Mage Asa problemi

javor8

Üye
Merhabalar, problem derken tamamen görsel odaklı bir gameplay experience eksikliğinden bahsediyorum, yoksa teknik bir sorun gözüme çarpmadı.

Görsel efektler güzel fakat bir eleştirim var: Senelerdir neredeyse her rpg oyununda mage class oynayan birisi oldugumu belirterek, bir mage in elinde tutmuş olduğu asa yı, süs niyetine görmek, bana mage oynama hissiyatında eksi yön olarak görünüyor. Yani karakterin elinden asa yı aldığımızda bir fark oluşmuyor. Yapılan spell leri asa yardımıyla yaptığımızı daha net görebilseydik daha etkileyici olabilirdi. Küçük detay gibi gelebilir ama gerçekten çok etkiliyor. O asa karakterimizin avuç içine monte edilmiş bir objeden başka bir şey değilmiş gibi duruyor şuan. Yani asayı ileri savurmak, asayı sağa sola çevirip spell yapmak bile basit ama etkili bir çözüm bence.

_GooDDmG_

Üye
1. Mage staf vurduğunda flame ve lr efekti küçük kalmış ;vurup vurmadığını anlayamıyorsun efekte bakarak.
2. Staf vurduğunda herhangi bir ses çıkmıyor, skilin otrup oturmadığı anlaşılmıyor.
3. Mage ile başka bir karakter arkasında koşarken kesinlikle staf vuramıyorsun, yani staf vurma mesafesi biraz artırılmalı, kaçan bir wariorun hemen peşinde koşmama rağmen staf vuramadım.
4. Lr stafı çok denememe rağmen rakibi hiç kilitlemedi.
5. Oyundaki en büyük eksik ise tank magelerle ( TP MAGE ) ilgili benzer oyunlardada bu eksiklik var. Bir mage tank mage ( TP MAGE ) olmak istiyorsa paper set giymemeli. Priest shell ile aynı def veren bir mage kıyafeti olmalı ve sadece tank mage giyebilmeli o kıyafeti. Örneğin stat pointl olarak 255 hp veremeyen mage giyememeli . 255 hp veren mage giyebilmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt