Magelere Adaletsiz Davranılması

etirox

Üye
Forumda o kadar çok ağladılar ki mageleri bildiğin kötürüm bıraktı oyun yönetimi. Magelere üvey evlat muamelesi yapılıyor resmen. Slotlara mageler çöküyor dediler ağladılar yönetim hemen yaratıkların mesafesini arttırdı ve mageler artık harpy flame rock ve pose dışında bir şey kesemiyor. Mageler çok vuruyor dediler ağladılar hemen magelerin damagelerini düşürdüler. Oyun yönetimi o kadar acemi ki hata yapıp duruyor. Warrior Asas ve Prist in takıları mageden korurken magelerin takılarında koruma yok. Ne yapalım mage ye kalkan mı takalım ? Bir Asas 1200 ile 1450 arasında damage vuruyor. Warrior saniyede 750 ile 950 arasında seri seri damage vuruyor. Bir paper magenin hp si maksimim 3500 Bir warrior 1 saniyede ortalama 800 atak yaparken ben 1 saniyede pot basamıyorum ve ortalama 5 vuruşta mageyi öldürüyor. Yukarıdaki damageler şuan elinde +7 ve üstü itemleri olmayanların damageleri. Yarın +7 ve üstü dual facelifter olan bir asas aşağı yukarı 1800 ile 2000 k arasında damage yapacak. Mage kaç vuruyor diye merak ediyorsunuz. Önce itemleri yazayım sonra damage. Paper set +8 Magus Set ve 2 parça vitality takı. Belt wisdom. Nova ile atak mı 550 ile 700 arası. Hiç mi oyun oynamadı oyun yönetimi ? Bir akşam açın bir mage parti oynayın görün adaletsiz davrandığınızı. Bir oyunda haksızlık var deyip bir oyun açıyorsunuz ve onlardan daha kötü yönetim sergileyip yolunuza devam ediyorsunuz. Bu amatörlük ile bu oyun pvp ye döner demedi demeyin.

Yener

Üye
Oyundaki en gereksiz karakter magedir, tamamen magelerin kaldırılması lazım.. Hiç sevmiyorum mageleri, z r ye ölen mageler keyif vermiyor :)

ASiLKaNNN

Üye
Mage bu kadar güçlü olmasına rağmen ağlayanı da ilk defa görüyorum %50 exp. Sc almak için 39 a mage açıp kastık 32 ile 1 parti 60 + meleden seri slotları dönüyorduk :)

etirox

Üye
Mage bu kadar güçlü olmasına rağmen ağlayanı da ilk defa görüyorum %50 exp. Sc almak için 39 a mage açıp kastık 32 ile 1 parti 60 + meleden seri slotları dönüyorduk :)
Biz ne yazıyoruz bu arkadaş ne diyor. Magenin nesi güçlü bir anlatsana herkes aydınlansın.

etirox

Üye
Oyundaki en gereksiz karakter magedir, tamamen magelerin kaldırılması lazım.. Hiç sevmiyorum mageleri, z r ye ölen mageler keyif vermiyor :)
sen bir mage yi z r de kes ben oyunu bırakırım. Ama kesemezsen lütfen bekleme yapma usulca uzaklaş

etirox

Üye
En çok np kimde? En hızlı kimler 65 oldu? En çok farmı kim yapıyor? Başka birşey demeye gerek yok.
Güç dengesinin np ile ne alakası var ? ama sıralamayı merak ediyorsan aydınlatayım seni. Farklı Joplar ve npleri.

Yuujinchou
310,743

BuffaLo
336,708

Dreamwalker

Üye
Biz ne yazıyoruz bu arkadaş ne diyor. Magenin nesi güçlü bir anlatsana herkes aydınlansın.
O zaman mage oynuyor olmazdın. Birde ağlıyor.
Herkese uzaktan alanla tek at ve kimse sana 700 den fazla vuramasın birde tam olsun.
En güçlü hasar veren karakter mage. Adaletsizlik var aynen.

etirox

Üye
O zaman mage oynuyor olmazdın. Birde ağlıyor.
Herkese uzaktan alanla tek at ve kimse sana 700 den fazla vuramasın birde tam olsun.
En güçlü hasar veren karakter mage. Adaletsizlik var aynen.
5 K HP si olan bir warrior a ortalama damagesi 700 olan mage nasıl tek atıyor ? 700 damage *7 mage yapar 4900 damage toplasan yine tek atamıyor. Bu kadar da fransız kalınmaz olaya. Tekrar tekrar oku istersen okumadan ve anlamadan yorum yapman doğru değil.

Yener

Üye
5 K HP si olan bir warrior a ortalama damagesi 700 olan mage nasıl tek atıyor ? 700 damage *7 mage yapar 4900 damage toplasan yine tek atamıyor. Bu kadar da fransız kalınmaz olaya. Tekrar tekrar oku istersen okumadan ve anlamadan yorum yapman doğru değil.
5k hp si olan warrior tankdır, atağı düşüktür atak warriorun hp si 4k dır tankın zaten atağı düşük olur

Dreamwalker

Üye
İroni yapıyorum hocam durumu abartarak. Konuyu açan kişinin istekleri bu yönde şeyler. Oldu olacak herkese tek atıp Mage ye kimse 700 den fazla vuramasın o zaman diyorum.

TasKER

Üye
Bu kadar bufflanan bir job için bu kadar ağlamak luzumsüz, oyunun 2 alfa jobu var ise bp ile mageler ağlamayın luzumsuz

rotute

Üye
Utanmadan bu başlığı açtın mı :D Tekleme skilleriniz okçuların ok ları ile aynı mesafede ve ortalama 1 k ya yakın vuruyor . Novalarda 1 k üzeri vuruyor. Zaten 20-25 m bandında itemlerle geziyorsunuz masrafsız , taşın arkasından da skilleriniz vuruyor yani kimsenin size vuramadığı yerde.PK da ayrı bir güçlüsünüz farm ve exp konusunda malum daha ne için bu yorumların hiç pk ya inmedin mi acaba çok enteresan

etirox

Üye
Bu kadar bufflanan bir job için bu kadar ağlamak luzumsüz, oyunun 2 alfa jobu var ise bp ile mageler ağlamayın luzumsuz
Papağan gibi aynı şeyleri söylemekten bıkmadınız. Arkadaş mantıklı konuş ve konuşmanı teyit et. Damageler yukarıda hp ler yukarıda. Jopların taktıkları itemler belli. Kim ne takıyor ne neyden ne kadar koruyor açık ve seçik. Buna rağmen halen mage güçlü diyorsun ve oraya kitlenmiş kalmışsın. Bu kadar muhalefet olmanızın nedeni mage olmamanız ve saniyede magelere 800 damage hasar vermenizden.

etirox

Üye
Utanmadan bu başlığı açtın mı :D Tekleme skilleriniz okçuların ok ları ile aynı mesafede ve ortalama 1 k ya yakın vuruyor . Novalarda 1 k üzeri vuruyor. Zaten 20-25 m bandında itemlerle geziyorsunuz masrafsız , taşın arkasından da skilleriniz vuruyor yani kimsenin size vuramadığı yerde.PK da ayrı bir güçlüsünüz farm ve exp konusunda malum daha ne için bu yorumların hiç pk ya inmedin mi acaba çok enteresan
Tamamiyle yalan yanlış bilgiler vererek yazmışsın ve utanmadan yalan söylemişsin. Magelerin tekleme skilleri aşağı yukarı 550 ile 700 arasında damage vuruyor. Bir çok mage yayıncı var yayınlarını izleyip damagelerine bakabilrsin. Nova nın 1 k yüzeri vurduğunu hiç görmedim. Full mp set takmış olanalar bile 1 k vuramıyor. Tekleme skilleri okcular ile aynı mesafede değil. Bir okcu bana uzaktan atak yaparken ben ona atak yapamıyorum. Tamamen yalan ve yanıltıcı bilgiler seninkisi

rotute

Üye
Tamamiyle yalan yanlış bilgiler vererek yazmışsın ve utanmadan yalan söylemişsin. Magelerin tekleme skilleri aşağı yukarı 550 ile 700 arasında damage vuruyor. Bir çok mage yayıncı var yayınlarını izleyip damagelerine bakabilrsin. Nova nın 1 k yüzeri vurduğunu hiç görmedim. Full mp set takmış olanalar bile 1 k vuramıyor. Tekleme skilleri okcular ile aynı mesafede değil. Bir okcu bana uzaktan atak yaparken ben ona atak yapamıyorum. Tamamen yalan ve yanıltıcı bilgiler seninkisi
sen bir pk ya in izlediklerinle olmaz anlarsın bana burda katılacak bir ordu adam bulurum

etirox

Üye
sen bir pk ya in izlediklerinle olmaz anlarsın bana burda katılacak bir ordu adam bulurum
Anlama sorunun var farkındayım. Pk atmasam damageleri nasıl yazayım ? Yukarıda karakterimi yediğim damageleri ve itemlerimi yazdım zaten. Girdik oynadık. Muhakkak sana katılanlar olacaktır hiç kimse benim yada seninle aynı düşüncede olacak değil.

ASiLKaNNN

Üye
Mageler şuan aşırı güçlü 65 warriorum 1500 HP sc basınca 3600 canım oluyor nova gelince heal ve pot ile tutmak imkansız eğer sen bu kadar güçlü bi job ile bu konuyu açıyorsan oynamayı bilmiyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt