Mage ve Priestlerin DV Haritasında GATE Kullanması

Charly1993

Üye
Selam arkadaşlar...Mage ve Priestlerin dv haritasında gate kullanmasına bir tek ben mi tilt yada rahatsız oluyorum ? En azından gate atabilmesi için bir kaç saniye bekleyebilir çok seri gate atabiliyorlar ... Bunlara en azından damage yedikden sonra atılmaması gerekmez mi ? Bence herkes eşit olmalı DV haritasında gate skili çalışmamalı. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz GM yönetimi bu konu hakkında düşüncemizde yanımızda olabilir.... (Priest ve Mage sınıfları lütfen adil olup öyle yorum atın)

Jacques

Üye
Mantıklı ticket ile bildir notunu alıp düzeltirler sonra ki patchlerde adamlar mantıklı olan her şeyi söyleyince yapıyorlar gerçekten.

Charly1993

Üye
Ticket atmadan forumdaki konulara göre de hareket ediyorlar ayrica ben sizlerinde düsüncesini merak ediyorum

mhmthwkk

Üye
bence de kaçmak bu kadar kolay olmamalı adamlar novaları atıp bir kişiyi saklayım gate atıyorlar sonrada birbirlerini tp liyorlar

ZazaCapitan

Üye
bana kalırsa priestte olması saçma fakat mage de olması gayet normal yani sonuçta büyücü bu yapsın 2 hareket

Benbu

Üye
magelere 2 atabiliyorken zevkten 4 köşe oluyorsunuz bu insanlar sizin zevklerinizi tatmin etsin diyemi char acıp mage kasıyor zaten can yok defans yok towndan tek basına bır mage cıkamıyor imkan yok yani bırakta kaçma skili olsun, aynı sekılde priest partisini yatırdıgında ne yapabilecek? zehır damage varken town atma kapalı napsın bu adam oturup senın onu kesmenı zevkten dort kose olmanımı beklesın

Pardus01

Üye
Katılmıyorum, çünküme başka kaçış mekanizmaları yok, asaslar köpek gibi hızı basıyorlar koşa koşa vuruyorlar, yavaş yavaş yürüyerek ölüyoruz, warrior ayak kırıyor mal gibi kalıyoruz, kaçış için şart bence, zaten bizi (priest) en sona bıraktığonız için kesmeye, gayet normal bence ve mantıklı, sizin skilinizin cd bi uzarsa mantıklı

wultrox

Üye
Asaslarda light feet skili kalksın. cok sacma bence. tam kesicem hooop kaçıyor.
şey de var. tam warioru kesicem des atıp kaçıyor. hay allah

xKENEDYY

Üye
En azından zaman sınırı koyulmalı veya damage yediğinde iptal olmalı

Pitou

Üye
Hasar yediğinde "GATE" iptal olmalı. Öyle hasar vurup kaç YOK

Benbu

Üye
Roguelerde damage yediğinde hızlı koşma basamasın

SWEN

Üye
+1 en azından casting time uzatılmalı veya damage yediğinde el düşmeli anında kayboluyorlar

Charly1993

Üye
Arkadaşlar burda orta yolu bulmaya çalışıyoruz . DV haritasında GATE mantığı üzerinde konuşalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt