Mage ve Okçu "LR KİTLEME" hakkında ...

Pitou

Üye
Öncelikle bu bahsettiğim konu defalarca oyun içi bilet atılarak bildirilmiştir. Konuyla alakalı developerla konuşulmuştur . Fakat sorun hala çözüme kavuşturulamamıştır.
Ben int priest oynuyorum. Black soul pendant 15 Lr , Longevity belt 30 lr , Black soul ring 2x 20 lr. Karakterin inte verdikçe aldığı taban LR resisle beraber toplam 100 LR resisim bulunuyor. FULL resis takı takmama rağmen defalarca kitleniyorum. LR kitden oyun oynayamıyoruz. Üst üstte kitlendiğim zamanlarda oluyor. Rakip LR mage alan lr attığında 5 kişinin aynı anda kitlendiğini gördüm şaçma bozuk bir sistem var şuan bu sorunun düzeltilmesini talep ediyoruz. Aşağıdaki görselde takılarımı ve karakterimdeki resisi görebilirsiniz.

Silencer

Üye
Tabi mage zaten ölü kardeşim sizde vurun o da nerf yesin tamamen bıraksın mageler ne gerek var ki oynamasınlar

Pitou

Üye
Tabi mage zaten ölü kardeşim sizde vurun o da nerf yesin tamamen bıraksın mageler ne gerek var ki oynamasınlar
Her şeyden duyar kasmayın artık . Bu durumdan mageler bile şikayetci kardeşim sor bütün mage ekiplere hepsi lr nin çok fazla kitlediğini düzenlenmesi gerektiğini söylüyor bütün mage party yayıncılarına sorabilirsin.

berktun

Üye
Cfw de damage vuramadığım için hp verip kalkan takıp ice 32 lr 32 spamlıyorum. Güzel kitliyor hatta fazla güzel kitliyor :D
Damage düzenlemesiyle beraber kitleme nerflenirse kimse üzülmemiş olur.

RickSancheZz

Üye
mageyim gerçekten çok tutuyor, he ben atınca zevklide karşı taraf ikidebir kitleyince oyun oynanmıyor, berktunun dediği gibi damage düzenlenip, kit oranı azaltılırsa kimse üzülmez

Timurlengx

Üye
Kitlenme konusunda bir mage olarak bende rahatsızım magelerin kilitlenmesi ayrı okçuların alanla kilitlemesi ayrı sinir ediyor bazen adım atamıyorum ( lr 150 civarında )
ancak bu magenin hala güçsüz olduğu bir taraf lr kiti olmasa kimseyi düşüremeyiz mage mageye vurarken mana yakıyor sadece kill çıkmıyor bazı pozisyonlarda priest kit yiyince anca düşürüyoruz ama kit oranı harbi çok yüksek buna katılıyorum düşürülmesi lazım ama magede en öncelik DMG dengesi 500 vuran tekleme ile adam kesmeye çalışıyoruz hala :D

Gensuke

Üye
izlenimlerime göre okçunun resisti olmayan karakterlere karşı bile kit atma oranı %20 gibi bişey bence sıkıntı okçuların fazla kit atması değil lr bonusunun düzgün çalışmaması olabilir ya da sen abartıyorsun

Pitou

Üye
izlenimlerime göre okçunun resisti olmayan karakterlere karşı bile kit atma oranı %20 gibi bişey bence sıkıntı okçuların fazla kit atması değil lr bonusunun düzgün çalışmaması olabilir ya da sen abartıyorsun
Bütün oyun abartıyor sen haklısın dostum. Yalan söylüyor herkes.

Balerion

Üye
O oku atan kişi olarak ben de bir yorumda bulunayım:ben isterim ki lr okunu attığımda lrsi 0 olan veya düşük olan sık sık kitlensin. Lrsi 100 ve üzerinde olanlar % 2-3oranında falan kitlensin.

Ama hiç böyle bir fark görmüyorum. O kadar zamandır oynuyorum, priest warrior rogue mage fark etmeksizin hiçkimsede lrnin farkli oranda kitlediğini hissetmedim. Biri gelip lr zaten çalışmıyo dese inanırım o derece.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt