İstek Mage silahlarındaki dengesizlik

nightfall94

Üye
Herkese Merhaba, benim gibi çoğu mage oyuncusunun da şikayetçi olduğu bir konuya değinmek istiyorum. Mage stafflarında yapılan son değişiklik sonrası stafflarda(Özellikle rare stafflarda) meydana gelen bir dengesizliği gözler önüne sermek istiyorum. Daha önce ticket da attım, yetkililerle özel olarak da konuştum. Ancak halen konunun ciddiyeti anlanılmış değil bence. Bir kaç farklı skill üzerinde yaptığım denemeleri aşağıda sizlerle paylaşacağım. İstatistik ve matematik yalan söylemez.

1669366705612.png

Yukarıda görselde de görüldüğü üzere Dorion'daki dummyler üzerine 4 farklı skill denedim. En doğru sonucu vermek için bunlardan 10 adet kullanarak ortalamalarını aldım. Çünkü skill hasarları belli bir oranda değişebiliyor. Bu sonuca göre oyunda hiç bir emek sarfetmeden bedava herkesin alabileceği Magician Staff adlı item +7 Sage's Rod iteminden bazı skillerde daha fazla vuruyor. 2 Skillde ise çok yakın vuruyor. Bilindiği üzere oyunda upgrade yapmak gerçekten zor, Sage's Rod +7 itemine sahip olabilmeniz için +7'ye kadar basma şansınız olması gerekiyor. Ayrıca bu itemin drop şansı da oldukça düşük. Durum bu iken nasıl olur da görev ile sahip olduğumuz bir item, bu itemden daha iyi olabilir? Burda hatalı bir durum yok mu? İtemleri de karşılaştırmak adına item görsellerini de aşağıya ekliyorum. Umarım en yakın zamanda bu hata düzeltilir. Mage oyuncuları olarak para vererek, upgrade yaparak sahip olduğumuz itemlerin bir fark yaratmasını bekliyoruz. Görev itemiyle dolaşmak istemiyoruz.

1669367101943.png
1669367111302.png

DeadLegion

Üye
Skillerde hasar yuzdesi yazmiyor. Bu sekilde karsilastirma yapsak da staffa atagi ve ek buyu hasari verilen hasari ne kadar etkiliyor bilemiyoruz.

levbom

Üye
rare itemlerden ziyade epik itemlede karşılaştırabilseydiniz keşke epik itemlerlede çok fark olacağını zannetmiyorum. arada fark olmamasının bir sebebide elemental damageleri arasındaki fark olabilir. sage fire damage 25 iken öteki magician staffda fire damage 36 o yüzden magician staffın damagesi yüksek cıkıyordur.

nightfall94

Üye
rare itemlerden ziyade epik itemlede karşılaştırabilseydiniz keşke epik itemlerlede çok fark olacağını zannetmiyorum. arada fark olmamasının bir sebebide elemental damageleri arasındaki fark olabilir. sage fire damage 25 iken öteki magician staffda fire damage 36 o yüzden magician staffın damagesi yüksek cıkıyordur.
evet sorun da bu zaten. Elemental hasarları dengelenmeli. Çünkü Justice'in söylediğine göre silahlardaki Attack power, elemental hasardan daha çok etki ediyor demişti. Lakin sonuç ortada.

themurolity

Üye
evet sorun da bu zaten. Elemental hasarları dengelenmeli. Çünkü Justice'in söylediğine göre silahlardaki Attack power, elemental hasardan daha çok etki ediyor demişti. Lakin sonuç ortada.
Mage elemental karakter alan skili atıyor ve sen diyorsun ki staff atağı önemli. Fr ice lr damage neden mage takılarında var ? Madem atak önemli o zaman staff yerine elimize raptor alalım. Çok saçma bu açıklama mageyi kavrayamamış anlamamışlar. Fr damage ve magic power in ne kadar yüksek ise o kadar fazla vurman lazım. Saf atak sadece staff vuruşunda etkili olmalı.

nightfall94

Üye
Mage elemental karakter alan skili atıyor ve sen diyorsun ki staff atağı önemli. Fr ice lr damage neden mage takılarında var ? Madem atak önemli o zaman staff yerine elimize raptor alalım. Çok saçma bu açıklama mageyi kavrayamamış anlamamışlar. Fr damage ve magic power in ne kadar yüksek ise o kadar fazla vurman lazım. Saf atak sadece staff vuruşunda etkili olmalı.
Bunu ben demiyorum Burhan bey söyledi, Attack power'in elemental hasarından fazla etki ettiğini söyledi.

RickSancheZz

Üye
bunu denedim str + mp verdim +6 arch sword taktım, 30-40 vuruyor çıplak karaktere :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt