sen kesebildin mi son yaratığı mage halinle ? valla bravo ben heal basmaktan kesemedim 59 priestim easy modunda. kaldı ki heal basana kadar canı fulleniyorduEasy modda bile 500 Pot harcamadan son mob kesilmiyor. Bravo mageyi bitirdiniz. Diyecek hiçbir şey yok
easy hali böyle bidesen kesebildin mi son yaratığı mage halinle ? valla bravo ben heal basmaktan kesemedim 59 priestim easy modunda. kaldı ki heal basana kadar canı fulleniyordu
buferım kardeş zatenDef sc ve buff sc basıp kolayca kestm 60 level mageyim easy ve hard ikisinide yaptım . Siz sc basmadan yapmaya calısıyorsunuz gider olmasın diye sanırım?
sen hardı kes video gönder bana 60 lw saydığın şekil gel 1m ni al bendenDef sc ve buff sc basıp kolayca kestm 60 level mageyim easy ve hard ikisinide yaptım . Siz sc basmadan yapmaya calısıyorsunuz gider olmasın diye sanırım?
Yarın olsun sana video bile yok 68 level zaten ordaki boss , yüzde 5 canı kalınca resmini atıcam , üstüm +7 paper elimde görev asası ile kesiyorum cılgın itemlerimde yok.sen hardı kes video gönder bana 60 lw saydığın şekil gel 1m ni al benden