Forum nedir , ne amaçla kullanılır.?
İstediğin özelliğin bir kamuoyu oluşturarak getirilmesi ihtimalini arttırmak amacıyla bir konu açmadın mı ?
Bunun için açmadıysan Ticket bölümünden yazabilirsin. Orasıdirekt iletişim bölümü ve 3.şahıslar yok.!
Forumdan yazdığın için basitçe fikrimi anlattım. Önerin kısıtlı imkanlar ile geliştirme yapan oyun için gereksiz kategorisinde.
Ayrıca yapı olarak ekstra sürekli işlem yaptırmak istiyorsun istediğin özellikler ekstra donanım maliyeti demek.
Basitce anlatayım.
1. Hedef ile arandaki mesafeyi sürekli ölçmen gerek.
2. Ölçülen mesafeye göre sürekli bir çok skile söylediğin veriyi atman lazım. Bunun optimize edilmiş yolu yok degil.
Bunun oluşturacağı ekstra maliyeti geçelim, kısıtlı zamanda ayrılacak iş yükünün sence böyle "GEREKSİZ" bir iş için ayrılması mantıklı mı .?
Forum kullanıp ,forumun iskeleti olan yorum kavramına bu kadar absurt yaklaşmanız garip dogrusu.
Ben size yönetimden önce neden olmaması gerektiğini bir oyuncu gözünden sebepleriyle anlattım.
Bunu anlatıp yorum yapma ve ya yapmama hakkım size değil bana bağlı.
Herkese açık bir ortam kullanarak ,3. şahıslar olmasın diyemezsiniz. 3. tarafların olmadığı Ticket bölümünü kullanabilirsiniz.
Bir oyuncu olarak yorum yapayım :
En ufak bir iş yükünün şuan için gereksiz olan bir iş için harcanmasını istemem , çok daha önemli ve kritik konular varken bu konu öne alınamaz.
Makyaj işin en sonunda yapılabilir , şuan değil.
İyi oyunlar.