Magenin dungeondaki içler acısı hali...

glaurung

Üye
Easy modda bile 500 Pot harcamadan son mob kesilmiyor. Bravo mageyi bitirdiniz. Diyecek hiçbir şey yok

ASiLKaNNN

Üye
Magenin bu oyunda tek - si dungeon onu da iyi yaparsa kimsenin warrior asas oynamasına gerek yok mage Online :)

Porteur

Üye
Her slotu toplu toplu dönüyorsunuz. Burayıda dönmeyiverin. Bize kalsın burasıda

rilax

Üye
Easy modda bile 500 Pot harcamadan son mob kesilmiyor. Bravo mageyi bitirdiniz. Diyecek hiçbir şey yok
sen kesebildin mi son yaratığı mage halinle ? valla bravo ben heal basmaktan kesemedim 59 priestim easy modunda. kaldı ki heal basana kadar canı fulleniyordu

Mello1993

Üye
benim herzaman önerdiğim sistem vardı; magelerin alan ve melee build olarak ikiye ayrılması. Staf ve yakın tekli skillerini int güçlendirmeli ve sadece bu skilleri güçlendiren silahlar olmalı.

tenfinger

Üye
sen kesebildin mi son yaratığı mage halinle ? valla bravo ben heal basmaktan kesemedim 59 priestim easy modunda. kaldı ki heal basana kadar canı fulleniyordu
easy hali böyle bide
56okçu (herşey quest) ile %70e zor indirdim ve çıktım, buff kağıdı olmasa zaten içler açıcı halim :)

hard hali +10 set olmadan kesilmez herhalde

NtHuseyin

Üye
Def sc ve buff sc basıp kolayca kestm 60 level mageyim easy ve hard ikisinide yaptım . Siz sc basmadan yapmaya calısıyorsunuz gider olmasın diye sanırım?

NtHuseyin

Üye
sen hardı kes video gönder bana 60 lw saydığın şekil gel 1m ni al benden
Yarın olsun sana video bile yok 68 level zaten ordaki boss , yüzde 5 canı kalınca resmini atıcam , üstüm +7 paper elimde görev asası ile kesiyorum cılgın itemlerimde yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt