mage için mp takı önerisi

NoobTeam

Üye
Biraz konu dışı olabilir ama baya karşılaştığım olay olduğu için soruyorum. 70lv mageler geliyor grup zindan da adamların 4k hp si var. Buffla 7k oluyor. Adamlara soruyorum nasıl hp bu kadar yüksek diye saçma cevaplar geliyor. Tp mageyim filan diyor üstünde paper armor olduğu halde....

Mage bilgim üst seviye değil diğer oyundan bildiğim mp stat vermeyip hp verildiği zaman dmg düşüyor. Mageler ölmemek için full hp basıp zindan giriyor gibi geldi bana. Zindan süresi çok uzuyor.
Dostum masallah sen her konudasın her masadasın :) dandık set giyip peper yanı hp satat verıyorlar tp mage oluorlar 7 k can normal hp basılı peper gıyıyorlar

Alkoer

Üye
Dostum masallah sen her konudasın her masadasın :) dandık set giyip peper yanı hp satat verıyorlar tp mage oluorlar 7 k can normal hp basılı peper gıyıyorlar
Paper giyip tank kelimesini kullanan bir sınıfı ilk defa duydum. Bana garip geldi o yüzden sordum.

Alkoer

Üye
Mp verip iyi bir staff taksan da damage oynamiyor. Bu yuzden hpye abaniyorlar.
Partide 4k hp li 2 mage vardı. 40dk da bitti zindan. Bana dmg düşük gibi geldi. Asaslarda da görüyoruz vitality set kullanımını nasıl dmg çıkarıyorlar anlamadım.

Ben boşuna prieste travel set + brawler yaptım heralde. Bende geçicem vitality set + holy priest :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt