Magelere Adaletsiz Davranılması

rotute

Üye
Belli ki arkadaş oynamayı bilmiyor mageyi böyle bir konu açmış garip

SpeedyCaptan

Üye
ne istiyorsun duvar arkadasın da bile adam kesebiliyosunuz...Hala güçsüzüz muhabetti mi :D

TasKER

Üye
Papağan gibi aynı şeyleri söylemekten bıkmadınız. Arkadaş mantıklı konuş ve konuşmanı teyit et. Damageler yukarıda hp ler yukarıda. Jopların taktıkları itemler belli. Kim ne takıyor ne neyden ne kadar koruyor açık ve seçik. Buna rağmen halen mage güçlü diyorsun ve oraya kitlenmiş kalmışsın. Bu kadar muhalefet olmanızın nedeni mage olmamanız ve saniyede magelere 800 damage hasar vermenizden.
ya 3 nova 3 44 oynuyor çoğu mage 2 priest la çıkıyorlar konuşmayalım bence, veya mage oynama

ballisticnirvana

Üye
Bu kadar bufflanan bir job için bu kadar ağlamak luzumsüz, oyunun 2 alfa jobu var ise bp ile mageler ağlamayın luzumsuz
Ahahahahahhaahhaahhahahahahahaah ahahahahahahahha ahahahahhaahhahahahahahaha ahahahha ciddi ciddi yazmış bunu. Ben ironi sanıyordum. Oyunda oynamaya değmeyen tek karakterler bp ile mage olmuş adam alfa job diyor. Ahahahahahahahhahahahahhahahaha.

riseee

Üye
65lwl warriorun canı ortalama 4- 4.5 k oluyor , sen diyosun ki paper magenin 3.5k canı oluyo ve hala mage ezik sana göre öyle mi :DD komiksiniz cidden mage kardeşler.

Resquection

Üye
Şaka mı bu ? Mageler lütfen konuşmasın, lütfen. Daha ne istiyorsunuz ? 1v1'de tüm jobları da kesin tam olsun bari.

testmaker

Üye
Gerçekten gereksiz bir sitem mageler güncel oyun metasında en iyi sınıf hem pk için hem farm için aksini iddia eden varsa ilginç..

Ironflesh

Üye
Oyun mage server ı olmuş hala mageler zayıf deniliyor. Millet size yaklaşamadan daha tek alan skillinizle bu kadar vuruyorsunuz peki ya diğer alan skilleri? Biz pvp etkinliğinde full itemli warriorlar siz full magelere karşı zoraki oynuyorduk, bowl da tutunmanın imkanı yoktu.

Toz bas, çiftleme bas 70 bas 70 bas 60 bas, 2 tane 10k heal kaldırsak bile ortada pek warrior kalmıyordu ki bizde 8k hp oluyordu . Senin full dediğin böyle olacak, e oyunun başında da zaten mageler güçlü daha ne bekliyorsun???

Ama ben gerçekten senin ne istediğini biliyorum, eşit şartlarda kapışma olmasın mageler herkesi kessin.

Önce warrior des düzeltilsin arkaya atıyor, mesafe çok kısa

Mello1993

Üye
Mage party deb pusu yiyen başka bir parti muhtemelen ölüyor. Tam tersi, mage partiye pusu kuran 2 warrior 1 pri de partiyi saniyeler içinde yok edebiliyor. 1vs1 olarak karşılaştıracak olursak en güçsüz magedir.

DeLLeChiaie

Üye
En çok np kimde? En hızlı kimler 65 oldu? En çok farmı kim yapıyor? Başka birşey demeye gerek yok.
Beyin bedava aç bak amele herif roguelerde en çok np. Mageleri öldürdüler mele için her türlü item çatır çatır çıkarken mageler için hiçte drop yok necro ve sage's var işe yarayabilecek onun dışında daha ortada fr staf yok. Neyse ağlamaya devam edin mage oynayan kalmayacak böyle giderse zaten. Okçulara ağlamaya başlarsınız sonrada.

MaRaKeSH

Üye
arkadaş oyun slotlarının tamamı nerdeyse okçuların elinde bir mage kötülemedir ilginç. mageler birlikte oynarlar arkadaşlar birlikte oynadıkları içinde çok vururlar. 6 mage 2 priest mage time 6 warior 2 priest dalsın bakayım mage kalıyormu nasıl en güçlü oluyormuş anlamadım. oyun bilginizi gözden geçirin priest 100/50 res düşürmese mage hepten bitmiş olacak. haksızlık ediyorsunuz bence. Unigler çıktığı zaman asaslar solo herkesi kesecek nerde bu mageler dersiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt