İstek Mage Hakkında Ağlayanlara İthafen

Kwisatz Haderach

Üye

Selamlar, eskisi gibi rahatça bütün yaratıkları dönemediğiniz için hüzünlü olduğunuzun farkındayım fakat şimdi sizi yukarıya attığım yayın kesitini izlemeye davet ediyorum.

Yaratıkların hasar vurmama bugını düzelttiniz çok teşekkürler fakat peki bu 3 magenin koca bir partiyi devirmesi olayı ne olacak? Bu adamlar işleri çığrından çıkarmadan önce tekrar bir düzenleme gelmesi gerekiyor. Eskisi gibi oturdukları yerden günde 50m kasamadıkları için forumu postla doldururken bu gerçeği gözardı ediyorlar malesef. Hasarların tekrardan gözden geçirilmesini talep ediyorum.

Mello1993

Üye
Mage oynamıyorum fakat bunun tam tersini de düşünebiliriz; 65 level 3 warrior veya sas 55-60 level exp kasan mage partye girse yerlebir ederler.

Bu arada mageye solo oynanabilecek bi build güncellemesi olsa.

RajBhera

Üye
bu oyunda o olsa şu olsalar bitmez herşeyin bir hesabı var mage oyun başında çok güçlü olur çünkü kimsenin resisti yoktur ama ilerleyen dönemde resistler yükselince mage damagesi otomatik düşer ki mage de canı düşüktür tek yer zaten neyin kafasındasınız abi hiç mi oyun oynamadınız yeter ya milletin canını sıkmaktan başka yaptığınız bişey yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt