Bence warriorlarda eklenmeliMage , Asas Solo zindanlarda çok zorlanıyor. Bunlara göre ayarlanması lazım solo zindan zorluğu . Mobun resis değerleri düşürülmesi lazım. Asas içinde uygun bir şekilde tekrar test edilmesi gerekiyor.
katılıyorum. assassların da mevcut süre dahilinde bitirmeye çalışırken zorlandığı aşikar. mageler de aynı şekilde.Mage , Asas Solo zindanlarda çok zorlanıyor. Bunlara göre ayarlanması lazım solo zindan zorluğu . Mobun resis değerleri düşürülmesi lazım. Asas içinde uygun bir şekilde tekrar test edilmesi gerekiyor.
Analizin gayet başarılı. Çok haklısın. Fakat bunun nedenini hiç analiz ettiniz mi? Yani bu mageler neden böyle oynuyor. Çünkü sadece zindan değil hem pk da hem ex partylerde mage hep üvey evlat. Hangi party atacker arıyoruz diye mage alıyor? Hiçbiri. Hiç bir mage melee partylerle oynayamıyor çünkü. Oynayamadığı partyde haliyle acemilik çekip ne yapacağını bilmiyor. Tecrübe edememiş çünkü. Mecburen sadece alanla harpy kesmeye mahkum edilmişler. Sonra tabiiki de ayak uyduramaz başka partylere. Konuyu açan arkadaş da diyor ki bizi partylere almıyorlar damageleri arttırın moblara karşı. Bu mageler ex ve pk larda mele partylerle oynamaya başlayıp tecrübe edinsinler bakalım o zaman görelim zindanda ne yapıyorlar. Bir mage bir skile bastığında kolunu kaldırıp hasar vurana kadar bir atacker r combo ile 2 skill koyuyor hem de mageden en az 2 kat fazla damage ile. Burada melee partylerde haklı almıyorlar tabi. Tek hatalı var o da oyun yönetimi.Magelerin hasar vurmasından öte NEDENSE partiye zerre uyum sağlamamalarından dolayı olabilir mi? (İstisnalar hariç)
Sırayla gideyim mesela.
Biz her pt kurduğumuzda en az 1 mage istiyoruz. Sebebi de kaçan moblara ice skill kullanması. Ne hikmetse o skilleri düzenlemek zor geldiği için partiye giren 10 mage in sadece 1 i veya 2 si ice atıyor.
BİR kere olsun o mekanizmayı kaldıran mage görmedim!!! Hemen boss tarafına geçiyorlar.
Zıplama bölümüne gelindiğinde herkesten önce atlamaya çalışıyor. Sanki bekleyip 2 kişi geçtikten sonra atlasa daha uzun sürecek.
Yüzme alanını hiç saymıyorum. Birkaç mage dışında hemen orta alanda bekliyor hepsi. Bekliyorlar ki herkes incileri getirsin ben direk geçeyim.
KISACA
Ben partime yine de kurduğum zaman mage alıyorum fakat Discord'da clan üyelerimizle konuşurken ice atan gördük mü seviniyoruz artık. Partiye uyum sağlayan görünce helal olsun adama diyoruz. Zaten yapması gerekeni yapıyor diye seviniyoruz resmen.
Boş yere mage'ler bu konuda ağlamasın. %90'ı sadece diğer classları amele olarak kullanıp boss kestirmek için kullanıyorsa kimse de onları partisine almak istemez. Bu gayet doğal.
Bu arada yazdıklarım kişisel olarak başlığı açana değil. Genel olarak magelerin durumu bu.
Analizin gayet başarılı. Çok haklısın. Fakat bunun nedenini hiç analiz ettiniz mi? Yani bu mageler neden böyle oynuyor. Çünkü sadece zindan değil hem pk da hem ex partylerde mage hep üvey evlat. Hangi party atacker arıyoruz diye mage alıyor? Hiçbiri. Hiç bir mage melee partylerle oynayamıyor çünkü. Oynayamadığı partyde haliyle acemilik çekip ne yapacağını bilmiyor. Tecrübe edememiş çünkü. Mecburen sadece alanla harpy kesmeye mahkum edilmişler. Sonra tabiiki de ayak uyduramaz başka partylere. Konuyu açan arkadaş da diyor ki bizi partylere almıyorlar damageleri arttırın moblara karşı. Bu mageler ex ve pk larda mele partylerle oynamaya başlayıp tecrübe edinsinler bakalım o zaman görelim zindanda ne yapıyorlar. Bir mage bir skile bastığında kolunu kaldırıp hasar vurana kadar bir atacker r combo ile 2 skill koyuyor hem de mageden en az 2 kat fazla damage ile. Burada melee partylerde haklı almıyorlar tabi. Tek hatalı var o da oyun yönetimi.
Evet doğru diyorsun fakat bu tarz oynanıştan kimse zevk almaz. Bu şuna benziyor. Partye asas alıyorsun. Sen sadece lupin at bir de sw dağıt. Adam zevk alabilir mi oyundan. Sen mageye envayi çeşit skill ve yetenek koymuşsun. Bu adam sadece tp oynar mı. Bende mecburen çok oynadım cs ve lycaon takıp tp tank mage. Klan için yapıyorsun ama gram zevkli değil. Mage oynayan adam zaten o görsel efektleri ice atıp yavaşlatmaları light basıp kitlemeleri görmek istiyor. Sen diyorsun ki hepsini boşver gel sadece ölenleri çek oraya buraya topla. Çok zevksiz bir şey. Yani diyeceğim şu ki mage şuan da oyunun bu argümanlarıyla melee partye giremez. Almazlar. Ve malesef ki almamakta haklılar. Damage konusuna gelince sadece mob olarak bahsediyorum.Her mele pt de 1 tp mage oynuyor. Bu tp mage partinin içerisinde çok kilit bir role sahip priesti yada tp mageyi stanlama alanlama stanlama kör atma pt dışında zehirle saldırma yada lr ile staflama en önemlisi tp yapma. Çok sistematik ve dikkat isteyen bu mage oynanışını oynayabilen o kadar az mage varki. Zaten 7 mage oynayan bir takımda damage yükseldiğinde 7 sinin birden yükseldiğini bir düşünürsek damage artırımı çok yanlış bir opsiyon bence. Diğer tarafta stafla girmeyi bilen mage sayısıda çok düşük olduğundan mele zindanlarda kabul edilemmeside çok doğal bir durum. Yani mele ptde mage olmaz diye bir kayde yok onlarca tp mage oynamayan mage arkadaşla pt de bulundum ill atack yapmasını gerektiren bir durum yok çoğuda ben tp yapmam deyip gelmiyor zaten
Evet doğru diyorsun fakat bu tarz oynanıştan kimse zevk almaz. Bu şuna benziyor. Partye asas alıyorsun. Sen sadece lupin at bir de sw dağıt. Adam zevk alabilir mi oyundan. Sen mageye envayi çeşit skill ve yetenek koymuşsun. Bu adam sadece tp oynar mı. Bende mecburen çok oynadım cs ve lycaon takıp tp tank mage. Klan için yapıyorsun ama gram zevkli değil. Mage oynayan adam zaten o görsel efektleri ice atıp yavaşlatmaları light basıp kitlemeleri görmek istiyor. Sen diyorsun ki hepsini boşver gel sadece ölenleri çek oraya buraya topla. Çok zevksiz bir şey. Yani diyeceğim şu ki mage şuan da oyunun bu argümanlarıyla melee partye giremez. Almazlar. Ve malesef ki almamakta haklılar. Damage konusuna gelince sadece mob olarak bahsediyorum.