mage!

Cabbar34

Üye
gündüzleri malum yapıcak hiçbirşey yok.mage kasayım dedim arkadaş bır krakter bu kadar kanser olabılırmı.23 lvl guardfish denen moba tam 18 defa skıl attım hemde flameburst ile dot efekli dot damageyi saymıyorum bile..yahu oyunun en krılgan krakterı 20 lvl moblarda bu kadar zorlanırmı bu akıl mantık işi değil.vurduğu mobu eritmesi gerekirken mobu kesıcem diye görevden aldıgım potun yarısı gitti..arkadaşlar yıl 2023 kıytırık bir moba 18 defa skıl atmak nedir ..

presto_86

Üye
gündüzleri malum yapıcak hiçbirşey yok.mage kasayım dedim arkadaş bır krakter bu kadar kanser olabılırmı.23 lvl guardfish denen moba tam 18 defa skıl attım hemde flameburst ile dot efekli dot damageyi saymıyorum bile..yahu oyunun en krılgan krakterı 20 lvl moblarda bu kadar zorlanırmı bu akıl mantık işi değil.vurduğu mobu eritmesi gerekirken mobu kesıcem diye görevden aldıgım potun yarısı gitti..arkadaşlar yıl 2023 kıytırık bir moba 18 defa skıl atmak nedir ..
1 k.ya git al bro ne gerek var

DeadLegion

Üye
Oyuncunun oyunu oynayabilmesi icin en zaruri seyler olan can ve mana potlarini parayla satiyorlar. Oyuncunun mecburen almasi gereken seylerden para kazanarak oyuncuyu yildiriyorlar. Moblarin caninin ve ataginin bu kadar yuksek olmasinin tek sebebi bence oyuncuya daha fazla pot harcattirmak. Bu konuda yuzlerce sikayet gelmesine ragmen hala kaydadeger bir iyilestirme yapmadilar.

Witch_King

Üye
Sorun şu ki; resmi sitenin ana sayfasında da karakter tanıtımları var ve orada mage için diyor ki ölümcül vuruş gücüne sahiptir ve savunması zayıftır falan filan. Arkadaş her şeyi zayıf bu karakterin. Keşke tanıttığınız gibi vuruş gücü yüksek olsa da kırılgan olsa sadece. Çıkardığı damageler yerlerde defanslarıda hpleride skill animasyonları da... Hepsi rezalet durumda. Defalarca staff vuruşuna buff getirdiniz buradan yola çık zaten. Ama genel olarak bir sıkıntı var bu sınıfta. Sadece tek skillde değil. Magenin güzel bir revizeye ihtiyacı var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt