Öneri Mage Oynamak İsteyenlere

themurolity

Üye
Evet arkadaşlar konumuz mage. Ben size magenin ne kadar kötü hale geldiğini göstermek istiyorum. Aşağıdaki görselde 10 m ve 10 gb lik ( nerf yediği için şuan 5 gb lere kadar düştür ) staf ile vurulan damageler var. Aradaki damage farkı 24 şaka filan değil. Bunu destek ekibine ilettik konu ilgili bir değişiklik olunca sizi haberdar edeceğiz dediler ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Şimdi bir rogue yada bir warrior çıkıp nadir item ile epik item arasındaki damage farkını bize söylerse seviniriz. Yani spike +7 ile golden snake +7 arasındaki damage farkı 24 mü ? Halen mage oynamak istiyor gibisin o zaman devam edelim.
staff.jpg

themurolity

Üye
11.png

yukarıdaki görselde toz basılmış halde atılan damage var. Birde bakalım tozsuz ne kadar vurmuşuz.

22.png

themurolity

Üye
Uzun lafın kısası arkadaşlar kanser olmak istiyorsan üvey evlat muamelesi görmek istiyorsan git lan bu sw den oynama lafını yemek istiyorsan buyur mage oyna. Bazı arkadaşlar 10 m lik itemle ırk kaldırıyorsunuz diyordu 10 gb lik itemle 10 m lik item arasında fark yok ki ben ne yapayım ? Bir admin arkadaş dc de diyordu magede önemli olan staff atağı diye iyi de arkadaş madem fr ice lr damage önemli değil neden mage takılarına bunları koydunuz ? Bu oyunu oynayacaksınız item yapmayın kesildiğiniz için gaza gelip item almayın çünkü bu oyun erken erişim ve itemler her an değişebilir. Bugün 10 gb lik itemin yarın 1 gb olabilir. Daha önce buna benzer itemlere nerf geldi sonra canın yanmasın. Şimdi bir arkadaş çıkıp diyecek yaratıklar üzerinde değilde karakterler üzerinde deneme yapsaydın daha yararlı olurdu diye ancak oto çimene malee itemlerine resist koyddukları için sonuç çok daha kötü olacaktı o yüzden onu yapmadım.

GizliPriest

Üye
Solo mage meta olsaydı bu hasarlar düşüktü evet ama mage pt de 1 pri 7 mage olduğunu düşünürsek +25 fazla hasar demek fazladan 175 hasar mage partyde az değil :) farklı tarzlar dene int yap fighter mage oyna olmuyor mu 10mlik itemi koy bak keyfine gerek yok sikintintiya stresse

setoptas

Üye
"oto çimene malee itemlerine" söylemi ile beni benden almıştır. Tozlu, tozsuz kuru sulu, bu haklı feryada katılıyorum.
İnsanlar oynarken anlamlı farklar aramaktadır. evet anlamlı farklar aramaktayız,

warrior 24 skilli ile 60 skilli arasında farmda bir fark göremiyorum.
5 kere 60 skilli vuruyorsun (5x928=4640damage) (1375 mana) deal base % 300
7 kere 24 vuruyorsun (7x650=4550) (280 mana) deal base %200

hadi diyelim ki biz eziğiz, artış oranına göre gidersek %42 damage artışı söz konusu.
peki skillere bakarsak, %200'den %300'e artış oranımız nedir. %50dir. ha şu var, without attack failure yazıyor hatasız da vuruş yapıyor paşam 60 skilli.
mana artış oranına bakarsak %400 yapar. Rekabet gibi değişkenleri de ortaya koyarsak olaya farklı açıdan bakmış oluruz ama bu kadarda uçurum olmamalı.

bir teknolojik ürün gösterin ki bana, o şeyi kullandığınızda %400 enerji tüketimini arttırıp %42 daha fazla çıktı versin sizlere.
Nvidia GeForce RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 350W
Nvidia GeForce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 260W
Nvidia GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 250W vs.vs.vs.vs.

