Mage Ex Slotları Eksikliği

khajm1

Üye
herkese merhaba, mage ex slotları ile ilgili genel bir sıkıntımız var katılan olur olmaz bilmiyorum. biz mi yanlış düşünüyoruz yoksa? fikir alışverişi amaçlı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. dc de konuştuğumuz mage clanlar ile de hemen hemen hem fikir sayılırız. mage slotları arttırılmalı arch demon ve deathlord dmg vuruşları düzenleme adı altında range arttığından beri genel olarak sadece harpy dönüyoruz onda da haddarda meleler var. haddarda tüm slotları denedik magelere göre adam akıllı seri ex veren bir tek harpy slotu var ne yazık ki. winged harpylerde melelerden sıra gelmiyor slot bozan mele uğraşmanın ne kadar sinir bozucu olduğunuda anlatmama gerek yok sanırım. haddar da son zamanlarda özellikle diğer harpy slotları taxi dolu paran varsa ver kasıl matematiğine dönüştü olay oyun oyun olmaktan çıkıp ticarethane olma yolunda her yönden son sürat ilerliyor. posionus rock ve diviner var czde ama dv 1 pingden oynanmadığı için dv2 ve dv3 de bu slotu boş yakalamak imkansız belki haftaiçi gece bir ihtimal işi gücü olmayan varsa anca kasabilir. mage ex slotları ile ilgili acilen düzenleme gelmeli meleler deathlord ve arch demonlardan hem drop alıp ex yaparken biz 20k ex veren harpylerde ks ile 10-15k ex alıp kasmaya çalışıyoruz. ya deathlord ve arch demonları eski haline getirin biz de dönelim ya da bize aynı eşitlikte farklı alternatifler sunun.

Mormerillion

Üye
Görende zannedecek ki dakikada bir tane kesiyorsunuz. Az önce cıktım haggard'dan 3'lü Winged Maiden+ Runic Golem kesiyordunuz tanesinden archer asaslara 35-40k geliyor bir slotta 5 tane var çarpı 15 yap bakalım. Gözünüz doysun be gözünüz. Bizim 6 dakikada döndüğümüzü siz üçlü slotla dönüyorsunuz 4-5 dakikada. El insaf be

khajm1

Üye
winged maidenlerde 1 saatten fazla 3lü slot dönemezsin git slotları gez hep meleler kasıyor ne anlatıyorsun sen? gel haddar a birlikte gezelim bakalım wingedlerde mageler mi var meleler mi var? runic golem slotları birleştirilmiyor geri dönüyor moblar ortaya toplayamıyorsun dönerek bile kesilmiyor. harpy 19k veriyor 8kişi pt olup %10 sc basınca sizin haddarda solo kestiğiniz yaratıkların birisi 100k üstü veriyor ne anlatıyorsun sen? oyunu bilmiyorsun bari boş boş konuşma. + aldığınız droplarda cabası harpyden 6 saat dönsen 1 tane facelifter alırsın anca. siz mage slotlarını dönebiliyorsunuz mageler neden sizin slotlarınızı dönemesin? deathlord ve arch demonları niye meleye özel tahsis etsinler? dmgsi önemli değil gene tek atsın ama rangeleri eski haline gelip düşürülse yeter ben bunu talep ediyorum yalnızca. bencil olmayın her slotta mele var harpy dışı bütün oyun size tahsis edilmiş durumda.

HeaveN

Üye
sadece mage slot deil deru apost artırılmalı taksiciler önüne geçilmesi lazım mageler para için taksi yapıyolar eslant ve emc de
bu insanlardan bıktık gelecekte yeni başlıyan adamlar bunları görünce oyunu bırakıyo slotlar artırılsın insanlar partyce kassın

Mzeeeyy

Üye
Konuştum şuan gm ile maradon wormların yanına 5 slot raven koydular gidin kesin hadi, 55 derdi de yok hadi canım

HeaveN

Üye
Son durum :)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 92

HeaveN

Üye
SLOT NE güzel kasıyodum mahfettiler oyunu taksi bağlayan adamlar görün adminler

Ekli dosyalar

• taksi 2.png
    taksi 2.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 70

HeaveN

Üye
SAAT 10:10 adamlar paranın içinden geçtiler 1 ay ful tüm slotlar taksici olcak gereken yapılsın!

Ekli dosyalar

• SABAH.png
    SABAH.png
    3.8 MB · Görüntüleme: 48

HeaveN

Üye
Adamlar admin koxp var oto mana oto hp basıyo 24 saat elle kesemez bunlar takip ediyorum hep kanıtlı resimler var bi bakın bunlara oyun tadı kaçıyo

khajm1

Üye
çok haklısın heaven. 64lv bir mage olarak ex kasmaya slot bulamıyorum ks atınca da saatlerce ksleşiyoruz ki bu kadar vaktim yok gündüzleri çalışan bir insanım günde %3-4 ex kasmak için 5 saat ks atıp kafa şişirip gidip uyumak içimden gelmiyor bu nedenle bende oyunu oynamıyorum denebilir birkaç gündür böyle devam ederse bırakacağım sanırım soğudum oyundan iyice. haddarda saati 7m den taksi yapılıyor lunaskar protean kısımları 2.5m gene insaflılarmış lv düşük diye sanırım. bizimde clanımız var ex kasmayı bıraktı artık bizimkiler bile taxi yapma düşüncesine girdi çünkü ex kasmanın bir değeri ve mantığı kalmadı ks atıp ex kasmayla uğraşmak sıkıcı geliyor her akşam her akşam. ben bu oyunu ex kasıp muhabbet edip keyif almak için oynuyorum yeri gelince pkmı atıp kafa da dağıtıyıorum. ama ex kasmanın bu denli ticarete dönmesi demek bu oyunun oyun olmaktan çıkıp ticarethaneye dönmesi demektir. pus yönünden p2w kesinlikle değil hiçbir lafım yok oyuna merchantlara karışmak pek de doğru olmaz bu konuda oyuncular özgür bırakılmalı aksi takdirde onların tadı kaçar ki oyunun pazar alanı canlı olması güzel bir şey bence. ama ex yönünden her slotta taxi olup paran varsa otur exini kasalım yoksa git worm kes bir tek orası boş mantığı çok saçma. baydı artık. herkese sabır diliyorum.

X A

Üye
Mageler için nasıl eksik slot kanka :D 5 günde 65 oldular.

khajm1

Üye
oyun başı olmuş olabilirler çünkü patch geldikten sonra mobların dmg ve rangesi düzenlendi oyun başında böyle değildi bundan bahsediyorum zaten eski haline getirin derken mesajımda. şu an oyuna başlayıp taksi vs yapmadan 5 günde 65 olabilecek mage var mı? buyursun olsun ne istiyorsa iddasına girelim buradayım hiç fark etmez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt