skill animasyonu verdiğin sınıfa neden düşük damage, range ve yarı çap veriyorsun. Akıl tutulması. Mobları tek başına kesmek zaten imkansız, zırhları dirençleri canları aşırı fazla, yani test aşamasında dediğin oyunu test etmemize müsade etmiyosun, aralarında oynasınlar asas warior priest. Düşünülmeden balıklama atlanılarak yapılan, profesyonellikten uzak tam bizim memlekete özgü bir iş. Sene 2021 kafaya skill atma diye birşey var, oyunda saldırı hızı yok, kritik yok, dodge yok, kitle kontrol yok, atlama zıplama kaçma yeteneği yok, yaptığın itemin bastığın mpnin hpnin anlamı yok, yani yazılacak binlerce şey var da, gerek yok. Seni dinlemeyen ya da söylediğini anlamayan kısıtlı bir algıya sahip insanlara ne anlatcaksın, en zoru susmayı başarmak bu ülkede. Dünya kadar yama geldi, 1 tane sınıflar arası dengeyle, ya da moblara karşı verdiğimiz hasarla aldığımız hasarla ilgili tek bir cümle yok, tek bir. Herkes bu oyunu 35 kişi birlikte oynuyo sanki, oyunda tek başına hiç birşey yapamıyosun, birlikte birşeyler yapalım desen sınıflar arasındaki dengesizlik herşeye engel oluyor, düşünülmeden pata küte yapılmış bir oyun işte, kapanma vardı oynadık vakit geçirdik o kadar, sal gitsin kardeşim , adam gibi 3 5 kuruş para verip WoW filan oynayın o ekip benim size önerim, birşey değişmez değişmeyecektir, oyun kafadan yanlış, hangi kodu değiştirecek adamlar. Mekanik yok oyunda, hiçbirşey yok işte, knightın bozuk bir kopyası. Yani ko'yu örnek alıyosun ama ko'da istenmeyen ne varsa onları örnek alıp oyun yapıyosun, koxpudur makrosudur, saçma sapan sınıflar arası dengesizliktir, tek başına bir oyuncuya hitap etmemesidir, ooo say say bitmez, vakit kaybı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt