Magelere Neden Yere Vurma Gelmiyor?

Magelere knight skili gelmeli mi

• Evet Çok güçsüzler kesinlikle gelmeli

• Magenin defansı az zaten Knight skili ve lightfit gelmeli

• yetmez ama yukarıdakiler gelsin sonrada knight skilleri geldikten sonra warior itemleri takıp staffl

• nova attıktan sonra gate atma belirli bir süre kitlenmeli nova atıp pk atmayan magelerden bıktık.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

yusufk

Üye
arkadaşlar mageler bildiğiniz gibi çok güçsüzler bence wariorlar çok güçlü bu yüzden knight skilleri 6 aydır gelmiyor zaten bence wariora knight skilleri gelmesi yerine knight ağacını mageye getirmeliyiz siz neler düşünüyorsunuz bu konuda

Gensuke

Üye
ya ben anlamıyorum mageler nasıl güçsüz :D adamlar patır patır sayfa atıyolar dv'de millet asas güçlü diyenler var bir de bowlda çıkın bakayım asas pt ile warriorlar size neler yapıyorlar :D

Silencer

Üye
ya ben anlamıyorum mageler nasıl güçsüz :D adamlar patır patır sayfa atıyolar dv'de millet asas güçlü diyenler var bir de bowlda çıkın bakayım asas pt ile warriorlar size neler yapıyorlar :D
magelerin nerdeyse hepsi full item kardeşim , sayfa yiyenler döner ekmekçi farmer tayfa . Defans kırma ile 4.5 k hasar yediğimiz oluyor siz resist kırma ile maks 1500-1600 görürsünüz priestlerinizde az kol olsa ölmezsiniz defans kırma altında warrior R ile bizim stafımızdan çok hasar vuruyor bu söylediklerimi denemesi bedava ortaya 10 gb koyalım akşam arenada deneyelim . Warrior yapmışlar defansı yüksek saçma sapan bi dönme skili var durmadan des oluyor falan filan bi tank sınıf bu kadar mobil olmamalı hala burda mağdur edebiyatı yapıyorsunuz

berktun

Üye
Alanla 1600 vuran mage timurleng kritikli defans kırmalı 5-6k giren asas bayted en uç noktalar bunlar.

Bi yanda war scy +7 elite 7 setli travelers, belt of courage brawlers ring ve earringli warrior parti olsun.

Karşıdada magus setli wisdom beltli 8 papper giyen mystic küpe ve yüzüklü ellerinedede hysterial +6 lı mageler olsun.

İki yıkık grup birbirine girse düzgün alınan 10k healla mageler yeri öper. Çünkü resist kırmayla o warriorlara maks vuracakları hasar 1000-1200. Defans kırmasızda 1.5k hasar yerler hp değerleride yayındaki timurunki gibi olmaz :D

İstiyorsunuzki mage vuramasın kaçamasın içlerine des atıp eğlenelim. Sizin istediğiniz olursa mage kalmaz asas kovalar durursunuz bowlda.

Boss saatlerinde karma partiye bile girsen boss altlarına vurarak sayfa atarsın ama bu pk değil şey gibi düşün asasların bowla upramayıp 7/24 farmcı darlamasına benzer.

charmeloon

Üye
Asil sorun aslinda mageler novalari basinca fps 25e dustugu icin heal de atilmiyor pot da basilmiyor, geriye de kacilmiyor :) Oyun pvpde 60 fps oynansa oynicaz da oynanmiyor.

yusufk

Üye
novayı atıp town atıyoz ki tp mage çekiyor ilerden tekrar :D

N3v3N

Üye
Novayla 1400-1600 vuruyor mageler. Nasıl bir alan hasarıdır bu?

Madem alanla ortalama 1500 vuranlar var o zaman okcunun tekli skili 2000 vurmalı. Warrior 3k vurmalı. Assasta 5k vurmalı.

Tüm mmorpglerde alan skilleri tekli skillere göre az vurur. Bizde tam tersi durum oldu. Alan çok vuruyor tekli skiller okşuyor.

Dv iyice tadsız bir hal aldı. Nereye baksak mage party çıkıyor. Yağmurdan kaçarken doluya yakalaniyoruz. Kaçacak yer arıyoruz.

Şuradan magelere geliyor şuraya kaçın, oradan da geliyorlar suraya kaçalım diye diye dv geçiyor.

Bir kere nova alanına girdin mi kurtulma imkanin yok.

Mana shield, 63 def heal skili + 11k can bile dayanmıyor. Nasıl bı kilitleme sistemi varsa kilitlenmekten tp bile olamıyorsun.

Diğer oyunlarda akan PCde Nova yağarken FPSin 10lari görmesine değinmek bile istemiyorum...

Warrior knight skilleri mı? Öyle biseyler olacaktı demi ya. 85 cap gelince duyurusu gecilmisti. Kaç ay oldu? Duyuru linki duruyor mu hala?

JusTTory

Üye
herkes kendi oynadığı karakterin güçlü olmasını istiyor yönetim warrior ekip hariç herkesi dinliyor üvey evlat kaldı warrior

Silencer

Üye
O yüzden mi mage görür görmez peynir kokusu alan fareler gibi hemen peşine takılıyorsunuz ? Dediğim gibi arkadaşlar priestlerinizde az kol olsa ölmezsiniz bence oynadığınız priest arkadaşları gözden geçirin derim :)

RickSancheZz

Üye
alan damagesinde düşüşe gidilecek olursa tekleme skillerinin yükseltilmesi lazım, mage bi alan atabiliyor başka neyi var, mf düştü vur olayı bizide çok sarmıyor ama alternatif yok napıcaksın, zaten parti aynı anda vurmazsa ve karşı priest eşşek değilse düşürmek mümkün değil, ya escape atacaksın yada öleceksin :D

JaxSui

J
Oyunda nova diye bir skill yok arkadaşlar. Böyle troll bir konu da bence en kısa zamanda kapatılmalı...

yusufk

Üye
O yüzden mi mage görür görmez peynir kokusu alan fareler gibi hemen peşine takılıyorsunuz ? Dediğim gibi arkadaşlar priestlerinizde az kol olsa ölmezsiniz bence oynadığınız priest arkadaşları gözden geçirin derim :)
aynen öyle 2 priestle çıkan 3, 3 priestle çıkan 4 priestle çıksın en kötü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt