etirox
Üye

Forumda o kadar çok ağladılar ki mageleri bildiğin kötürüm bıraktı oyun yönetimi. Magelere üvey evlat muamelesi yapılıyor resmen. Slotlara mageler çöküyor dediler ağladılar yönetim hemen yaratıkların mesafesini arttırdı ve mageler artık harpy flame rock ve pose dışında bir şey kesemiyor. Mageler çok vuruyor dediler ağladılar hemen magelerin damagelerini düşürdüler. Oyun yönetimi o kadar acemi ki hata yapıp duruyor. Warrior Asas ve Prist in takıları mageden korurken magelerin takılarında koruma yok. Ne yapalım mage ye kalkan mı takalım ? Bir Asas 1200 ile 1450 arasında damage vuruyor. Warrior saniyede 750 ile 950 arasında seri seri damage vuruyor. Bir paper magenin hp si maksimim 3500 Bir warrior 1 saniyede ortalama 800 atak yaparken ben 1 saniyede pot basamıyorum ve ortalama 5 vuruşta mageyi öldürüyor. Yukarıdaki damageler şuan elinde +7 ve üstü itemleri olmayanların damageleri. Yarın +7 ve üstü dual facelifter olan bir asas aşağı yukarı 1800 ile 2000 k arasında damage yapacak. Mage kaç vuruyor diye merak ediyorsunuz. Önce itemleri yazayım sonra damage. Paper set +8 Magus Set ve 2 parça vitality takı. Belt wisdom. Nova ile atak mı 550 ile 700 arası. Hiç mi oyun oynamadı oyun yönetimi ? Bir akşam açın bir mage parti oynayın görün adaletsiz davrandığınızı. Bir oyunda haksızlık var deyip bir oyun açıyorsunuz ve onlardan daha kötü yönetim sergileyip yolunuza devam ediyorsunuz. Bu amatörlük ile bu oyun pvp ye döner demedi demeyin.