amannnn vur gitsin

Ekran görüntüsü 2022-11-23 030044.png
Ekran görüntüsü 2022-11-23 030110.png

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Mage buyu hasari vurmasina ragmen kodaki gibi uya basildiginda cikan atak cok dusuk oldugundan skiller arasinda damage fark etmiyor. Yani staff atagi udaki atagi dogru durust artirmadigi icin magelerin atagina etki eden tek sey ek buyu hasari veren statlar haline geliyor. Biz bunu en basta soyledik. Bu ilerde sikinti olacak diye. Oyundaki fiziksel hasari ve buyu hasarini ayirin, magelerin skillerine atak yuzdesi ekleyin, farkli stafflar arasinda atak farki bariz derecede olsun dedik. Benzer bir iyilestirmeyi bpler icin de soyledim. Inte vermekten adamakilli zirh giyemeyecekler hpleri defanslari dusuk kalacak diye. En basta malum oyuna benzemek hatta onun birebir aynisini yapmak yerine statlarimizi giydigimiz zirhlardan ve silahlardan aldigimiz ve skill agaci bulunan bir sistem kursalardi bugun boyle olmazdi. Ayrica boyle bir oynanisla oyun da dunya capinda oynanan bir oyun haline gelebilirdi. Ancak 5 kitaya yayildigini iddia eden oyun yonetimi su an ingilIizce forumdaki sorulara bile cevap veremiyor...

themurolity

Üye
Solo mage meta olsaydı bu hasarlar düşüktü evet ama mage pt de 1 pri 7 mage olduğunu düşünürsek +25 fazla hasar demek fazladan 175 hasar mage partyde az değil :) farklı tarzlar dene int yap fighter mage oyna olmuyor mu 10mlik itemi koy bak keyfine gerek yok sikintintiya stresse
+25 bile değil

bRT E

Üye
Asas hariç sorunsuz bir karakter yok şu anda.
Bende warrior oyuncusuyum benzer sıkıntılar bende yaşıyorum ki bir arkadaş yukarda belirtmiş alaylı bir dille güzel açıklamış.
Priestlerde de 61 ile 70 skillindeki sıkıntı vardı yaklaşık 50 damage gibi bir fark söz konusuydu. Sonrasında 61 nerfleyerek , aradaki farkı açmışlardı. Sizin mage konusuna gelecek olursak. MP yi fullediğinizi düşünüyorum bu şekilde o silahı giyebilmek için INT vermeniz gerekiyor. HP den çalacağınız için hem savunmada hemde canda bir azalma söz konusu oluyor bu da oldukça sıkıntılı bir durum. Hem mageleri zorunlu olarak INT yönlendiriyorlar buna karşılık hem candan hem ataktan çalıyorlar. Üstelik verilende birşey yok. Okçuları söylemeye gerek yok zaten durum ortada sadece farm yapabiliyorlar.
İşin özeti en stabil karakter şu anda asas , hiçbir asas ses çıkartmıyor anlaşıldığı üzere. Zaten git DV ye bak asas dolu.
En temel , en mekanik en olmazsa olmaz karakterler arasındaki denge farkları bile uçurum. Üzerine birde item farkları girince büyük uçurumlar oluşuyor.
2 yıl test aşamaları sürdü zaten bu oyunun hala daha official reklamlar adı altında bizlere test olarak sunuluyor.
Yazılcak çizilcek çok şey var ama işe yararmı sanmıyorum

RickSancheZz

Üye

hocam bu mantık ne kadar doğru ?

her jobu 1 priest 7 x job olarak düşünürsende aynı hesaba geliyor

themurolity

Üye
hocam bu mantık ne kadar doğru ?

her jobu 1 priest 7 x job olarak düşünürsende aynı hesaba geliyor
O arkadaşın dediğini didiklesek ortam çok karışır. Örnek vermek gerekirse warrior / rogue 65 levelden sonra str ve dex vermediği halde atağı otomatik arttı peki ya magenin neyi arttı ? 65 levelde 800 vuran warrior şuan 1600 vuruyor 2 kat artmış vurduğu damage. Rogueden örnek vermek istemiyorum çünkü iki kattan fazla. Mage nin 60 - 70 arasındaki fark 50 damege :D Saçmalığın daniskası. Kusura bakmasınlar ancak mage oynamayı bilmeyen insanlar mage tasarlamışlar ve ota çimene nerf atıyorlar. Dengesizlik aldı başını gitti. 50 tane mage clanı vardı şimdi hepi topu 4 tane var. Burası pvp server değil ancak işleyiş pvp server gibi. Erken erişim deyip itemlere nerf atıyorlar. İtem basmak o kadar kolay mı sanıyorlar ? Aylarca coin biriktirip item almak kolay mı sanıyorlar ? İtem yapıyorsun üstünü diziliyorsun sonra vay efendim düzen getiriyoruz deyip itemler ve karakterler hiç oluyor. Yarın çıkıp oyun tutmadı biz kapatıyoruz dediklerinde biz ne yapacağız ?

IICooLLBackII

Üye
7 mage 1 priest diyorsun kendiniz 6 asas 1 pri 1 mage cıkıyorsunuz aradaki fark mageler alan vuruyor her biri 100 vursa 7 mageden 700 ooo hasar çok iyi diyorsun .Peki asas söz konusu veya warrior söz konusu oldugunda party ile cıkıldığında her biri 1500 vuruyor magenin canı kac max 5 k bu nasıl bi mantık da gelmiş buraya konuşuyorsun. Asasın solo pk sı var sen solo takılcan diye hasarın yüksek olsun istiyorsun ee party ile birleştiginiz zaman 6 asas 1 pri 1 mage oldugunda birde burdan hesap yap . Dün bir yayıncı cıkmış 4 mage ırk kaldırıyor diyor bide üstüne ağlıyorlar diyor arkadan gelmişim orda bossun altında bekliyorsun 4 mage arkadan sana 8 tane nova atıyor pot bile basmayıp ölüyorsun bide gelmiş çok biliyor gibi konuşuyor. Benim elim lunas fire +6 mys set 2 parça chaos üstüm full mp belt long belt mp 255 (129) can 4880 meleye max vurduğum hasar 1100 6 mage pk çıkıyor başka ihtimal yok 7 mage hiç bir şey yapamıyor mf yok diye bu hesaptan yola çıkarak yapın hesabınızı herkesin charı benim gibi olsa çıkacak hasar 6600 ki bir çok magede bu itemler yok melenin canı 7 k nasıl düşmesini bekliyorsunuz düşüp ağlayan tayfa düz oyun oynayıp açıp makroyu sadece z ye basan oyundan bir haber olan tayfalar. Mage ekip ler karşısında mage görmek istiyor oyunda ekip kalmadı turnuvaya katılım olmadığı için iptal oldu. Bu arada bir çok alanda tp yapılmıyor alan vuran skiller atılmıyor partyden birini çekerken en az 3-4 kere tıklaman gerekiyor master 15 skili %15 değil % 7 hasar artıyor 72 75 skil süreleri çok uzun bütün bunları göz önünde bulundurursan mageler bence çok çok haklı .

Balerion

Üye
Ya kardesim bir job da ağlamasın artık, tek skille hem range hem alan 1500 vuruyosunuz. Res takılı warriora 1250 vuruyorsunuz ne istiyosunuz başka?

Balerion

Üye
ufacık zeka parıltısı bile yok sende ama buraya gelip ağlama yazmışsın. Ufacık zekan olsaydı önce sorardın kendine 50 tane mage clan varken bu oyunda şimdi neden 4 tane mage clan kaldı diye. Warrior a 1500 vursaydılar hepsi kalırdı hiç biri gitmezdi. Bol keseden sallayıp duruyorsunuz senin gibiler yayın açıp offf mage 1500 vurdu deyip nerf attırıyor. Sizin cahilliğinize değil sizin gibi cahillere inanıp mage ye nerf atanda kabahat.
1500 vuran mage yok nerenden sallıyorsun acaba
Bir sonraki novatownunuzun görsellerini paylaşacağim, zaten her gün yapiyorsunuz. Millet magelerden illallah etti hala ağlıyorsunuz. Herkes istiyor ki ilah olayim, kimse dengeyi umursamiyor. İyi olun ilah, zaten asasins online'a döndü. Bir sonraki pathcde de mage online çevirin. Denge menge boş iş. Dün buffsız warriorla tarron önünde 2 yedim bu arada. Damageler 1350ye 1220 idi.

themurolity

Üye
Bir sonraki novatownunuzun görsellerini paylaşacağim, zaten her gün yapiyorsunuz. Millet magelerden illallah etti hala ağlıyorsunuz. Herkes istiyor ki ilah olayim, kimse dengeyi umursamiyor. İyi olun ilah, zaten asasins online'a döndü. Bir sonraki pathcde de mage online çevirin. Denge menge boş iş. Dün buffsız warriorla tarron önünde 2 yedim bu arada. Damageler 1350ye 1220 idi.
MS yediği halde 1100 vuruyor meteor halen bir yalanı savunuyorsun. Bizde denge istiyoruz mage ilah olsun dediğimiz yok. Damageler yukarıda 2 tane staf var biri 10 m biri 10 gb arasındaki damage farkı 24 sen oynadığın karakter ile eline 2 tane silah al biri nadir biri ekip bir bak bakalım aradaki fark kaç. Hadi görsel bekliyoruz

IICooLLBackII

Üye
buf yok ise ne olması bekliyorsun nt de ölmüş vay be çok büyük olay senin gibi boş insanları dinliyorlar oyun ondan sonra oynanmayacak hal alıyor

Son düzenleme:

Hafuj

Üye
Oyunda yeni eklentiler zindanlardan önce halledilmesi gereken temel bir çok sorun var. Bunlardan biri denge, diğeri itemlerin etkisi . Oyun daha çok gelişecek ama bu böyle iyi dengeli hali bu derlerse oyuncular düzelmesi için beklemez artık. Mageye bende ekleyeyim + weak spot skili atılmış bir moba mage vuruşu etki etmiyor desek yeridir. Mele de torture atılmış moba olan atak çok fark ediyor. Her ne kadar warrior oyuncuları kızsa da, mageye ve okçuya buff gelmesi lazım + def prinin sağlamlığı artması lazım. tüm hepsinin iyi yanları tek karaktere warriora yüklenmemeli , ham defi canı atağı herşeyi fazla eksik yanı solo işlevi düşük sırf bu yüzden solo işlevi iyi olan karakterleri bile nerflettiler .

Balerion

Üye
buf yok ise ne olması bekliyorsun nt de ölmüş vay be çok büyük olay senin gibi boş insanları dinliyorlar oyun ondan sonra oynanmayacak hal alıyorlar
Ya kardeşim boş yorum yazmqyın uzak mesafeden 1350 alan damage çıkaran bir jonbun hiçbir konuda ağlamaya hakkı yok hadi beğenmiyorsanız sims oynayın. Ben niye öldüm demedim, niye nt yapıyorlar demedim, buffsız ölür tabi, buufı geçtım çarın leveli de düşük zaten. Ama res'i var ve buna ragmen 1300 damage yiyor diyorum. Bu konuda tek kelime daha etmem siz kendi kumunuzda oynayın

IICooLLBackII

Üye
Ya kardeşim boş yorum yazmqyın uzak mesafeden 1350 alan damage çıkaran bir jonbun hiçbir konuda ağlamaya hakkı yok hadi beğenmiyorsanız sims oynayın. Ben niye öldüm demedim, niye nt yapıyorlar demedim, buffsız ölür tabi, buufı geçtım çarın leveli de düşük zaten. Ama res'i var ve buna ragmen 1300 damage yiyor diyorum. Bu konuda tek kelime daha etmem siz kendi kumunuzda oynayın
boş konuşan sensin 1300 1500 vursa magelerin sesi çıkmaz. Gelmiş buraya ağlıyorsun oyunda mage ekip kalmadı güncellemeyi bekliyoruz güncellemede bir şey çıkmaz ise bende bırakıyorum istediğiniz olur magesiz pk ya devam edersiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt