Mageler için ağlayan çok oldu oyunda mage sayısı azaldı

DeLLeChiaie

Üye
Herkes biliyor ki şu forumda en çok magelere ağlanmıştır.
Yok exp kasamıyoruz mageler 65%100 oldu.
Yok slot yok farm yapacak hepsi magelerde, zengin oldular.
Yok damageleri çok fazla 5 mage 1 pt meleyi tekliyor. vb.vb.vb. Bir dünya saçmalık.
Ama bilmiyorlar ki magelerin doğru düzgün item dropu bile yok.

Şuan magenin toplayıp kesebileceği tek slot harpy grubu ona da meleler salça oluyor.
Farm slotlarının hepsinin uzaktan menzili arttırıldı tek atıyor, uçuyor, kaçıyor.
Boss desen 4 wariorun girdiği bosu 1 pt magenin alma ihtimali yok !
Damageleri düşürüldü o 5 mage ile 1 pt mele düşmüyor aksine 1 asas 1 wari içlerine girerse tek atıp geçiyor.

Bu ağlamalar sebebiyle magelere oyuın zehir edildi bir çok mage arkadaşım oyunu bıraktı. Yanlış anlaşılmasın herkese adil şekilde slotlar yapılsın tabii ki de biz demiyoruz her şeyin en iyisini biz kasalım, sabırlı olan stratejisi iyi olan kazansın her zaman.

Bu ağlamaların sonu gelmeyecek ondan da eminim yarın ağlamaya başlarlar archerlara içinde, yönetim archerlarında damagesini düşürüp yeteneksiz meleleri oyunda tutmaya çalışmaya devam ederse okçularında bir kısmı bırakacaktır. Her klas için adil ve güzel bir ortam olması dileğiyle, iyi akşamlar.

TheJimmyQ

Üye
Yok damageleri çok fazla 5 mage 1 pt meleyi tekliyor. vb.vb.vb. Bir dünya saçmalık.

Şuan magenin toplayıp kesebileceği tek slot harpy grubu ona da meleler salça oluyor.
Farm slotlarının hepsinin uzaktan menzili arttırıldı tek atıyor, uçuyor, kaçıyor.
Damageleri düşürüldü o 5 mage ile 1 pt mele düşmüyor aksine 1 asas 1 wari içlerine girerse tek atıp geçiyor.

Bu ağlamalar sebebiyle magelere oyuın zehir edildi bir çok mage arkadaşım oyunu bıraktı. Yanlış anlaşılmasın herkese adil şekilde slotlar yapılsın tabii ki de biz demiyoruz her şeyin en iyisini biz kasalım, sabırlı olan stratejisi iyi olan kazansın her zaman.

Bu ağlamaların sonu gelmeyecek ondan da eminim yarın ağlamaya başlarlar archerlara içinde, yönetim archerlarında damagesini düşürüp yeteneksiz meleleri oyunda tutmaya çalışmaya devam ederse okçularında bir kısmı bırakacaktır. Her klas için adil ve güzel bir ortam olması dileğiyle, iyi akşamlar.
kanka yazını komple okudum şimdi öncelikle şunu söyliyeceğim 65 level görev itemi 8 str olan warrior 220 str gerisi hp verdiğinde 5 mage düşüremiyor ama ben bunu daha önce de söyledim 3 mage 1300 vuruyordu oyun başında ve gerçekten oyun başı için fazlaydı range olayını konuşmuyorum bile yani mage oynamıyorum eğer gerçekten dediğiniz kadar kısıtlama yapıldıysa bişey diyemem ama oyun başı için fazlaydı. şuan için 7 mage olan bir parti aynı anda vurursa bile düşürüyor.

DeLLeChiaie

Üye
kanka yazını komple okudum şimdi öncelikle şunu söyliyeceğim 65 level görev itemi 8 str olan warrior 220 str gerisi hp verdiğinde 5 mage düşüremiyor ama ben bunu daha önce de söyledim 3 mage 1300 vuruyordu oyun başında ve gerçekten oyun başı için fazlaydı range olayını konuşmuyorum bile yani mage oynamıyorum eğer gerçekten dediğiniz kadar kısıtlama yapıldıysa bişey diyemem ama oyun başı için fazlaydı. şuan için 7 mage olan bir parti aynı anda vurursa bile düşürüyor.
7 mage aynı anda vurabiliyorsa zaten o takım yılların takımıdır bırak ta düşürsün ama şu da var karşısına aynı tecrübede mele takım gelirse işleri gerçekten çok zor.

DeLLeChiaie

Üye
Milletin anlayamadığı bir başka şeyde ortalıkta mage takım çok bazı takımlar 2 pt geziyor adamları tek parti olarak değerlendirenler var oda ayrı mesele.

khajm1

Üye
mage clan olarak başladık ama şu an oyuna giren kişi sayısı benle birlikte 3-4 falan onlarda farm falan zevkine takılıyor öyle. ex slotları taxi dolu 64 de kaldık ex bile kasamıyoruz 65 için pt istiyorsun para ver kasayım diyor adamlar ben elle kasmak istiyorum kardeşim neden 7m vereyim 1 saat oturup bedava ex alacağım diye 7m az para mı. biz genel olarak çalışan insanlarız akşam girip ex kasalım dediğimizde taksicilerle her akşam ks atmak zorundayız harpylerin hepsini gez taksici olmayan 1 slot yok. ksleş dur 4-5 saat kafan şişsin %3-4 ex kas uyu. böyle oyun mu oynanır. oyun başında iyi güzel gidiyordu slotlar yönünden melelerin döndüğü slotları biz de dönebiliyorduk range olayı ve dmg meselesi patch ile güncellenince komple zehir oldu. full item warrior 5 mage de vursan ne vurursan vur düşmüyor imkanı yok full item oynuyoruz sağlam bir warrior kesinlikle dmg yemiyor ve düşmüyor. asaslar desen 2 asas birleşip 3-4 mageyi kesip gidiyolar rahatça. yani mage olarak başladığıma bin pişman oldum meleler her slottan drop alıp exini yapabilirken sen git harpy dön 5 saatte 1 tane facelifter düşerse 8 kişi paylaşırsınız muhabbetine döndü olay. boss konusuna zaten girmiyorum isterse 2 pri olsun mage pt ile hayatta boss falan kesemezsin tek atıyor zaten %90'ı kime vursa. meleler itemlerini dizdi slotunu döndü biz ne eximi kasabildik ne drop alabildik job change gelse 500tl olsa şu dakika basarım 1 saniye bile düşünmem mage falan oynanmaz bu oyunda.

Earlend

Üye
Boslar mele de adamlar mageye tek atıyor adamlar oynayamaz zaten benım dıyen mage yok kalmadı oynayamazlarda varsa da onlarda ekip yonunden sıkıntı cekıyor farm olayı mage ıcın zaten bıttı zından da da aynı olucak mage kesemıcek mıllet o yuzden mele kasıyor aksamları pk dan cıkmayan clanlar bıle pk bitikten sonra yan carlarını kasıyorlar sanıyormusunuz bunlar 1 ay sonra mage ye gırıcekler hepsı mele olucak oyunda tp mage bıle bulamıcaksınız sız bu gıdısle boyle mageyı karalamaya devamkeeee..

Desinty

Üye
Bir çok arkadaş bıraktı bu yüzden Exp kasilmoyir taksiciler yüzünden

ProOceaN

Üye

sipiderquin 15 dk kestik warriorlar bugun gözümüzün önünde 30 saniyede kestigini görünce oyundan aşırı soguduk mage gibi bir job bos bile kesemiyor 55 lwl bi asas 65 lwl bir mageye tek atabiliyor görev itemleri ile 2 warrior 1 parti mageyi saniyeler içinde tertemiz edebiliyor ama halen 2 k canla oynayan mageler salça bok atıyorlar devam etsinler suan birsürü mage oyunu bırakıyor her geçen gün mageler itemlerini bozmaya devam ediyor. oyunun userini düşürünce ellerine geçecek şeyi çok merak ediyorum

rotute

Üye
65 itemli okçularla keserken zorlandıgimiz moblari yan char mage kasarak ele aldık bir günde sc siz 55 level olduk ve 35 levelde flamerock dönmeye başladık 59 ise toplu winged ve runic golem dönüyoruz toplam masraf 15 m sen hala ne anlatıyorsun.

REVOO

Üye
65 itemli okçularla keserken zorlandıgimiz moblari yan char mage kasarak ele aldık bir günde sc siz 55 level olduk ve 35 levelde flamerock dönmeye başladık 59 ise toplu winged ve runic golem dönüyoruz toplam masraf 15 m sen hala ne anlatıyorsun.
Evet, melee teamden biz de mage karakterlere geçiş yaptık. 55e kadar beklemene gerek yok bu arada.. 3 mageyi 32 lvl yaptıktan sonra 1 ice 2 fire/lr 5li harpy slotu kesebilecek seviyedeydik, elimizde sadece oyunun verdiği quest stafflar, +2 paper set, +5/+6 mp veren bonuslu takılar. ortalama bir mage 650 civarı dmg çıkarıyordu. 1 günde 32den 50 olmak aşırı derecede kolay bu şekilde kasılırsa eğer.

Harpyler konusunda evet, tam bir mage team slotu, ister haggard tarafı olsun ister lunaskar/protean tarafı olsun sırf mageler kasılsın diye tasarlanmış bir slot gibi. Taksi olayları sebebiyle zevk için kastığımız yan karaktere de girmemeye başladık artık. Magelerin bu 2 slot dışında dönebileceği slot yok yorumuna katılıyorum. Herhangi bir magenin şu an haggarddaki tüm slotlardan en azından 1 kez kestiğine ben emin değilim. Sadece harpy döneceksen oyun cennet, fakat diğer slotlarda kasmak istiyorsan mageler için oyun cehennem gibi.

Oyunun başında olduğumuz için şu an tüm mageler fazladan hasar çıkarmak için mp set giyiyor olabilirler, fakat zaman ilerledikçe oyun yönetiminin aklındaki planın mageler için giyilebilecek staffların intlerini yüksek tutup paper yerine epik item takma mecburiyeti getireceklerine inanıyorum.

soulgrisman

Üye
6 tane mage aynı anda vursa ki aynı anda atmak için deneyim + ekip lazım. 6x750 = 4500 vuruyor. 1 warrior mage ye 1700 vuruyor. mage de 2,5k hp var dmg vurması için. warrior da 5k hp var. kaldı ki güncelleme sonrası warrior adam novadan kaçmıyor mage party nin içinden geçiyor. bir başka konuda warrior arkadaşın biri hala ağlıyor.

ben 62 lvl mage ye girip kasmıyorum bile artık. kasan arkadaşlar da pk ya girmiyor. girse de max 1 sc lik takılıyor.

not: rakamlar ortalama net değil ufak değişmeler ve iteme bağlı değişiklik gösterebilir.

mokoko1055

Üye
Warriorlar mageden damage yemiyor. Sahada da yayınlarda da görüyoruz, tek wariror 7 mage 1 prili partyle oyun oynuyor. Okçular nefes aldırmıyor okçu damage ve atak rangi de düşürülsün. Warriorların hpsi ve atağı düşürülsün. Mageler için özellikle paper mageler için adam gibi staff dorbu koyun ya Allah aşkına branch deidr spectre necromancer nedir ya. 40 atak 40 fire/ice/light damage nedir abi diğer jobların itemleri çok çeşit ve çok daha iyi özellikleri var. Dandik epic staflar da var ama bir boka yaramıyor yine. Mage tek başına hiçbir şey kesemiyor. Yaratıklar genelde tek atıyor mageye. 1k exp veren düşük level moblar bile tekliyor. Moblar çok çok çok seri ve çok uzaktan vuruyor. 1 db 1 okçu seri farm yapıyor. Mageler ancak team varsa bir şey yapabilirler ki solo mage için el-fatiha! Taksi muhabbetine ben de kızıyorum ama mage farm yapamayınca böyle para kazanmaya çalışıyor.

Skepta

Üye
Muhtemelen ilk önce 65 oldukları için yan char kasmaya geçmişlerdir. Okçu denesinler bakalım ranged class arasındaki uçurumu görebilcekler mi?

mmogod

Üye
Mage karakteri zaten tam anlamıyla bir farm karakteri değildir. Farm yapmak istiyorsanız oyundaki class çeşitliliğinden faydalanıp en uygun karaktere yönelmeniz daha sağlıklı olacaktır. Her karakterin zayıf olduğu kadar güçlü olduğu yanlarını da keşfetmeniz dileğiyle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt