mage staf skilleri

Bwonsamdi

Üye
merhabalar lr mageyim levelim 74 itemlerim 6 luna staf warlock 3 lu set chaos earring ve mystic ring armor olarak ortalamasi +7 imperial set diyelim ve oyunda en dusuk resistlere sahip olan asas veya okculara pk da staf ile vurdugum damage 270-320 arasi degisiyor yanlis anlamayin bir asas ve okcuyu tek basima keseyim demiyorum mageler ezik diye bir sey zaten soylemem cunku alan skilleri ile parti halinda gayet basarili mage sinifi ama allah askina bu itemlerle staff ile 300 damage normalmi arkadaslar 2-3 guncelleme once staf skillerinin yukseltildigi yazilmisti bu damage gercekten damage i yukseltilmis bir skil olabilirmi. yani simdi baska bir oyunla kiyaslamaya gitmek istemiyorum ama (sadece mage class icin soylemiyorum ) skillerin hasarlari ve elemental damageleri (poison fire lr ice hepsi) uzerine gercekci bir dengeleme yapilmasi gerekmiyormu artik.

RickSancheZz

Üye
bir asas ve okcuyu tek basima keseyim demiyorum

niye abi ? asas kadar item yapmışsın uniq takılardan imperial 7 lerden bahsediyorsun, 1 v 1 de karşındaki adamla denk mücadele edebilmek seninde hakkın değil mi ? mage itemlendikçe damagesi neden düşüyor oyunda job dengelemesi berbat halde bunun düzeltilmesi lazım, özellikle okçu ve mageden başlayarak tüm sınıfların detaylı kontrolden geçmesi gerekiyor.

Witch_King

Üye
Bu sorunu defalarca belirttik. Kaçıncı açılan konu bu. Ama yönetim o kadar tepkisiz kalıyor ki bu konuda belli ki mageleri bufflamak işlerine gelmiyor.

Çünkü mageler bufflanırsa oyunun en büyük topluluğu olan ve oyuna para kazandıran asaslar kime tek atacak? Nasıl zevk alacaklar oyundan? Magenin birebirde asası keseceği argümanları yaparsa bu oyun burada 1 tane asas kalmaz. Anında kaos çıkartır asaslar burada. Dün bir yayıncıyı izliyorum. Mage kendisi full itemli. Slot bakayım derken 4 kere towna düştü adam. Her karşılaştığı asastan direk tek yiyorsun. Ya pot basacak 1 saniyen bile yok ya. İnanılmaz yani. Asası göremeden yerdesin. Slotları göremeden en sonunda çıktı oyundan. Rezillik hat safhada.

Arkadaşın dediği gibi bu kadar item yapmışsın neden kesemeyesin vs de? Ama Rise Online yetkilileri diyor ki mageler için ''siz sadece party kurup nova atın mageler, başka bir halt etmeyin sakın haa!!''

Ha bu arada önceki patchte staff vuruşlarını arttırdık diye not geçtiler. Allah için çok arttı. 30 damage civarı... Resmen aklımızla dalga geçiyorlar.

priesttt

Üye
Bu sorunu defalarca belirttik. Kaçıncı açılan konu bu. Ama yönetim o kadar tepkisiz kalıyor ki bu konuda belli ki mageleri bufflamak işlerine gelmiyor.

Çünkü mageler bufflanırsa oyunun en büyük topluluğu olan ve oyuna para kazandıran asaslar kime tek atacak? Nasıl zevk alacaklar oyundan? Magenin birebirde asası keseceği argümanları yaparsa bu oyun burada 1 tane asas kalmaz. Anında kaos çıkartır asaslar burada. Dün bir yayıncıyı izliyorum. Mage kendisi full itemli. Slot bakayım derken 4 kere towna düştü adam. Her karşılaştığı asastan direk tek yiyorsun. Ya pot basacak 1 saniyen bile yok ya. İnanılmaz yani. Asası göremeden yerdesin. Slotları göremeden en sonunda çıktı oyundan. Rezillik hat safhada.

Arkadaşın dediği gibi bu kadar item yapmışsın neden kesemeyesin vs de? Ama Rise Online yetkilileri diyor ki mageler için ''siz sadece party kurup nova atın mageler, başka bir halt etmeyin sakın haa!!''

Ha bu arada önceki patchte staff vuruşlarını arttırdık diye not geçtiler. Allah için çok arttı. 30 damage civarı... Resmen aklımızla dalga geçiyorlar.
Oyunda en büyük eksikliklerin baş sıralarında yer alıyor bu, ne itemler ne skiller hiç biri oturmamış, ayarlamalar dengelemeler yok. İşinde aşırı uzman ve uzun bir deneme sonucunda bu dengeleme işlemi yapılması gerekiyor. Yoksa sürekli buff ve nerf gelecek. Oyuna para kazandıran kitleyi dinleyerek bu dengeye ulaşmak imkansız. Ne craft tarafında ne PK tarafında ne de skill tarafında bir denge yok. Mage iyi staf taksa bile damagesi sabit, MP sini 10 arttırsa bile (ki bu ciddi bir stat puanı) damage artmıyor. O yüzden oyuncular savunma tarafında item alıyor. Pay to win olmasın derken ne item takarsan tak aynı damage vurmak oyunun mantığına da aykırı. Zaten Kozmetik ürünlerine 500-600 HP bonus basılarak pay to win otomatik olarak geldi.
Özetle oyun denge matematiği üzerinde itemler üzerinde yoğun bir çalışma isteyen oturması gereken bir konu. İtem çeşitliliği ile belki bu üstün körü örtüle bilir ama uzun vadede çözülmesi gereken bir problem

flötfethi

Üye
niye abi ? asas kadar item yapmışsın uniq takılardan imperial 7 lerden bahsediyorsun, 1 v 1 de karşındaki adamla denk mücadele edebilmek seninde hakkın değil mi ? mage itemlendikçe damagesi neden düşüyor oyunda job dengelemesi berbat halde bunun düzeltilmesi lazım, özellikle okçu ve mageden başlayarak tüm sınıfların detaylı kontrolden geçmesi gerekiyor.
Aynen öyle adam +7 imprelialden uniq takılardan bahsediyor ama oyunda 1vs1 de bırak denk asası,60 level görev itemi olan asası bile kesemez, ortada çok adaletsiz bir durum var ama yapımcıdan modaretöre kimse bu sorunu gidermeye çalışmıyor,tek bildikleri warior ve asasa göre oyun yapmak,18 Kasımdan sonra warior ve asaslarla artık oyunu oynarlar.

Nyrei

Üye
2 seneryo var arkadaşlar.
Oyunun meta'sı şuan warrior ve asas üzerine kurulu. Bu karakterlerin çok güçlü olduğunu kabul ediyoruz. Büyücü olan bir sınıf uzaktan hasar verebilen, hatta uzaktan alan hasar verebilen bir sınıfken yakınında kırılgan olması gayet olağan bir durum.
Siz bu karakteri tank oynayım ve hasar çıkarayım algısındaysanız ne yazık ki büyük hayal kırıklığına uğramanız olağan.
Meta neyse onu yapmak zorundasınız, Mage şuan solo oynanacak ve asası veya arkasına priestini almış bir warrioru devirecek bir class değil.
Tavsiyem imperial setini bankada bekletmen ve paper setin ile nova atan arkadaşların arasına dahil olman.
Doğada tek bir kural vardır; güçlü olan değil, uyum sağlayan hayatta kalır

2. seneryo
bu ve diğer oyunda bonussuz mage setleri bir işe yaramıyor. İnt verince karakterin staff hasarı ve defansı yüzdelik oran ile arttırılırsa bu karakter solo oyuncuları tatmin edebilir. ama bu tercihi yapacak kullanıcılar uzaktan tekleme skill'leri ile hasar vermeyi beklerlerse yine hayal kırıklığı olacaktır.
özetle şu;
Asla herkesin istediği olmayacak, uyum sağlayın yada yok olmayı bekleyin

flötfethi

Üye
2 seneryo var arkadaşlar.
Oyunun meta'sı şuan warrior ve asas üzerine kurulu. Bu karakterlerin çok güçlü olduğunu kabul ediyoruz. Büyücü olan bir sınıf uzaktan hasar verebilen, hatta uzaktan alan hasar verebilen bir sınıfken yakınında kırılgan olması gayet olağan bir durum.
Siz bu karakteri tank oynayım ve hasar çıkarayım algısındaysanız ne yazık ki büyük hayal kırıklığına uğramanız olağan.
Meta neyse onu yapmak zorundasınız, Mage şuan solo oynanacak ve asası veya arkasına priestini almış bir warrioru devirecek bir class değil.
Tavsiyem imperial setini bankada bekletmen ve paper setin ile nova atan arkadaşların arasına dahil olman.
Doğada tek bir kural vardır; güçlü olan değil, uyum sağlayan hayatta kalır

2. seneryo
bu ve diğer oyunda bonussuz mage setleri bir işe yaramıyor. İnt verince karakterin staff hasarı ve defansı yüzdelik oran ile arttırılırsa bu karakter solo oyuncuları tatmin edebilir. ama bu tercihi yapacak kullanıcılar uzaktan tekleme skill'leri ile hasar vermeyi beklerlerse yine hayal kırıklığı olacaktır.
özetle şu;
Asla herkesin istediği olmayacak, uyum sağlayın yada yok olmayı bekleyin
Full mp mageyim uzaktan vurduğumuzda etkili değil ki 600 vuruyorum wariora 750 vuruyorum asasa, nova da 650 warior 800 asas, adamlarda var 6 k can, onların bana vurduğu 3.5 k asas,2.8 k warior benim de hp maksimum 3 k Bufla 4.5 k oluyor, şimdi nasıl bunlara vs atacağım anlatırmısın? illa 7 mage mi olmak lazım iş yapması için, ayrıca 1pt mageyi 1pt warior da çok rahat kesiyor okçu da asas da,yani pt olarak da tekli olarak da mage bu oyunda en dandik karakter olarak tasarlanmış.

presto_86

Üye
Full mp mageyim uzaktan vurduğumuzda etkili değil ki 600 vuruyorum wariora 750 vuruyorum asasa, nova da 650 warior 800 asas, adamlarda var 6 k can, onların bana vurduğu 3.5 k asas,2.8 k warior benim de hp maksimum 3 k Bufla 4.5 k oluyor, şimdi nasıl bunlara vs atacağım anlatırmısın? illa 7 mage mi olmak lazım iş yapması için, ayrıca 1pt mageyi 1pt warior da çok rahat kesiyor okçu da asas da,yani pt olarak da tekli olarak da mage bu oyunda en dandik karakter olarak tasarlanmış.
Dostum 75 rogue yım 1100 vuran mageler var dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum 5 mage 3 parti okçu partiui rahat yatırıyor warrior ve asassi siz değil okcuda kesemiyor arkadaşın dediği gibi biz zayifiz ve öyle kalicaz boşuna item derdine dusmeyin

Nyrei

Üye
Mp mage ile solo kimseye novayla 6k damage atmayı bekleyemezsin. Ekip olarak oynamıyorsan ne yazıkki solo joblara yönelmen gerekir misal asas gibi. Ekip olarak oynamaya karar verdiğinde de bu durumda konum ve strateji üstünlüğü devreye giriyor. öyle 3-2-1 nova at diyince ırkın ölmesini bekleyemezsin. Priestinin karşı prieste db atması veya üstüne gelen attackerlara body block gibi stratejik hamlelerle beslenmesi gerekir. Her job ekip halinde her jobu kesebilir önemli olan doğru stratejiyle oynamak.
Ek olarak 65 cap'te bariz bir mage üstünlüğü varken, partymi 2 priest 1 tp mage 3/4 warrior ve 1/2 asas ile kuruyordum. Çünkü size yaklaşmak için asasların hızına ve görünmezliğine ihtiyaç duyuyordum. 75 cap'te warrior ve magelerin mesafe kat etme skilleri dahil olunca bu ihtiyaç kaybolup 5 warrior 2 pri 1 mage ile daha akıcı oyun oynayabiliyorum. Sabit fikirli olmamak lazm

Son düzenleme:

flötfethi

Üye
Dostum 75 rogue yım 1100 vuran mageler var dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum 5 mage 3 parti okçu partiui rahat yatırıyor warrior ve asassi siz değil okcuda kesemiyor arkadaşın dediği gibi biz zayifiz ve öyle kalicaz boşuna item derdine dusmeyin
1100 ü mageye vuramıyoruz başkan nasıl o hasarı alıyorsun ya karşıdaki full mp chaos setli ve+6 fire road lı mageydi ki oda vursun bi zahmet 30 k dan fazla değeri var.

presto_86

Üye
1100 ü mageye vuramıyoruz başkan nasıl o hasarı alıyorsun ya karşıdaki full mp chaos setli ve+6 fire road lı mageydi ki oda vursun bi zahmet 30 k dan fazla değeri var.
30 k dan fazla okçu mageyede asasada 1 k vuramiyor ama birde o açıdan bak sen bir itemli bir çarla oynamaya calis ne demek istediğimi anlayacaksin lunaskar Alpha mage grubu 1100 vuruyor bana ve ben itemsiz değilim cogunzamn resist basıyorum bittgii zamnda toz 8 mage 8500 hasar demek tek novayla ikincisini hiç düşünemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt