Question-X
Üye

Mage slotlarda en güçlü karakter 83 lvl full +8 itemli warrior pt idik , 80 lvl itemsiz magelerden 1 tane kutu alamıyorduk staffda kimse mageden kutu alamaz.
1 hafta önce expdeydik daha yeni bu arada staffda kimse mageden kutu alamaz.Bu deneyim hangi zamana ait , mage sınıfı kontrolsüz şekilde nerflendi çünkü arada.Ya abartıyorlar ya içine ediyorlar.^^
1 hafta önce expdeydik daha yeni bu arada staffda kimse mageden kutu alamaz.
Tekli skilleri bilmiyorum Staffla hiçbir mage pt den kutu alamadığımızı çok iyi biliyorum. İlk 85 i Mage partyler oldu zaten Dragonkin slotunda. 0,5 sn de o kadar hızlı vuruyorlardı ki kimse ks ye giremiyordu.İlginç mage staffla 1.2K~ vuruyor eş değer class 2.5K~ vuruyor.Tekli skiller zaten berbat ötesi damage vuruyor.Sözde en yüksek damage li sınıf olması lazım.En kırılgan ve en düşük damage li sınıf gibi şuan.
yapma kardeşim okcular agzımıza ettı lvl kasamadık hala adamlar mobun cıkıcagı yere dızdı okcuları hepsını aldı kutuların ıtemlı mageyım lunas+7 full chaosum clandakılerde aynı 2n kötüsü 2 parca chaoslu genede alamadım tabı bu adam slot mafyası Thecartel clanıMage slotlarda en güçlü karakter 83 lvl full +8 itemli warrior pt idik , 80 lvl itemsiz magelerden 1 tane kutu alamıyorduk staffda kimse mageden kutu alamaz.
Okçularda sorun var 10 metreden 5li OK attığınızda 3 ü değiyor . Oyun yönetimi sorundan haberdar düzeltileceğini söylediler. Uzaktan 5li atıldığında sadece 1 Ok değmesi gerekiyor.yapma kardeşim okcular agzımıza ettı lvl kasamadık hala adamlar mobun cıkıcagı yere dızdı okcuları hepsını aldı kutuların ıtemlı mageyım lunas+7 full chaosum clandakılerde aynı 2n kötüsü 2 parca chaoslu genede alamadım tabı bu adam slot mafyası Thecartel clanı
Tüm karakterlerde en az 75 üstü ve 85 lwvel çarları olan biri olarak konuya noktayı koymaya geldim.Okçularda sorun var 10 metreden 5li OK attığınızda 3 ü değiyor . Oyun yönetimi sorundan haberdar düzeltileceğini söylediler. Uzaktan 5li atıldığında sadece 1 Ok değmesi gerekiyor.
Staff olarak dediğiniz bir nebze doğru evet çok seri vuruyor ve resist düşükse toplamda daha fazla hasara sahip ama tekli yetenekleri hem yavaş vuruyor hemde 1 staff hasarından hallice vuruyor. PvE kısmında da işlevsiz PvP kısmında da yüksek level karakterlere karşı işlevsiz. Parti halinde itemli 7 mage adam tekleyemiyor şuanki durumda. 1v1den ziyade 65 lvl'a göre ayarlanan tekli yeteneklerin novalar gibi 85'e uygun hale getirilmesi gerekiyor öncelikle. 1v1den vazgeçtim artıkYeni mobların ve eski sağlam mobların defansı çok yüksek. Mage bu defansı aşabildiği için staffı yeri geldiğinde bpyi geçiyor. Dummye vurursanız bp, warrior magenin 2-3 katı vurur ama moblara veya yüksek defli resisti düşük bir karaktere vurursanız mage çok daha yüksek damageler çıkartır. Mage şuan parti halde gayet güçlü ama 1v1de biraz daha etkili hale gelebilir solo oynamak isteyen için.