Mage Hakkında Yardım

nafikbkgl

Üye
Arkadaşlar merhaba,

hiç ko oynamadım. Rise online mage olarak başlamak istiyorum fakat kafam çok karıştı. Bazı rehber videoları izledim forumları okudum ama çok anlamadım.

1. 3 farklı sınıf var herhangi biri üzerinden mi gitmeliyim yoksa her sınıftan belirli skilleri mi aktif etmeliyim ?
2. Sanırım belirli leveller de skiller aktif ediliyor aktif olan her skill açılmalı mı yoksa skill pointler saklanmalı mı ?
3. Tek oynamak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ? (metin2 büyülü silah sura oynuyordum.)

bu soruları cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

morganlefay

Üye
Hocam selamlar,
Mage karakteri dps olarak en iyi atak karakterlerden biridir. Ayrıca uzaktan vurduğun için de moblardan damage yemeden exp/farm yapabilirsin.
Daha önce aşinalığın yoksa kesinlikle flame mage başlamanı tavsiye ederim. Çünkü damage olarak en iyi flame mage vurur.
Skillerin hepsini flame geri kalanı glacier e verebilirsin. Bekletmene gerek yok yanlış versen bile premiumun varsa istediğin zaman sıfırlayabiliyorsun.
Ancak tek mage tek oynanabilecek bir job değil, ekiple ya da partyle dolaşmalısın. Klan tanıtımlarından güzel mage teamler bulabilirsin (tecrüben yok diye sorun edenlere çok takılma, zamanla öğrenirsin)
Bu arada rise online yapısı gereği tek oynamaya çok müsait bir oyun değil. Sürekli ekip ile ya da oyundan bulduğun party arkadaşlarınla bir şeyler başarabilirsin.

X A

Üye
Tek oynasan bile flame + glacier olarak bir çok yaratığı rahatlıkla kesebilirsin kendine vurdurmadan. Mage karakteri zayıftır ama çok vurur. Uzaktan yaratığa önce ice at yavaşlasın sonra sana gelene kadar flame ile öldürürsün öldüremesen bile kaça kaça kesersin kimseye bağlı olmazsın. Oyun içi antreman yaptıkça geliştirirsin kendini. Clan için tecrübe isteyenlere de sor bir bakalım anne karnında mı öğrenmişler Mage yi

xCetowea

Üye
mage oynarken yaratık keserken sorun yaşamazsın ancak bu oyunun asıl amacı death valley de karşı ırkla kapışmaktır. mage dedigimiz jobta tek başına güçsüzdür. ekip bulmanı tavsiye ederim bulamazsan asas başlayabilirsin asas tek başına yeterince güçlüdür.

ZLanov

Üye
Selamlar, Şahsi Düşüncem olarak Mage bence MMORPG oyunlardaki oynaması en zevkli karakterdir. Fakat malesef ki Bireysel olarak solo Oynayış durumlarında bazı eksikler meydana gelebiliyor. PVE kısmındaki sorunlar İtemsel üstünlüklerle kapatılabilir ama PVP kısmında malesef ki solu zevk almak biraz zor bir durum. PVP kısmı için Ekip neredeyse kesinlikle gerekli desem sanırım bana kimse karşı çıkmaz bu görüşüm için. Fakat tekrar etmemde yarar var. Mage Gerçekten şahsi düşüncem olarak Gerek Skill Effectleri, Gerek mekanikleri, Gerek EXP(Tecrübe Puanı) edinme durumları esnasında insanın sıkılmasına engel oluyor. Genelde Sıkılmadan en uzun vakit geçirilebilen karakter bence Magedir. Ama dediğim gibi Ekibiniz yok ise PVP kısmında malesef ki sorun yaşayabilirsiniz.

Legadema

Üye
1. 3 farklı sınıf var herhangi biri üzerinden mi gitmeliyim yoksa her sınıftan belirli skilleri mi aktif etmeliyim ?
* tek bir sınıfı fullemen lazim kalan puanları diğer sınıfa vereceksin,
flame en yüksek hasar
glacier orta hasar+yavaşlatma
lytning az hasar+ dondurma
Ama bunlar saf hasarlar item ve puanlarla farklılık gösterir.
2. Sanırım belirli leveller de skiller aktif ediliyor aktif olan her skill açılmalı mı yoksa skill pointler saklanmalı mı ?
* Belli hasar veren skilleri aç zaten birkaç güne rehber videoları çıkar onlara göre verirsin
3. Tek oynamak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
* görevleri kacirma ve parti bulursan öncelik kasmaya ver
(metin2 büyülü silah sura oynuyordum.)
Metin 2 deki şura ile pek benzerliği yok magenin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt