Mage'nin Staff Rpr geldiğinde damagenin azalmaması

OBRE

Üye
Mage' ler hem ucuz yollu hemde çoklu slot dönerek en güzel kazanç sağlayan class gözlemlediğim kadarıyla.
Oyun hatası mı yoksa olması gerektiği bumu bilmiyorum ama Oyun yapımcılarına sormak ve öğrenmek istiyorum.
Mage'lerin silahları yandığında, yanmadan örn 800 vuran bir skill yandığında 700 ' e inmekte. Diğer joblarda saldırı blocklandı hatası almaktayız.
Bunu adaletsiz buldum. Bu bilerek mi yapılmıştır yoksa bir hata olup düzeltilecek midir ?
Teşekkür ederim.

Theploutos

Üye
dostum magelerin stafları yandığında stafsız ne vuruyorsa onu vuruyorlar magelerde stafta tek önemli olan efek damagesidir paper mageler için söylüyorum ayrıca 200 fark oluyor 100 degil mage sınıfı toplu olarak mob kesmek için var zaten

bradypodidae

Üye
Mage' ler hem ucuz yollu hemde çoklu slot dönerek en güzel kazanç sağlayan class gözlemlediğim kadarıyla.
Oyun hatası mı yoksa olması gerektiği bumu bilmiyorum ama Oyun yapımcılarına sormak ve öğrenmek istiyorum.
Mage'lerin silahları yandığında, yanmadan örn 800 vuran bir skill yandığında 700 ' e inmekte. Diğer joblarda saldırı blocklandı hatası almaktayız.
Bunu adaletsiz buldum. Bu bilerek mi yapılmıştır yoksa bir hata olup düzeltilecek midir ?
Teşekkür ederim.
bir mage playeri olarak bu durumu ben de anlamış değilim. madem diğer joblarda silah yanınca atak yapamıyorsa magede de böyle olması gerekir (ya da hasar çok fazla azalmalı) diye düşünüyorum ben de...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt