Mage Blink ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuanJuans

Üye
Mage 75 Lighting Skili "fast as Lighting" Skilli deyim yerindeyse "Deminden şimdiye" geliyor.
Gözden kaçırmış olabilirim fakat güncelleme notlarında görmedim.
Bu bir hata mı yoksa bilerek yapılan bir şey mi?
Eğer bilerek yapıldıysa neden haber verilmedi?
Bu şekilde olması da saçma çünkü koşan bir asası geçtim warrior dahi koşarken yakalayabiliyor çünkü uzaklaşamıyoruz dahi.
Kullanmadan koşmak daha hızlı.
Bilerek yapılmadıysa çözümü ne zaman gelecek ?

JohnPlane

Üye
Mage 75 Lighting Skili "fast as Lighting" Skilli deyim yerindeyse "Deminden şimdiye" geliyor.
Gözden kaçırmış olabilirim fakat güncelleme notlarında görmedim.
Bu bir hata mı yoksa bilerek yapılan bir şey mi?
Eğer bilerek yapıldıysa neden haber verilmedi?
Bu şekilde olması da saçma çünkü koşan bir asası geçtim warrior dahi koşarken yakalayabiliyor çünkü uzaklaşamıyoruz dahi.
Kullanmadan koşmak daha hızlı.
Bilerek yapılmadıysa çözümü ne zaman gelecek ?
oyunda bazı bozulmalar var ama çalışıyorlardır üstünde oyuna girerken bile 2-3 kere crash vermeye başladı farkında olduklarını düşünüyorum yinede siz ticket atın bir sorun olduğundan eminseniz farkında değillerse not alırlar.

mmtakiff06

Üye
Resmen skill beni kullanma koşsan daha ileriye gidersin diyor. Fakat yönetim sorun yok diyor skill şuan kullanılmaz halde çok yakına zıplıyor, ve zıplayınca ileride atmıyor bir frenleme oluyor. İnş düzeltilir.

JuanJuans

Üye
Resmen skill beni kullanma koşsan daha ileriye gidersin diyor. Fakat yönetim sorun yok diyor skill şuan kullanılmaz halde çok yakına zıplıyor, ve zıplayınca ileride atmıyor bir frenleme oluyor. İnş düzeltilir.
Mesafe sınırlaması koymuıslar hep aynı mesafeye gidiyor ve bu mesafe warrior atlaması veya asas atlamasından daha kısa. Harpylerin ordaki tümsekten atlayarak test ettim bir kaç kere ve hep aynı yere düşüyorum normal zıplasam arasında pek fark yok. Binekle zıplayınca daha uzağa gidiyorum blinkten.

JuanJuans

Üye
oyunda bazı bozulmalar var ama çalışıyorlardır üstünde oyuna girerken bile 2-3 kere crash vermeye başladı farkında olduklarını düşünüyorum yinede siz ticket atın bir sorun olduğundan eminseniz farkında değillerse not alırlar.
Elbette bir çok sorun var ve biz de bu hataları bildiriyoruz.

JuanJuans

Üye
Discorddan sorun olmadığını test edildiğini söylediler herhangi bir güncelleme notu vs olmadan tahminen oyun 2 gün boyunca kapalı kalırken dosyalardan kaynaklı bozuldu. Tüm mageler farkında fakat işte açıklayamayınca açıklayamıyoruz dostlar.
Kamuoyu gücü oluşturacak bir tp mage populasyonu da yok. Belki yayıncının biri mele pkda magesi zıplayamayınca isyan eder o şekilde sesimizi duyururuz. Başlığı kitleyebilirler mod arkadaşlar.

Alakazham

Üye
Discorddan sorun olmadığını test edildiğini söylediler herhangi bir güncelleme notu vs olmadan tahminen oyun 2 gün boyunca kapalı kalırken dosyalardan kaynaklı bozuldu. Tüm mageler farkında fakat işte açıklayamayınca açıklayamıyoruz dostlar.
Kamuoyu gücü oluşturacak bir tp mage populasyonu da yok. Belki yayıncının biri mele pkda magesi zıplayamayınca isyan eder o şekilde sesimizi duyururuz. Başlığı kitleyebilirler mod arkadaşlar.

Aynen öyle oldu şimdi melee ekibi şikayet ediyor. Magemiz kaçamıyor diye umarım hatadır bilerek yapılmış birşey ise hiç çekilecek gibi değil oynanmaz tp mage bulamazlar.

JuanJuans

Üye
Aynen öyle oldu şimdi melee ekibi şikayet ediyor. Magemiz kaçamıyor diye umarım hatadır bilerek yapılmış birşey ise hiç çekilecek gibi değil oynanmaz tp mage bulamazlar.
Yama notu yok bişi yok. İlk haberleri dahi yoktu oyun çökünce oldu bu. Sonra bilerek yaptık dediler. Şimdi hiç bir sorun yok bug vardı düzelttik diyorlar. Test ettik değişim yok düzeltildi daha da diyorlar. Bowlda boss dönen mageler vardı taşlardan uçuyorlardı 6-7 ay önce falan. Boss dönmek için o zamanlar şikayet edenler oluyordu. Üstüne 2 map değişti oyunda. Bowlda dolaşan 1 tane mage dışında mage kalmadı. Üstüne zaten nerdeyse zıplanan yer kalmadı. Çözüm olarak şiimdi gelip düz yolda zıplamasını engellemişler. Ne kaçıyor ne içeri girebiliyor. Tek skilli olan karakterin tek skilli nerf yiyor şaka gibi :D
Blink havada yavaş yavaş gidiyor direk ışınlansak seçtiğimiz yere sabit distance olsun diyeceğim. Blink atınca asas gidip benden önce blink attıgım yerde oluyor :D

1NV1S1BL3

Yeni Üye
yakında düzelir mele ekipler ağlayınca herşey oluyo :D

JuanJuans

Üye
Bence bir hata çok ticket attım mesafe aynı denildi. Umarım hatadır pk çıkasım gelmiyor.
İlk başta "öyle bir güncelleme gelmedi." denildi.
Sonra "aa evet, düzelcek" denildi.
Sonra "test ettik sorun yok, aynı gidiyor" denildi.
Sonra "Bilerek yaptık hata vardı düzeltmek için" denildi :)

Belki eski ayarlarını ve çözümlerini bilmiyorlardır.
Sonuçta tp mage her ptde bir tane hatta zaten sayılı olan herkesin ihtiyacı olan ama bulamadığı job asas okçu warrior pri gibi değil. O yüzden kamu oyu oluşturup ses duyurma şansımız da yok.

Pk çıkmayı bıraktım ne kaçabiliyorum ne de içeri girebiliyorum. İtemler satılana kadar toplayıcılık yapayım dedim asas blink attığımda havada koşarken kesiyor aynı mesafeye ve yavaş şekilde gidiyoruz. Yapacak bir şey yok.

JuanJuans

Üye
Towndan towna uçmayı kapatmış olabilirler.
Mage karakterinin tek bir skili var ve mekaniğe sahip yokuş yukarı uçması eğlenmek dışında hiç bir şeye yaramıyor.
Veya bowlda boss arayan mageleri asastan kaçırıyor.
Yoksa pkda zararı dahi var gitmek istediğin yere uçarken warrileri atlatmak için bambaska yerde buluyorsun.
İstediğimiz şey düz zeminde eskisi gibi gidebilmek. Bir mekaniği vardı ve yeni başlayan mageyle yıllarını vermiş mageler dümdüz yolda aynı yere gitmiyordu.
Bir yeteneği vardı. Sırf bu yetenek gerektiren mekanikleri olduğu için burda tp mage oynuyordum.
Mekaniksiz dümdüz atla magesi olacaksa direk zıplamak yerine ışınlansın malum oyundaki gibi en azından yakalanmayız.
Bi manası da kalmaz 2 3 klanın magesi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt