Görünmezlik, kritik, uzaktan saldırma (okçu/shruiken), tüm diğer sınıflardan daha hızlı koşma (cooldown/bekleme süresi olmadan) olan bir sınıf var iken gerçekten priest ve mage in gate yeteneğine mi takıldınız? Bu yeteneğin hiç düşünmediğiniz bir kullanımı daha var. Benim gibi düşük seviye olup da oyun mekanikleri nedeniyle -gerçi şu anki yamada değiştirildi galiba- death valley haritasında meslek kasmaya çalışan solo oyuncuları sizin gibi "ezik avcısı" kişilerden koruyan yegane yetenek. Bu sayede oyunun bana dayattığı "Meslek kasacaksan PvP haritasında kasacaksın kral" sistemini bir nebze de olsa yumuşatan bir yetenek. O nedenle diğer arkadaşların bahsettiği gibi rogue'ların light feet'ine 1dk hatta 2dk bekleme süresi getirsinler biz de seve seve gate yeteneğine bekleme süresi getirsinler deriz. Bu tarz yeteneklere oyunlarda sınıf kimliğini oluşturan yetenekler denir ve sadece belirli sınıflara özeldir. Bu yeteneğin kaldırılması vs. konusu bu nedenle anlamsız olur. Her sınıfın yapabildiği ve yapamadığı şeyler olmalı ki grup ile oynadığında gruba birşeyler katabilsin. Ayrıca el kırma var fakat 2 ya da 3 kişi aynı anda saldırdığında oluyor. Başıma geldiği için yazıyorum. 1v1 gelindiğinde hiçbir zaman elim düşmedi ama 1 kere 3v1 kaldığımda elimi düşürdüler gate atarken.