Mage ve Priestlerin DV Haritasında GATE Kullanması

Horadric

Üye
light feet instant olmasın o halde lf ye basarkende eli dusme ıhtımalı olsun. pustan prıest skıllerını cekıyorsunuz gorunmezsınız %100 ıle kosuyorsunuz bırde soylenmek ne bılım aglamak gıbı. herkes sw ıle kosmalı gate olmamalı dersen amenna. Yada mage ve prıler alsın dıye lupın sc konulsun pusa

feyyazbegen

Üye
Sinsi sinsi yaklaşık görünmezlik basıp arkadan tek atmak niyetin sanırım.
Ama skil çabuk kullanılıyor o konuda haklısın.

etirox

Üye
şu ergenleri forumdan alın. İyi oldu olacak nova da atmasın

BirKullanıcı

Üye
Görünmezlik, kritik, uzaktan saldırma (okçu/shruiken), tüm diğer sınıflardan daha hızlı koşma (cooldown/bekleme süresi olmadan) olan bir sınıf var iken gerçekten priest ve mage in gate yeteneğine mi takıldınız? Bu yeteneğin hiç düşünmediğiniz bir kullanımı daha var. Benim gibi düşük seviye olup da oyun mekanikleri nedeniyle -gerçi şu anki yamada değiştirildi galiba- death valley haritasında meslek kasmaya çalışan solo oyuncuları sizin gibi "ezik avcısı" kişilerden koruyan yegane yetenek. Bu sayede oyunun bana dayattığı "Meslek kasacaksan PvP haritasında kasacaksın kral" sistemini bir nebze de olsa yumuşatan bir yetenek. O nedenle diğer arkadaşların bahsettiği gibi rogue'ların light feet'ine 1dk hatta 2dk bekleme süresi getirsinler biz de seve seve gate yeteneğine bekleme süresi getirsinler deriz. Bu tarz yeteneklere oyunlarda sınıf kimliğini oluşturan yetenekler denir ve sadece belirli sınıflara özeldir. Bu yeteneğin kaldırılması vs. konusu bu nedenle anlamsız olur. Her sınıfın yapabildiği ve yapamadığı şeyler olmalı ki grup ile oynadığında gruba birşeyler katabilsin. Ayrıca el kırma var fakat 2 ya da 3 kişi aynı anda saldırdığında oluyor. Başıma geldiği için yazıyorum. 1v1 gelindiğinde hiçbir zaman elim düşmedi ama 1 kere 3v1 kaldığımda elimi düşürdüler gate atarken.

Zbam

Üye
Selam arkadaşlar...Mage ve Priestlerin dv haritasında gate kullanmasına bir tek ben mi tilt yada rahatsız oluyorum ? En azından gate atabilmesi için bir kaç saniye bekleyebilir çok seri gate atabiliyorlar ... Bunlara en azından damage yedikden sonra atılmaması gerekmez mi ? Bence herkes eşit olmalı DV haritasında gate skili çalışmamalı. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz GM yönetimi bu konu hakkında düşüncemizde yanımızda olabilir.... (Priest ve Mage sınıfları lütfen adil olup öyle yorum atın)
dv haritasında roguelar swift kullanamasın bizde gate atmayak magelerde tp atmasın warriorlarda des ozaman adil olur başka türlü olmaz magelerle priestler yürücekmi heryere

BirKullanıcı

Üye
Öneri olarak bakıldığında bu yeteneğe 30sn bekleme süresi gelse bile hala güçlü diyeceksiniz çünkü zaten towndan çıkıp slota gitmek en az 1dk. O nedenle bu skill'e cd getirmek yerine ağırlığı çok fazla olan bir taş/eşya ile kullanılması sağlanabilir (rogue'daki cure gibi). Bu yeteneğin cast (basma) süresi 2 katına çıkarılabilir.
Bu yetenek debuffer skill ağacından alınıp buffer skill ağacında 8-10 puanlık bir yere konabilir. Çünkü neredeyse herkes PvP'de scroll kullandığı için kimse buffer'a vermiyor. Bu sayede gerçekten bu skill'e ihtiyacı olan priest'ler kullanabilir. Şu anki durumda defans kırma 4 puanlık ve gate 2 puanlık skill olduğu için neredeyse tüm priest'lerde bu skill açık. Priest oynadığım için yanlı bir bakış açısı ile konuya yaklaşmış olabilirim. Mage versiyonu ile ilgili bir önerim yok çünkü mage mekaniklerine hakim değilim. (Tek mesajda hata verdi ondan iki mesaj yazdım)

Zbam

Üye
paper magenin canı 400 500 sc ile 2 k cast 2 katına çıksa hep tek yer bende bp oynuyorum 1 kere kaçabiliyorsam o skille 3 kere kaçamıyorum priestle mage ve warriorada light feet gelsin ozaman bizde kaçalım

BirKullanıcı

Üye
Haklısın ama bu arkadaşları başka birşey tatmin etmez yani. İlla kesemediği tek kişiyi de kesmek istiyor. PvP haritasına biraz objektif getirseler de şu "şuursuzca rakip oyuncuyu kes" mantığından çıksa oyun.

DeLLeChiaie

Üye
Selam arkadaşlar...Mage ve Priestlerin dv haritasında gate kullanmasına bir tek ben mi tilt yada rahatsız oluyorum ? En azından gate atabilmesi için bir kaç saniye bekleyebilir çok seri gate atabiliyorlar ... Bunlara en azından damage yedikden sonra atılmaması gerekmez mi ? Bence herkes eşit olmalı DV haritasında gate skili çalışmamalı. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz GM yönetimi bu konu hakkında düşüncemizde yanımızda olabilir.... (Priest ve Mage sınıfları lütfen adil olup öyle yorum atın)
Bir kaç saniyenin tüm mage pt yi kesmeye yeteceğinin farkında arkadaş :D Atamayan ölüyor birader novayıda kısaltsınlar kafamıza basabilelim sadece, çok uzaktan vuruyormuş ya :D

mokoko1055

Üye
asaslar minor atıyor abi atmasınlar yaa. olm kolay np kasmak için ne kadar saçma istekleriniz var ya bir bitin artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt