Magelerin uzaktan vurma skili.

Nart

Üye
Katılıyorum. Hem saçma şekilde tekliyor hem de aşırı derecede uzun bir range var. Yanlarına yaklaşamadan tek tek avlanıyoruz. Ve bunu yapanlar gerçekten normal mage playerleri. 46 clanı falan.

riseee

Üye
Exp kasarken en iyi job mage, slotları buglayıp damage yemeden nerdeyse pot harcamadan dönüyolar. Pkda en iyi job mage ,60 skiliyle 4 mage bile tek atabiliyor. Farm yaparken en iyi job mage. Artık buna bir düzenleme gelmesi lazım.

Jackass

Üye
Magelerin tekli skilleri bile çok uzun range sahip, aşırı uzağa vuruyor ve çok fazla damage çıkarıyorlar.

Nart

Üye
Vallahi bu haliyle kalırsa bir sonraki official serverde mage oynamayanın ben aklını seveyim :D

Otchiwa

Üye
Mage olayını sizce çok abartmadınız mı? Mage ler yaratıkların yanından geçerken düşüyor yapmayın Allah aşkına.

KENZOO

Üye
Magelerin çok vurmasından ziyade bence takılarda ve kıyafetlerde hiç resist yok bundan kaynaklıda olabilir

Papoy

Üye
kimse okçunun 3lü 5li skilinin 100metreden 5 okuda moba vurduğuna bişey demiyor macrosuda cabası

Witch_King

Üye
En güçlü job mage diyen arkadaşlar ne gariptir ki pk sırasında tek atmak için ilk hedefleri mage oluyor. Ama oyunun en güçlü karakteri mage :) Bırakın bu işleri arkadaşlar. 10 kişi arasından mageyi seçip hemen ölür buna dalalım diye atak yapanlar sizler değil misiniz? Görünmezlik basıp iki atınca sesiniz soluğunuz çıkmaz ama. Mage o kadar ezik bellenmiş ki yıllarca,birileri mageye kesilince kabullenemiyor bir türlü. Adamların bir uzaktan skili var bırakın bari onu vurup kaçsınlar. Uzaktanda vuramasa kimse oynamaz zaten mageyi.

Resquection

Üye
Gerçekten de rangesi çok fazla. Dipten de vuramasın tabii de bu kadar uzak olmaması lazım. El atılması gereken bir konu, şuan herkes farm ve expte olduğu için fazla dikkat çekmiyor olsa da ilerde pk vakti sıkıntı çıkaracak bir durum bu.

Mello1993

Üye
7 kişi aynı anda vurduğu içindir bu durum. Tek başıma mage kasayım dedim, moblar tek atıyor ve hasar veremiyorum işkence çektim. Bu konuda geliştirilmesi, eklenti olması gerek. Mage mmorpg oyunlarda en fazla hasar vuran ve en fazla hasar alan sınıftır. Tek başına oynanabilmeli. Magelerin grup etkisi düşürülüp bireysel olarak buff almalı. Skiller biraz daha komplike olmalı. Mesela pasif skiller eklenebilir, hp %30 altına düştüğünde %30 hasar artması gibi. ice skillerinin ayrı ayrı dondurma şansı, lightning skillerin stun şansı olmalı, bunlar skill üzerinde yazması gerekiyor. Oyunda büyü hasar var büyü defans yok, hoştur büyü hasar veren bir ekipman da yok.... Elemental reistans ve magic defans ayrı bir etken olmalı. Oyuna en basitinden kritik şans, kritik hasar eklenmeli.

sifenks

Üye
Alfa ve Beta sürecinde oyundaydım. Officialdan önce erken erişim kararı verildi ve bunun tamamen ekonomik olduğunu biliyoruz. Erken erişimde oyuna girmedim ve girmeyi de düşünmüyorum. Bu kadar eski bir stat/skill sisteminde mage sınıfının bu kadar öne çıkmış olması en birinci sebebimdir. İlk erken erişim günü Twitch'den pek çok yayın izledim hala da bakıyorum mage sınıfı çok ciddi bi nerf yemeli. Tekli skill atarken magenin animasyonu başladığı an mesafeye girerseniz sonrasında mesafenin dışına çıksanızda yetenek hasar verebiliyor. Magenin tekli skill range zaten epey bi fazla. Bunun için INT ve MP mage ayrımına gidilebilir. MP mageler alan yetenekleriyle hasar verir fakat range düşük olur. INT mage tekli yeteneklerle hasar verir ve mesafesi yüksek olur. Bu tarz dengelemeler yapılmalı. Ben warrior oynamayı düşünüyordum ama bu şartlarda burada warrior oynamak vakit kaybı gibi geldi o yüzden izlemeye devam ediyorum.

Düzenleme: Okçu sınıfıyla aynı mesafeye sahip mage sınıfı. Rakamsal olarak öyle midir bilmiyorum fakat epey yakın oldukları kesin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt