kardeş ben mage oynamıyorum ama mage mantıgını bılıyorum senın stafla mtafla solo ne işin var oralarda mage dedıgın kurar 7kısılık en kotu 6 kıslık 2 prest cıkar pk sına .atarsın novanı allah ne verdıyse ayakta kalanı teklersın ayakta kalan senın partını kesıyosa oda sızın sorununuz..allah ne verdıyse attın rakıp düşmedi ozman ya partıyı kacırcaksın ya tovn atıcaksın yada kesılıceksın..bukadar basıt..ohh ne guzel okcu dıyor slo cıkıyım ortalıgı toz duman edıyım bp dıyor solo cıkıyım depremler yaratıyım ..kardeş kardeşş solo dıye bişe yok malum oyundada 500k lık 750k lık asas lar süperi yıyınce sümük gibi yapışıyor yere..tek tabanca oynıycaksan burası orası degıl..hem mage krakter oynıycaksın hem partısız cıkıcaksın hemde şikayet edıceksın..yahu daha geçen bır vıdeo ızledım 4 mage ranka oturdu ..siz diyosunuz bı skıle basıyım orda ot bitmesin bi skıle basıyım dağlar ikiye ayrılsın bı nova atıyım ortalıkta birtane canlı kalmasın...olur olur birgun oda olur..500+700 1300 diyen adama laf anlatmakla hata yapıyorum ama neyse,500 staf vuruşu yani yakınındasın wariorsa 2.5 k vuruyor Saniyede sen nasıl kesmeyi düşünüyorsun bu şekilde? ayrıca 7 kişi yi işin içine niye katıyorssun herkes 7 mage dolaşmak zorunda değil kaldı ki bir kişiye 7 kişi tek skil atsa bu priest bile olsa adamı keser biraz mantıklı düşün