Magelerin giyecek eşyası ve stafı olmaması

Üstünkısa

Üye
Oyunda mage sınıfı var ama üvey evlat muamelesi görüyor ne Armor giyebiliyoruz ne de staf, diğer sınıfların en az 10 tane farklı silahı varken mageye elit uniq farketmiyor kullanılacak stafı olmaması gerçekten çok saçma Ozaman silin bu jobu herkes kurtulsun, oyundaki bütün joblar tekli farmda senden kutu alabiliyor skil animasyonları çok uzun damage yetersiz, şimdi bazı akıllılar gelcek 8 mage 1 pt düşürüyor diye 8 kişi job farketmez tek skil atsa herkesi kesebilir ona göre mekanik getirin Ozaman, knight ta okçu pt ler 500 k lık Warioru sadece 80 atarak kesiyor yada diğer adamları 70 atarak kesiyor ama hiçbirinin bowlarının ap si düşürülmüyor

lordrizlog

Üye
Katılıyorum. Ayrıca stafflarda bonus olmaması da ayrı bir üzücü. Örn; Arch Sword'un Rock sınıfına fazla vurması gibi.

HeaveN

Üye
Mageler için int deil mp hp set çeşitleri olabilirdi gibi düşünüyorum

Üstünkısa

Üye
Mageler için int deil mp hp set çeşitleri olabilirdi gibi düşünüyorum

Olabilir ya yeterki başka itemler gelsin bu şekilde mage oynanmaz , gerekirse nerf gelsin aynı adama birden fazla nova isabet ederse damage düşmesi gibi, çok ağlıyorlar çünkü,ama şu saçma itemlerden kurtulalım

Hedvein

Üye
Allahtan kozmetikleri güzel de, bir de unique stafflar tercih edilecek kadar iyi olsa

Üstünkısa

Üye
Allahtan kozmetikleri güzel de, bir de unique stafflar tercih edilecek kadar iyi olsa
Sıkıntı burdan kaynaklı zaten uniq staf treanttan çıkan branchtan daha işlevsiz uniq staflı 10 gb harcamış int mageyi 10 m lik paper mage tokatlar,paper mageye uniq staf takalım karşısına branclı mage çıksın yine branclı olan alır, böyle bir olay başka hangi jobta var ki?

Hedvein

Üye
Sıkıntı burdan kaynaklı zaten uniq staf treanttan çıkan branchtan daha işlevsiz uniq staflı 10 gb harcamış int mageyi 10 m lik paper mage tokatlar,paper mageye uniq staf takalım karşısına branclı mage çıksın yine branclı olan alır, böyle bir olay başka hangi jobta var ki?
Branch deme bana ya, çalıya mahkum mageler :S

Witch_King

Üye
Dediğin gibi o skill animasyonları ne öyle kardeşim. Mage bir skill vurana kadar diğer classlar r comboyla 3 skill vuruyor. Zaten melee partylere mage alınmaması bunu çok açık kanıtlar nitelikte. İtem konusuna hiç girmiyorum bile. Resmen üvey evlat gibi olmuş mageler şuan. Boşa konuşuyoruz burada. Umurlarında değil valla.

Üstünkısa

Üye
Dediğin gibi o skill animasyonları ne öyle kardeşim. Mage bir skill vurana kadar diğer classlar r comboyla 3 skill vuruyor. Zaten melee partylere mage alınmaması bunu çok açık kanıtlar nitelikte. İtem konusuna hiç girmiyorum bile. Resmen üvey evlat gibi olmuş mageler şuan. Boşa konuşuyoruz burada. Umurlarında değil valla.
Aynen öyle en azından skil animasyonları hızlansın ona bile razıyız uzaktan okçuyla vs ye giriyoruz ben 1 skil atarken adam o sürede 3 kere vuruyor

N3v3N

Üye
Pazarda su itemleri gördüm. Kullanmaya değer mi acaba?

Ekli dosyalar

• 20220723_002801.jpg
    20220723_002801.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 44
  • 20220723_003150.jpg
    20220723_003150.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 49

Witch_King

Üye
Pazarda su itemleri gördüm. Kullanmaya değer mi acaba?
Evet bunlar şuan en yüksek ap li staf bildiğim kadarıyla. Fakat oyundaki parametreler bunu destekliyor mu bilmiyoruz. Ap mi önemli bir stafta yoksa fire damage mi o bile henüz belli değil. Ayrıca int mage oalcaksın onu takman için bu sefer mp baya azalacak. O stafa gidip 7 gb verip denediğinde tam bir hayal kırıklığı olabilir. Veya damage iyi şekilde artabilir. Her şey muamma :) ha bir de şu var. Staffların görüntüleri rezalet. Hiç bir staff hacimli durmuyor. Hepsi wood staffın türevleri gibi. Kesinlikle buna da bir güncelleme gelmeli.

ProOceaN

Üye
İnt mage 7 spikeed cane full mistyc set ile 515-550 arası damage atıyor 7 elite setle 3 parça mp 2 parça hp 2500 canla oynuyor ortalama bir warriordan 1k damage yiyor paper mage 650- 720 arası damage vuruyor 3 k canla oynuyor 1350 damage yiyor warriordan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt