Öneri Mage ayrıcalığı

Escanor

Üye
Her açıdan ayrıcalıklılar. Aynı anda skill attıklarında heal kaldıramadan ölüyoruz. İçlerine girdiğimizde staff ataklarına yatıyoruz. Rekabet edilemeyecek kadar güçlüler. İtem kasmak, exp kasmak, BP kasmak her açıdan çok üstünler. Discord gruplarında keşke mage açsaydık muhabbeti hiç bitmiyor. Biraz dengelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi forumlar !

Aequitas74

Üye
Magelerin ayrıcalıklı olduğunu düşünmüyorum. Oyun başı olduğu için güçlüler. Mage dediğin karekter yolda yürürken ölen bir karakter ve atak gücünü büyü(mp)den alıyor) warrior ve asas karakterler şuan için itemsiz olduğu için böyle görünüyor asas vs warrior karaktere item koyduğun zaman atağıda defansı da bariz fark yaratır ama mage'de istediğin iteni koy verdiği hasar da fark yaratma düzeyi en az'dir. Bunu şöyle bir örnek ile açıklayabilirim. Bir mage alan ile 1k damage atıyor ise stafı yandığı zaman 800 dmg vurur stafsız'da öyle dmg vurur ama bir asas silahı yandığı zaman dmg vuramaz silah yok iken yumruk atar sadece. şahsi düşüncem.

blacksecond

Üye
Mageler ayrıcalıklı deil hatta 1 tık daha güclenmeleri gerekiyor tek başına 1 mage asas okcu warıor veya bp priest gibi birşey yapabiliyormu yapamıyor oyüzden bu tür konular çok boş konular

NOT: Okcu oynuyorum mage ile alakam yok

Escanor

Üye
Mageler ayrıcalıklı deil hatta 1 tık daha güclenmeleri gerekiyor tek başına 1 mage asas okcu warıor veya bp priest gibi birşey yapabiliyormu yapamıyor oyüzden bu tür konular çok boş konular

NOT: Okcu oynuyorum mage ile alakam yok
Konun boş olduğunu düşünüyorsan bu cevabı yazma zahmetine de girmene gerek yok. Kendi fikrimi açıkça belirttim

Escanor

Üye
Magelerin ayrıcalıklı olduğunu düşünmüyorum. Oyun başı olduğu için güçlüler. Mage dediğin karekter yolda yürürken ölen bir karakter ve atak gücünü büyü(mp)den alıyor) warrior ve asas karakterler şuan için itemsiz olduğu için böyle görünüyor asas vs warrior karaktere item koyduğun zaman atağıda defansı da bariz fark yaratır ama mage'de istediğin iteni koy verdiği hasar da fark yaratma düzeyi en az'dir. Bunu şöyle bir örnek ile açıklayabilirim. Bir mage alan ile 1k damage atıyor ise stafı yandığı zaman 800 dmg vurur stafsız'da öyle dmg vurur ama bir asas silahı yandığı zaman dmg vuramaz silah yok iken yumruk atar sadece. şahsi düşüncem.
Cok mantıklı bi nokta fakat Ticari açıdan itemleri sayı olarak en fazla kazananlar mageler oluyor. Yine pazar onların (çoğunlukla) çantasında olanlarla dolup taşıyor. Oyunun erken safhası her zaman önemlidir. Bilhassa bu tarz oyunlarda ticaret ve leveling oyunun gidişatını belirler diye düşünüyorum. Konuyu açma sebebim bunları nerfleyin gibi bi noktadan ziyade dengelemek adına bir şey yapılmasını istemek. (nasıl olacağıyla ilgili bir beyanda bulunamam) :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt