Magelerle alakalı benim gözlemlediğim en büyük mantık sorunlarından birini dile getirmek istiyorum, bu oyunda misfortune diye bir skill var, mageler misfortune üzerine vurunca rakibin resisti kırılıyor ve mage alan damagesi yükseliyior, bu olay gözlemlediğim kadarıyla sadece alan skillerinde etkili oluyor fakat staf damagesine etkisi yok denecek kadar az oluyor. Öte yandan mageler defans kırma skili yediğinde bir varior 1 k vururken 1800 ( +8 mage imperial set ile) civarına damagesi cıkıyorken misfortune yiyen bir warirora bir mage staf ile vurulduğunda 50 damage civarı damage artışı görülüyor. Mage master 20 de yer alan tek kişi için kullanılabilen "magic weakness" skili % 30 resist kırmakta , gel gör ki bu skili kullandığımızda mage staff damagemiz 20 damage artmaktadır. Bukadar az bir katkısı olan mage master 20 "magic weakness" skili % 30 resist kırma sikili işlevsiz kalmaktadır ve dahası mage master 25 %20 resist kırma skilini bugüne kadar kullanan mage görmedim. Kısaca özetleyecek olursak bu oyunda magelerin avantajı için kullanılan ve resist kırıcı misfortune skili ve mage master 20 - 25 skilleri kullanılması mage staf damagesi üzerinde hiç bir avantaj sağlamamaktadır . Bu durum mage ve mele arasında mantık dışı fark sağlamaktadır ve master 20 -25 skillerinin işlevsiz skiller olduğunu ortaya koymaktadır. Yani resist kırıcı yiyen bir meleye mage aynı sıtaf damagesini vurmamalı. O resist kırıcı skill, staf damagesinde de artış sağlamalı diye düşünüyorum. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu oynun geliştirilmesinde geç kalınmış ve düzeltilmesi gereken bir hatadır.
Burada altını çişmiş olduğum hata ile ilgili görüş ve düşünceleriniz varsa yorum olarak yazınız. Bu konu dışında da mage ile alakalı vurgulamak istediğiniz eksiklik ve düzeltilmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şeyler varsa yorum olarak yazınız.
Burada altını çişmiş olduğum hata ile ilgili görüş ve düşünceleriniz varsa yorum olarak yazınız. Bu konu dışında da mage ile alakalı vurgulamak istediğiniz eksiklik ve düzeltilmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şeyler varsa yorum olarak yazınız.