Öneri Mage İCE yeteneklerine farklı tarzlarda büyüler eklenebilir.

Pitou

Üye
Mage İCE yeteneklerine farklı tarzlarda büyüler eklenebilir.
Örnek1 = Buzdan duvar (Rakipleri belli bir alan içine hapsedebilir)

Örnek2 = Hortum skili (Belirlediği düz bir çizgiye hortum yollayabilir temas eden rakipleri aşırıya kaçmadan havaya kaldırabilir.

Örnek3 = Rüzgar skili (Üstüne saldıran bir kaç kişiyi abartıya kaçmadan geriye püskürtebilir.)

Bu yetenekler 70 skilli olabilir düşük Seviye yeteneği olursa herkes atar hoş olmaz. Her partyde 1 kişi kullansa yeter.

Magelere özel Asa animasyonları getirilebilir. Fire , ice , Lr , arcane hepsinin kendine has farklı asa animasyonları olursa güzel olur. veya skill animasyonu.

Son düzenleme:

huseyin35

Üye
2. Yasuo skili hoş olabilir. Koşan karakterin ayağını yerden kesip ters çevirmesi gibi yarım saniyeligine.

O zaman ayak kırma da slow vereceğine yarım saniyeliğine sırt üstü adamı yere yatırsın.

Oggy

Üye
Böyle tuhaf skill, pet, karakter önermelerine katılmıyorum çünkü şu oyuna başlayacak olan insanların %99'u knight'tan gelme olacak. Bunca adam zaten o eski hazzı, zevki, p2w olmadığı zamanları, oldschool pvp sistemini özlediğinden bu oyunu deneyecek. Yani smite online gibi lol gibi oyunların skillerine benzetmeye gerek yok. Böyle gördük bırakın böyle yürüsün gitsin.

Pitou

Üye
Böyle tuhaf skill, pet, karakter önermelerine katılmıyorum çünkü şu oyuna başlayacak olan insanların %99'u knight'tan gelme olacak. Bunca adam zaten o eski hazzı, zevki, p2w olmadığı zamanları, oldschool pvp sistemini özlediğinden bu oyunu deneyecek. Yani smite online gibi lol gibi oyunların skillerine benzetmeye gerek yok. Böyle gördük bırakın böyle yürüsün gitsin.
Bunları oyunlardan değilde genelde filmlerde gördüğüm büyüler :D Gandalf reis iyi püskürtüyodu.Bu oyunda olmasında bir sakınca görmüyorum bu benim şahsi düşüncem bu oyun ko nun aynısı olcak diye bişey denmedi.Böyle birşey denildiyse kanıt göster ona göre yazmıyalım. Bu oyunda farklı şeyler olacak ki önüne gelen ko yu kopyalamışlar bişey katmamıslar farklı şeyler yok demesin.

shady19071907

Üye
Çok uçuk skillere bende karşıyım fakat farklı skiller geliştirilebilir. Fakat atladığın bir noka bu oyun sadece tek bir oyun kitlesine göre geliştirilmiyor

Oggy

Üye
Bunları oyunlardan değilde genelde filmlerde gördüğüm büyüler :D Gandalf reis iyi püskürtüyodu olabilir burdada bu oyun konun aynısı olcak diye bişey denmedi dendiyse kanıt göster ona göre yazmıyalım.
Hayatımın anlamı bak yukarıdaki cümlenin başını iyi oku. Ben senin düşüncene katılmıyorum sen de katılmayabilirsin yani sana yazma diyen yok herkesin ağzı var eli var yazsın bu benim fikrim ve ayrıca sen ister kabul et ister etme bu oyuncuların çok büyük bir çoğunluğu o bahsettiğim özlemle geliyor.

Pitou

Üye
Hayatımın anlamı bak yukarıdaki cümlenin başını iyi oku. Ben senin düşüncene katılmıyorum sen de katılmayabilirsin yani sana yazma diyen yok herkesin ağzı var eli var yazsın bu benim fikrim ve ayrıca sen ister kabul et ister etme bu oyuncuların çok büyük bir çoğunluğu o bahsettiğim özlemle geliyor.
O zaman git VAHŞETKO MYKO server açılıyormuş orda oyna :D

Frizy

Üye
%1 lik kısımdaki oyuncular ne düşünüyor peki? Ben hayatımda hiç Knight Online oynamadım, mmorpg seven biriyim ve türk yapımı bir oyun olduğu için ilgimi çekti. Knighttan değişik skiller, özellikler, itemler vb. görmek isterim.

Oggy

Üye
Çok uçuk skillere bende karşıyım fakat farklı skiller geliştirilebilir. Fakat atladığın bir noka bu oyun sadece tek bir oyun kitlesine göre geliştirilmiyor
Dostum ben de gelsin nova şap diye ko'daki gibi kafamıza yapışsın demiyorum. Ben böyle anlamsızlık katıp oyunun sitemi dışına çıkan skill pet veya karakter önerileri için saçma bulduğumu kibar dille anlatmaya çalıştım.

shady19071907

Üye
Katılmadığımı belirttim bu kadar alınmana gerek yok :) Bir tartışmada yaratmıyorum keza hepimizin geçmişinde o oyun mevcut. Birçoğunun özlemi o oyun değilde daha çok kullanıcıyı düşünen yönetim, eşit, adil bir oyun ortamı. Bir oyunun kopyası olmasına gerek olmadığını söylüyorum

Oggy

Üye
%1 lik kısımdaki oyuncular ne düşünüyor peki? Ben hayatımda hiç Knight Online oynamadım, mmorpg seven biriyim ve türk yapımı bir oyun olduğu için ilgimi çekti. Knighttan değişik skiller görmek isterim.
Ki zaten göreceksin de oyun açılınca. Kimse knight'ı kopyalasınlar demiyor. Farklılıkları oynadıkça göreceğiz hepimiz. Benim sadece tepkim böyle laf olsun diye element uydurduklarını "KENDİ ADIMA" düşündüğüm için böyle. Yoksa canları ne istiyorlarsa yapsınlar ben denerim beğenmezsem zaten siler geçerim iki taraf da hiç bir şey kaybetmez zaten. İsterlerse oyuna yürüyen uçak koysunlar yani :D

Oggy

Üye
Katılmadığımı belirttim bu kadar alınmana gerek yok :) Bir tartışmada yaratmıyorum keza hepimizin geçmişinde o oyun mevcut. Birçoğunun özlemi o oyun değilde daha çok kullanıcıyı düşünen yönetim, eşit, adil bir oyun ortamı. Bir oyunun kopyası olmasına gerek olmadığını söylüyorum
O entry sana yönelik değildi dostum yanlış alıntı yapıyorsun tekrar oku. Acele etmeyin tartışırken arkadaşlar sakin sakin.

gecekor5366

Üye
Bence skiller gayet güzel yorumlara bakıyorum çok saçma sapan fikirler adam akıllı biri bişey soyleyesi varsa oda daha söylemez vesselam..

BelaOkuyan

Üye
yeni özellikler eklenmesi riskli, var olan saçmalıkların düzeltilmesi daha olumlu olur.
magelerin elinin düşmesi saçmalığı
magelerin alan skill i atarken alan merkezinin moba yapışması, alan atıcam benim mob seçme gibi niyetim yok ki
warriorun yere vurması abartı
warriorun magelere karşı dirençli olması saçmalığı, meleeysen büyüye yayanıksızsındır metal armor set giyiyorsun.
okçuların 500 1200 gibi uçuk aralıklarla damage atması.

Frizy

Üye
yeni özellikler eklenmesi riskli, var olan saçmalıkların düzeltilmesi daha olumlu olur.
magelerin elinin düşmesi saçmalığı
magelerin alan skill i atarken alan merkezinin moba yapışması, alan atıcam benim mob seçme gibi niyetim yok ki
warriorun yere vurması abartı
warriorun magelere karşı dirençli olması saçmalığı, meleeysen büyüye yayanıksızsındır metal armor set giyiyorsun.
okçuların 500 1200 gibi uçuk aralıklarla damage atması.
Neden riskli? Bence eklenmesi gayet mantıklı olur ki alfada ve betada bu yeni skilleri test edilip geri dönüş alabilsinler. Saydığın şeyler galiba Knight Online terimleri (hiç oynamadım), direkt yetenekleri kopyaladıklarını sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt