Öneri Mage vuruş animasyonu

gentleman

Üye
Mageler elindeki asayı sanki sopa gibi kullanıyor canavara sopa vurur gibi vuruyor normalde asadan çıkan büyünün etkisiyle canavarı öldürmesi gerekiyor elindeki asayı kaldırıp çember çizer gibi bir hareket yapması ve asadan skill efektinin çıkması gerekiyor Silkroad oynamış olanlar iyi bilir oradaki mageler gibi asayı kullanması gerekiyor.

Pitou

Üye
Magenin asayı dik tutması lazım ben bazen Warrrior zannediyorum mageyi düz tuttuğu için elindekini çift el silah sanıyorum. Magenin staff saldırı mesafesi çok kısa 1 olarak ayarlanmış en az 2 yada 3 e çıkarılmalı yakın dövüşte zayıf bir karakter o.

BelaOkuyan

Üye
silkroad bende oynadım. basic skill istiyorsun ve bu doğru bir istek, r vuruşu ile sopa vurması kalabilir ama mana yemeyen ve dolma süresi olmayan basic skill olması gerekiyor. ayrıca mp ve inte verme gibi bir saçmalığın kalkması gerekiyor. her karakterde hp ye abandıkça ekstra defansına ekleme inte abandıkça resist artması gerekiyor. defans tp mage(aslında böyle bir mage tipi yok) olmak isteyen hp verip zırhının üstüne defans kazanabilir. asıl zırhda zaten yeterince defans yok yada az daha kısılabilir. birde sadece inte verilip karakter oluşturulmalıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt