Mage tekli yetenek mesafesi ve Priest debuff yetenek mesafesi hakkında

Pitou

Üye
Magelerin 40metre -35m-33m tekli yetenekleri bulunuyor.
Priestin debuff tekli yetenekleri 25metre

Dün bir mage partye girdim komutcu isim verdiğinde onlar teklediğinde ben hiç bir isime debuff atamadım . 25 metre skillerim olduğu için. Magenin en düşük yeteneği 33 metre bu durum debuff priestin mage partyde oynanabilirliğini düşürüyor. Priestin debuffun en az 33 metreye çıkarılmalı ki mage ile oynayabilirliği olsun. Yetkililere bildirdiğimde herhangi bir değişiklik olmayacağını ve böyle kalması gerektiğini söylediler. Oyunu gerçekten bilen insanlar oynayan insanlara da sormak istedim sizce bu karar doğru bir karar mı yoksa bir düzenlenme getirilmeli mi ?
TEKLİ SKİLL.png
PRİEST TEKLİ DEBUFF.png

Son düzenleme:

EaGLe*

Üye
Priest tekli ve alan skilleri (cc dahil) çok kısa birçok skill range düşüklüğüne gidiyor. Mage party ler nova yağdırıken debuff atmak mümkün değil. Keza okçu partylere de. Mage büyü yapıyorsa priest de büyü yapıyor en azından range si aynı olması lazım. Ayrıca tam olarak denemedim ama rogue görünmezken attığımız alan debuff lar etki ediyor ama görünmezlik etkisi geçmiyor en azından bende öyle oldu kontrol edilmesi lazım.

v1nsanity

Üye
Böyle yapmalarıın nedeni priestlerin dayanıklılığının yüksek olması. Resist ve hp leri fazla olabiliyor. Öteki türlü mageler çok kolay yem olur . Bu benim fikrim tabi ki.

Pitou

Üye
Böyle yapmalarıın nedeni priestlerin dayanıklılığının yüksek olması. Resist ve hp leri fazla olabiliyor. Öteki türlü mageler çok kolay yem olur . Bu benim fikrim tabi ki.
1 warrior 1 asas priesti rahat kesiyor bu arada hatırlatayım. 1 party mage tek novada kesiyor priesti . Priest sandığın kadar güçlü değil bil istedim.

_Cerberus_

Üye
1 warrior 1 asas priesti rahat kesiyor bu arada hatırlatayım. 1 party mage tek novada kesiyor priesti . Priest sandığın kadar güçlü değil bil istedim.
Battle priest oynursun sanırım battle priestide bir zahmet kessin :) . yok ben def priesten bahsediyorum diyorsan gel oyuna deneyelim.

Ouss

Üye
Pirest range arttığı durum da oluşucak SENARYO'lardan bir tanesi;

Okçu partilere 1 er tane DB Priest girer uzaktan eforsuz Skill atar okcular 2.skill atmadan z gelen herkesi yok eder. Şuan da priestsiz bilene z geleni harcadıklarını düşünürsek :D

Mage pt'deki db priestler 3-5 metre genelde ön planda oynar zaten kırılgan karakter değiller, bu açığı da o şekil de kapatıyorlar. Ya da DB Priest önce debuff atar sonra mage parti tekler genelde işleyiş böyledir.

Pitou

Üye
Pirest range arttığı durum da oluşucak SENARYO'lardan bir tanesi;

Okçu partilere 1 er tane DB Priest girer uzaktan eforsuz Skill atar okcular 2.skill atmadan z gelen herkesi yok eder. Şuan da priestsiz bilene z geleni harcadıklarını düşünürsek :D

Mage pt'deki db priestler 3-5 metre genelde ön planda oynar zaten kırılgan karakter değiller, bu açığı da o şekil de kapatıyorlar. Ya da DB Priest önce debuff atar sonra mage parti tekler genelde işleyiş böyledir.
Komutcu hep önde oynadığı için priestler arkada kalıyor. Yakın bile oynasa hangi yöne gideceğini komutcu belirlediği için priest gene arkada kalır. O zaman en mantıklısı mage teklemeleri priest debuff mesafelerine indirsinlerde eşitlik sağlansın sen mage oyuncusu olduğun için priestin durumunu pek anlamıyorsun. Şu an priesti daha iyi anlayabilmen için mage partyde debuff oynamanı öneririm. Bu arada Okçuda db priestle oyun oynayabilir bu gayet normal bizim sorunumuz okçunun attack'ı değil sorun okçunun Rush yeteneği ve Sharp eye yeteneği bunlar gerekli düzenlemeyi alırsa debuff priestlede rahatlıkla oynayabilir.

Son düzenleme:

EaGLe*

Üye
Bir öneri olarakta şunu sunayım. Alan skilleri seçildiğinde çıkan daire range içinde normal görünürken mouse yi range dışına uzattığımızda rengi kırmızı olasa en azından skill gitmeyecek yere boşuna tıklamaya çalışmayız. hemde nereye atabiliceğimizi rahat anlarız. Şu anda el alışkanlığı olarak yetip yetmiyeceğini tahmin edip öyle atıyoruz. Alan skill i olan her class ta olması geren bir görsel bana göre.

Ouss

Üye
Komutcu hep önde oynadığı için priestler arkada kalıyor. Yakın bile oynasa hangi yöne gideceğini komutcu belirlediği için priest gene arkada kalır. O zaman en mantıklısı mage teklemeleri priest debuff mesafelerine indirsinlerde eşitlik sağlansın sen mage oyuncusu olduğun için priestin durumunu pek anlamıyorsun. Şu an priesti daha iyi anlayabilmen için mage partyde debuff oynamanı öneririm. Bu arada Okçuda db priestle oyun oynayabilir bu gayet normal bizim sorunumuz okçunun attack'ı değil sorun okçunun Rush yeteneği ve Sharp eye yeteneği bunlar gerekli düzenlemeyi alırsa debuff priestlede rahatlıkla oynayabilir.
Uzun süre hem priest oynadım bilgin olsun kankam :) priestte mage partiye komutta verdim , komutta dinledim, db priest ile komutcu arasından uyumla alakalı her 2 türlü de , yani istediğin range olayı olsa da uyum olmadıktan sonra bir anlamı yine yok :) Ama okçu da Rush skilli kalkmasını bende isterim

Pitou

Üye
Uzun süre hem priest oynadım bilgin olsun kankam :) priestte mage partiye komutta verdim , komutta dinledim, db priest ile komutcu arasından uyumla alakalı her 2 türlü de , yani istediğin range olayı olsa da uyum olmadıktan sonra bir anlamı yine yok :) Ama okçu da Rush skilli kalkmasını bende isterim
Burada oynadın mı diyorum ? Başka bir yerden ve oyundan bahsetmiyorum burada oynayıp öyle yorumlarını dinlemek isterim. Senin bahsettiğin oyuna hayatımı verdim orada Mage partyde ne kadar rahat ve iyi oynandığını biliyorum db priestin burada oynanmıyor.

Son düzenleme:

Serenity

Üye
Bir öneri olarakta şunu sunayım. Alan skilleri seçildiğinde çıkan daire range içinde normal görünürken mouse yi range dışına uzattığımızda rengi kırmızı olasa en azından skill gitmeyecek yere boşuna tıklamaya çalışmayız. hemde nereye atabiliceğimizi rahat anlarız. Şu anda el alışkanlığı olarak yetip yetmiyeceğini tahmin edip öyle atıyoruz. Alan skill i olan her class ta olması geren bir görsel bana göre.
ben mage party db prisiyim dediklerinde haklısın ama ben bu durumu düzeltmek adına genelde partynın10 mt onunde gidiyorum mecburen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt