Mage Ws Warrior

neren51

Üye
----MAGE----
BUFLAR: 3500 Buf Scroll, 350 Defans Scroll, Heroism Scroll, Carp(balık)
HP: 6750-7250
DEF: 600-800
En Yüksek Skill Damage: 1100-1300 (Resisti kırılmış Warriora)
Elemental Ressists: 100-150

----WARRIOR----
BUFLAR:
3500 Buf Scroll, 350 Defans Scroll, Heroism Scroll, Carp(balık)
HP: 11000-13000
DEF: >1200
En Yüksek Skill Damage: 2200 (Defansı kırılmış Mageye)
Elemental Ressists: 50-100

8VS8 karşı karşıya gelinir DeathValley haritasında

Senaryo 1(priest geç 10 k aldı/1 priest kitlendi/1 priest DB ile öldü)

6 mage LR 70 skili atar = 6000 damage
warriorlar 1 kere pot basar = -800 damage
2.priest 9k toplu heal basar = -9000 damage

1 mage ölür
5 mage FR 70 skili atar =7200 damage

mageler kaybetti tek tek avlanır.

Senaryo 2(mageler lr 44 ile başlar)

6 mage LR 44 skili atar = 2400 damage
6 mage LR 60 skili atar = 4800 damage
priest 9k toplu heal atar = -9000 damage
6 mage FR 60 skili atar = 6000 damage
priestler 1k toplu heal atar = -1000 damage
1 mage(muhtemelen ölür)
5 mage LR 70 skili atar =5000 damage

5 mage FR 70 skili atar = 6000 damage
(ölen warrior yok/mageler perişan)

Senaryo 3 (priestler dedikodu yaparken warriorlar magelere karşı atak yapmazken)

6 mage LR 70 skili atar = 6000 damage
6 mage FR 70 skili atar =7200 damage
priestler sigara yaktı, sohbet ediyor
warriorlar 1 pot daha basar = -800 damage
-----------------------------------------------------
vurulan toplam damage = 11600 (belki ölen olur)

Mageler bu kadar kırılgan bir haldeyken, damagelerinde yetersiz oluşu sizce magelere zulüm değil mi?
Yazdığım her senaryoda ya priest hatası ya inanılmaz magenin kitleme şansı mevcut. Melee ekibin hatasız oynadığı sekansta magenin %0 şansı mevcut.

Yönetici arkadaşlarımızın bu konuda düşüncesi nedir?
Sizce bu eşleşmede magelere biraz haksızlık edilmişmidir?

Silencer

Üye
Kankam defans kırma ile warriorun R’sinin bizim 82 stafından cok vurduğunu yazmamışsın seni kınıyorum :)
Elemental damageler hala çalışmıyor
İmperial giyelim desen fazladan 18 int vermen gerekiyor main stat konusunda int ne işe yarıyor Sivaslı bilim adamları hala çözemedi
Master skillerinden 20-25 hiç kullanılmıyor neden konulduğunu bilen yok :) resist kırma koymus mantığa bak 6 mage mf ile düşüremedigim adamları daha az resist kırma ile düşürebilirim değil mi inanılmaz mantıklı :)

gaddarkerim

Üye
Kankam defans kırma ile warriorun R’sinin bizim 82 stafından cok vurduğunu yazmamışsın seni kınıyorum :)
Elemental damageler hala çalışmıyor
İmperial giyelim desen fazladan 18 int vermen gerekiyor main stat konusunda int ne işe yarıyor Sivaslı bilim adamları hala çözemedi
Master skillerinden 20-25 hiç kullanılmıyor neden konulduğunu bilen yok :) resist kırma koymus mantığa bak 6 mage mf ile düşüremedigim adamları daha az resist kırma ile düşürebilirim değil mi inanılmaz mantıklı :)
82 lvl olduğumda 72 lvl moba 29 skıl 29 r vurdugumda öldü mob. o dakikadan sonra bu oyunda mantık aramayı bıraktım :)

tafamus31

Üye
hala anlamadınız mage kardeşler siz 8vs8 warıor sınıfıyla vs atamazsınız lan mantıga aykırı zaten herşeyi geçtim adama akıllı itemli mageler warıorları keser oynamayı bilmeyende böyle warıor şöyle vuruyor warior boyle vuruyor der bunun tam terside oynamayı bilmeyen warriordur ptlerdir yok mageler çok vuruyor derler oynamayı öğrenın öyle konuşun şuan warıor ptdenın dbsını tekleyıp nova atarsan warıor pt yerle bir olur adam boş boş kafasına nova atıcam bide hepsi düşecek oldu canım gidin biraz quietalpha'yı izleyin oyunda zorlandıgım tek mage takım onlar bakın nasıl oynuyorlar bilmiyorsanız ızleyın öğrenin

RickSancheZz

Üye
ama mageler alan vuruyor diyenlerle kısır tartışma yaratacak konu, sinir harbi yaşamaya gerek yok , bu konunun çözüleceğini düşünmüyorum

neren51

Üye
hala anlamadınız mage kardeşler siz 8vs8 warıor sınıfıyla vs atamazsınız lan mantıga aykırı zaten herşeyi geçtim adama akıllı itemli mageler warıorları keser oynamayı bilmeyende böyle warıor şöyle vuruyor warior boyle vuruyor der bunun tam terside oynamayı bilmeyen warriordur ptlerdir yok mageler çok vuruyor derler oynamayı öğrenın öyle konuşun şuan warıor ptdenın dbsını tekleyıp nova atarsan warıor pt yerle bir olur adam boş boş kafasına nova atıcam bide hepsi düşecek oldu canım gidin biraz quietalpha'yı izleyin oyunda zorlandıgım tek mage takım onlar bakın nasıl oynuyorlar bilmiyorsanız ızleyın öğrenin
tamam knk :D
her gün rankta sağ tarafta ilk 8 de nicklerimizi görebilirsin mageler olarak. Yine de sen öğret bi tur bize mageyi.

gaddarkerim

Üye
tamam knk :D
her gün rankta sağ tarafta ilk 8 de nicklerimizi görebilirsin mageler olarak. Yine de sen öğret bi tur bize mageyi.
felaketde iddalısın he ..malum oyunda bellı baslı mage clanlar var aç ızlede nasıl mele partılerın içinden geçıyolar canlı canlı gör..senin düşüncen mantıga ters aslında ama sendekı özguven fena..kardeş mage bu mage adı ustunde toplanırlar yan yana gelırler 5kısı 6 kısı tek priest takılırlar 7 kısı..ustune nova meteor ne varsa boşalttıklarında ayakta rakıp kalmaması lazım magedekı mantık budur..hanı asas süıkastcıya tek falan atıyoya heh işte oyle bişe..dıyelım ne varsa boşalttı mele nın prest iyi cıktı refkles fena sıfırdan bastı 10k yı kurtardı takımını iyide kardeşim burada 10k basıp sıfırdan alan yokkı damage cıkmıyor zaten :) her priestde boyle refleksli degıldır sanırım bukadar iyi degıldır bence :) 1 yılı askındır krakterler arası denge hıc olmadı yapamadılar beceremıyolar işte tam olarak böyle ..1 partı mage rakıbı devıremıyorsa alan skılerı bıtınce kuş gıbı avlanıcaksa bu krakterın bu oyundakı mantıgı nedır onu bıze anlat..farm atamıyor zından donemıyor vs vs uzuyorda gıdıyor işte..

feelfree

Üye
Death Valley'de pk'yı yeterince domine edebilen bir sınıf şuan mage söz konusu okçu olduğunda bu dominasyonu anında baltaladılar iyileştirmeleri bir kenara bırakın bence yakında sizede nerf geliyor hayırlısı hocam :ROFLMAO:

Pitou

Üye
Mage bu kadar iyi durumdayken hala şikayet edilmesi gerçekten çok sinir bozucu. Yönetim Mageler tozlu vursun diye "Propecy" yeteneğini 10 metreye düşürdü. İstediğiniz adamı tekleyip rahatlıkla düşürebiliyorsunuz hala neyin isyanı bu ?
Warriorlerin oyun başından beri skill ağacı yok . Hiçbir Warrior oyuncusu böyle ağlamadı yazılar yazmadı.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Mage bu kadar iyi durumdayken hala şikayet edilmesi gerçekten çok sinir bozucu. Yönetim Mageler tozlu vursun diye "Propecy" yeteneğini 10 metreye düşürdü. İstediğiniz adamı tekleyip rahatlıkla düşürebiliyorsunuz hala neyin isyanı bu ?
Warriorlerin oyun başından beri skill ağacı yok hiçbiri böyle ağlamıyor yazmıyor adamların.
Warriorlar pes etti artık :) Ha bugün ha yarın diye diye 6 ay oldu olacak en kısa sürede gelecegi söylenen skilleri bekliyoruz... Bekliyoruz...

ExclusiveByork

Üye
Warriorlar pes etti artık :) Ha bugün ha yarın diye diye 6 ay oldu olacak en kısa sürede gelecegi söylenen skilleri bekliyoruz... Bekliyoruz...
Vur yere hacı osman içine des at olmadı fırfır gibi dön gir vur vur nice oyun mantığı :D warriorlara heal skilide geliyormuş kanka hazır mısın :D

Opus Magnum

Üye
Başlığı açan arkadaşın derdini anlamadım ama muhtemelen mage oynadığı için sızlanıyor.

Da benim anlamadığım warrior vs mage ne alaka? Sarhoş musunuz aga siz?

Silencer

Üye
Warrior malum oyunda 2-3 skill ile oynanırdı burda da tek sayfa skill bar ile oynanıyor yani oyunu yapan insanlar bile warriorların kapasite ve yeteneğini bildiği için çok zorlamıyor arkadaşları o yüzden mümkünse yere vurma gelsin de sadece 3 skill ile oynamaya devam etsinler üzülüyorum yoksa yapamıyorlar böyle

Mello1993

Üye
Oyun açıldığından beri söylüyorum; mage, 2 türlü oynanabilir olmalı

1. Alan hasarları yüksek, kırılgan (bildiğimiz mage)

2. Melee skilleri güçlü, farm yapabilen, düşük seviye zırh giydiğinde atağı bp kadar olan, yüksek zırh giydiğinde rogue kadar defansı olan, warrior kadar hasar yapabilen bi build olmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt